menu
zoek

Nieuws Eindhoven

Gestrande reizigers Eindhoven Airport alsnog vertrokken

donderdag 2 januari 2020, 17:30 uur

EINDHOVEN (ANP) - De ongeveer 300 reizigers die waren gestrand op Eindhoven Airport zijn bijna allemaal alsnog vertrokken. Ze kwamen woensdag vast te zitten op het vliegveld, waar door de dichte mist geen vliegverkeer meer mogelijk was.

» Brabants Dagblad
donderdag 2 januari 2020, 10:56 uur
Het mistprobleem oplossen is zo duur dat Eindhoven Airport die paar dagen mist voor lief neemt
Omroep BrabantDriehonderd gestrande reizigers moesten woensdagnacht op veldbedden slapen omdat hun vlucht niet vertrok vanaf Eindhoven Airport. Reden: extreem dikke mist. Volgens de woordvoerder van de luchthaven moet het landingssysteem worden opgeschaald om bij minder meters zicht te kunnen landen en opstijgen.
» Omroep Brabant
donderdag 2 januari 2020, 08:25 uur
Honderden reizigers gestrand op Eindhoven Airport
MetroZo’n driehonderd gestrande reizigers hebben de nacht doorgebracht op veldbedden op Eindhoven Airport. Het vliegverkeer daar was woensdagavond stilgelegd vanwege dichte mist.
» Metro
donderdag 2 januari 2020, 08:11 uur
300 reizigers slapen op veldbedden op Eindhoven Airport
de TelegraafNaar schatting driehonderd gestrande reizigers hebben de nacht doorgebracht op veldbedden op Eindhoven Airport. Het vliegverkeer daar was woensdagavond stilgelegd vanwege dichte mist.
» de Telegraaf
donderdag 2 januari 2020, 07:51 uur
Gestrande passagiers Eindhoven weer op weg na nacht op veldbedden
NOSHet vliegverkeer op Eindhoven Airport is weer hervat. Vanwege dichte mist moesten gisteravond vliegtuigen aan de grond blijven. Ook konden vluchten niet landen waardoor ze moesten uitwijken naar andere vliegvelden.
» NOS
donderdag 2 januari 2020, 07:33 uur
Honderden reizigers brengen nacht door op veldbedden Eindhoven Airport
Hart van NederlandNaar schatting hebben driehonderd gestrande reizigers de nacht doorgebracht op veldbedden op Eindhoven Airport. Het vliegverkeer lag woensdagavond stil door dichte mist. Met twaalf vluchten van Transavia, Wizz Air en Ryanair hoopt Eindhoven Airport donderdag een inhaalslag te maken voor de gestrande reizigers.
» Hart van Nederland
woensdag 1 januari 2020, 23:46 uur
Vliegtuigen Eindhoven Airport weer de lucht in, reizigers brengen nacht door op ‘camping’
Brabants DagbladEINDHOVEN - Het vliegverkeer van en naar Eindhoven Airport komt donderdag weer op gang. Vanaf 7.00 uur vertrekken er weer vliegtuigen vanaf de luchthaven. Omdat er woensdag en dinsdag vanwege de mist flink wat vluchten zijn uitgevallen, is het wel mogelijk dat reizigers vertraging oplopen.
» Brabants Dagblad
woensdag 1 januari 2020, 21:50 uur
Gestrande reizigers overnachten op veldbedden Eindhoven Airport
NOSEen onbekend aantal gestrande reizigers brengt op veldbedden de nacht door op Eindhoven Airport. Het vliegverkeer werd 's avonds stilgelegd vanwege de mist. Het KNMI zegt dat het zicht op sommige plaatsen slechts 100 meter was en dat was te slecht om te landen of op te stijgen.
» NOS
woensdag 1 januari 2020, 20:22 uur
Veldbedden op Eindhoven Airport voor gestrande reizigers, vliegverkeer opnieuw stilgelegd door mist
Omroep BrabantHet vliegverkeer op Eindhoven Airport is woensdagavond rond half acht opnieuw stilgelegd vanwege dichte mist. De gehele avond zijn er geen vluchten meer, meldt de luchthaven via Twitter. Voor gestrande reizigers zijn veldbedden neergezet.
» Omroep Brabant
woensdag 1 januari 2020, 19:54 uur
Mist legt vliegverkeer Eindhoven toch weer plat
de TelegraafHet vliegverkeer op Eindhoven Airport, dat woensdag eind van de middag weer enigszins werd hervat, is rond 19.30 uur toch weer stilgelegd vanwege het slechte weer. Woensdag zijn er geen vluchten meer, meldt de luchthaven op Twitter. De terminal blijft open en er worden veldbedden neergezet voor gestrande reizigers.
» de Telegraaf
woensdag 1 januari 2020, 19:42 uur
Dichte mist in delen van Nederland, passagiers gestrand op Eindhoven Airport
Hart van NederlandHet KNMI heeft ook woensdagavond weer gewaarschuwd voor dichte mist in delen van Nederland. Op dit moment is het mistig in het midden en oosten van het land. Het vliegverkeer op Eindhoven Airport werd aan het begin van de avond vanwege het slechte weer stilgelegd.
» Hart van Nederland
woensdag 1 januari 2020, 17:51 uur
Vliegverkeer Eindhoven komt weer op gang
de TelegraafHet vliegverkeer op Eindhoven Airport is woensdag rond half 6 weer hervat. De eerste vlucht is toen weer vertrokken. Volgens de luchthaven staat nog een aantal toestellen klaar voor vertrek.
» de Telegraaf
woensdag 1 januari 2020, 17:38 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport komt weer op gang na dichte mist, eerste vlucht vertrokken
Omroep BrabantHet vliegverkeer op Eindhoven Airport komt weer op gang. De eerste vlucht kon woensdagavond rond half zes vertrekken. Ook kon een aantal vliegtuigen landen. Door dichte mist lag de luchthaven al vrijwel de gehele dag plat. In totaal zijn vijftig vluchten geannuleerd.
» Omroep Brabant
woensdag 1 januari 2020, 13:39 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport ligt weer stil door te dichte mist
BN DeStemEINDHOVEN - De mist zorgt wederom voor problemen bij Eindhoven Airport. Vluchten die zouden moeten landen in Eindhoven, wijken uit. In bijna het hele land geldt code geel door dichte mist.
» BN DeStem
woensdag 1 januari 2020, 13:15 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport opnieuw plat door mist
de TelegraafMist speelt Eindhoven Airport woensdag opnieuw parten. Sinds woensdagochtend konden er al geen vliegtuigen landen, en inmiddels vertrekken er ook geen toestellen meer. Wanneer de problemen voorbij zijn, is nog onduidelijk, zegt een woordvoerder van het vliegveld.
» de Telegraaf
woensdag 1 januari 2020, 10:09 uur
Ook vanochtend nog code geel door dichte mist, vliegverkeer Eindhoven Airport ontregeld
BN DeStemOok op deze nieuwjaarsochtend kan het oppassen geblazen zijn voor iedereen die de weg op gaat. Zeker in het noorden en midden van het land kan plaatselijk dichte mist voorkomen, meldt Weerplaza. Code geel blijft dan ook voorlopig van kracht voor bijna het hele land.
» BN DeStem
woensdag 1 januari 2020, 10:09 uur
Nog code geel door dichte mist, vliegverkeer Eindhoven Airport ontregeld
de StentorOok op deze nieuwjaarsdag kan het oppassen geblazen zijn voor iedereen die de weg op gaat. Zeker in het noorden en midden van het land kan plaatselijk dichte mist voorkomen, meldt Weerplaza. Code geel blijft dan ook voorlopig van kracht voor bijna het hele land.
» de Stentor
woensdag 1 januari 2020, 09:56 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport ontregeld door mist
Hart van NederlandMist speelt Eindhoven Airport woensdagochtend opnieuw parten. Er kunnen geen vliegtuigen landen, meldt een woordvoerder. Opstijgen kan nog wel. Wanneer de problemen voorbij zijn, is nog onduidelijk.
» Hart van Nederland
woensdag 1 januari 2020, 08:58 uur
Eindhoven Airport weer geplaagd door mist: vijftig vluchten geannuleerd
Omroep BrabantVoor Eindhoven Airport is het jaar met pech begonnen. Dichte mist zorgt ervoor dat diverse vliegtuigen elders moeten landen. Ook worden er meerdere vluchten geannuleerd. Andere lopen vertraging op. In totaal zijn vijftig vluchten geannuleerd.
» Omroep Brabant
dinsdag 31 december 2019, 12:24 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport komt weer op gang na dichte mist
Omroep BrabantVliegtuigen kunnen na het opklaren van dichte mist weer landen en opstijgen op Eindhoven Airport. Om half tien werd het vliegverkeer stilgelegd vanwege de dichte mist rondom Eindhoven. Rond het middaguur landden de eerste toestellen weer en mochten vluchten ook vertrekken.
» Omroep Brabant
dinsdag 31 december 2019, 12:13 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport langzaam weer op gang na dichte mist
Hart van NederlandHet vliegverkeer op Eindhoven Airport is dinsdagmiddag langzaam weer op gang gekomen. Nu de dichte mist is opgeklaard, kunnen vliegtuigen weer opstijgen en landen vanaf het vliegveld.
» Hart van Nederland
dinsdag 31 december 2019, 11:50 uur
Eindhoven Airport plat door mist
de TelegraafHet vliegverkeer op Eindhoven Airport heeft dinsdagochtend enige uren platgelegen door de mist. Rond 12.30 uur werd er weer opgestart.
» de Telegraaf
dinsdag 31 december 2019, 11:15 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport plat, ook mistige jaarwisseling verwacht
NOSHet vliegverkeer op Eindhoven Airport is tijdelijk stilgelegd, vanwege dichte mist kan er voorlopig niet worden opgestegen en geland. Vooralsnog vliegt er niks tot 13.00 uur, maar de luchthaven houdt er rekening mee dat het verkeer vandaag helemaal niet meer op gang komt.
» NOS
dinsdag 31 december 2019, 10:03 uur
Dichte mist legt vliegverkeer Eindhoven Airport plat
Omroep BrabantHet vliegverkeer op Eindhoven Airport is dinsdagochtend tijdelijk stilgelegd. Door de dichte mist rondom het vliegveld kunnen vliegtuigen er voorlopig niet opstijgen of landen. Dat zal naar verwachting tot één uur 's middags duren en mogelijk zelfs ook de rest van de dag.
» Omroep Brabant
dinsdag 31 december 2019, 10:02 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport plat door dichte mist
Brabants DagbladEINDHOVEN - Het vliegverkeer van en naar Eindhoven Airport ligt dinsdagochtend vanaf 9.30 uur plat. Boosdoener is de dichte mist. Dat laat het vliegveld weten via social media.
» Brabants Dagblad
dinsdag 31 december 2019, 06:53 uur
Weggegooid geld? Zeer dichte mist verpest zicht op vuurwerk
de GelderlanderHet KNMI verwacht dat de jaarwisseling vanavond gepaard gaat met zeer dichte mist, waarbij het zicht minder dan 50 meter kan zijn en lokaal zelfs kan teruglopen tot circa 10 meter. Die omstandigheden worden verergerd door het vuurwerk, aldus het weerinstituut dat voor vanavond code geel afgeeft. Het vliegverkeer van en naar Eindhoven Airport ligt door dichte mist al stil.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: Metro
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Eindhoven

5 april 19:09Tweede verdachte aangehouden van fataal steekincident in Eindhoven
3 april 17:05Dj La Fuente draait vanaf de middenstip in een leeg Philips Stadion
1 april 15:17Man opgepakt voor expres hoesten in gezicht medewerkster ziekenhuis Eindhoven
29 maart 10:29Twee doden na fatale botsing bestelbusje tegen boom in Eindhoven
27 maart 09:59Vrouw wordt onwel in politiebusje Eindhoven en overlijdt
26 maart 23:24Zwaar vuurwerk vernielt zolder van huis in Eindhoven, bewoner aangehouden
25 maart 18:13Rechter: burgemeester Eindhoven moet op klacht Pegida ingaan
24 maart 15:52Justin Goetzee moet FC Eindhoven door coronacrisis leiden: 'Alle hens aan dek!'
23 maart 17:00Coronapatiënt Joël Borelli smeekt mensen binnen te blijven: 'Dit virus is een sluipmoordenaar'
23 maart 11:08Aangrijpend relaas SEH-arts Eindhoven: ’Mijn kerkhof van patiënten groeit hard’
18 maart 17:55'Rasta-overvaller' krijgt 16 jaar celstraf
18 maart 15:35Diefstal van mondkapjes en handzeep: ziekenhuizen Eindhoven en Helmond zijn er ziek van
15 maart 09:00Olympische zwemmers Eindhoven en Amsterdam wijken toch niet uit naar Drachten
14 maart 10:02Mannen in Eindhoven aangereden tijdens aanduwen auto met pech
12 maart 11:25Deze bakker verkoopt worstenbroodjes met truffel, zuurkool en biet
11 maart 19:34‘Schmidt speelt pressievoetbal van bovenste plank’
11 maart 18:18Vrouw (29) opgepakt om beschieten bussen in Eindhoven
11 maart 18:10'Trillend achter het stuur', de bus van Piet werd twee keer op één avond beschoten
11 maart 17:25Vrouw (29) opgepakt voor beschieten bussen in Eindhoven
11 maart 14:14Brabantse podia nemen maatregelen om coronavirus
RSS.