menu
zoek

Nieuws Eindhoven

Gestrande reizigers Eindhoven Airport alsnog vertrokken

donderdag 2 januari 2020, 17:30 uur

EINDHOVEN (ANP) - De ongeveer 300 reizigers die waren gestrand op Eindhoven Airport zijn bijna allemaal alsnog vertrokken. Ze kwamen woensdag vast te zitten op het vliegveld, waar door de dichte mist geen vliegverkeer meer mogelijk was.


» Brabants Dagblad

donderdag 2 januari 2020, 10:56 uur
Het mistprobleem oplossen is zo duur dat Eindhoven Airport die paar dagen mist voor lief neemt
Omroep BrabantDriehonderd gestrande reizigers moesten woensdagnacht op veldbedden slapen omdat hun vlucht niet vertrok vanaf Eindhoven Airport. Reden: extreem dikke mist. Volgens de woordvoerder van de luchthaven moet het landingssysteem worden opgeschaald om bij minder meters zicht te kunnen landen en opstijgen.
» Omroep Brabant
donderdag 2 januari 2020, 08:25 uur
Honderden reizigers gestrand op Eindhoven Airport
MetroZo’n driehonderd gestrande reizigers hebben de nacht doorgebracht op veldbedden op Eindhoven Airport. Het vliegverkeer daar was woensdagavond stilgelegd vanwege dichte mist.
» Metro
donderdag 2 januari 2020, 08:11 uur
300 reizigers slapen op veldbedden op Eindhoven Airport
de TelegraafNaar schatting driehonderd gestrande reizigers hebben de nacht doorgebracht op veldbedden op Eindhoven Airport. Het vliegverkeer daar was woensdagavond stilgelegd vanwege dichte mist.
» de Telegraaf
donderdag 2 januari 2020, 07:51 uur
Gestrande passagiers Eindhoven weer op weg na nacht op veldbedden
NOSHet vliegverkeer op Eindhoven Airport is weer hervat. Vanwege dichte mist moesten gisteravond vliegtuigen aan de grond blijven. Ook konden vluchten niet landen waardoor ze moesten uitwijken naar andere vliegvelden.
» NOS
donderdag 2 januari 2020, 07:33 uur
Honderden reizigers brengen nacht door op veldbedden Eindhoven Airport
Hart van NederlandNaar schatting hebben driehonderd gestrande reizigers de nacht doorgebracht op veldbedden op Eindhoven Airport. Het vliegverkeer lag woensdagavond stil door dichte mist. Met twaalf vluchten van Transavia, Wizz Air en Ryanair hoopt Eindhoven Airport donderdag een inhaalslag te maken voor de gestrande reizigers.
» Hart van Nederland
woensdag 1 januari 2020, 23:46 uur
Vliegtuigen Eindhoven Airport weer de lucht in, reizigers brengen nacht door op ‘camping’
Brabants DagbladEINDHOVEN - Het vliegverkeer van en naar Eindhoven Airport komt donderdag weer op gang. Vanaf 7.00 uur vertrekken er weer vliegtuigen vanaf de luchthaven. Omdat er woensdag en dinsdag vanwege de mist flink wat vluchten zijn uitgevallen, is het wel mogelijk dat reizigers vertraging oplopen.
» Brabants Dagblad
woensdag 1 januari 2020, 21:50 uur
Gestrande reizigers overnachten op veldbedden Eindhoven Airport
NOSEen onbekend aantal gestrande reizigers brengt op veldbedden de nacht door op Eindhoven Airport. Het vliegverkeer werd 's avonds stilgelegd vanwege de mist. Het KNMI zegt dat het zicht op sommige plaatsen slechts 100 meter was en dat was te slecht om te landen of op te stijgen.
» NOS
woensdag 1 januari 2020, 20:22 uur
Veldbedden op Eindhoven Airport voor gestrande reizigers, vliegverkeer opnieuw stilgelegd door mist
Omroep BrabantHet vliegverkeer op Eindhoven Airport is woensdagavond rond half acht opnieuw stilgelegd vanwege dichte mist. De gehele avond zijn er geen vluchten meer, meldt de luchthaven via Twitter. Voor gestrande reizigers zijn veldbedden neergezet.
» Omroep Brabant
woensdag 1 januari 2020, 19:54 uur
Mist legt vliegverkeer Eindhoven toch weer plat
de TelegraafHet vliegverkeer op Eindhoven Airport, dat woensdag eind van de middag weer enigszins werd hervat, is rond 19.30 uur toch weer stilgelegd vanwege het slechte weer. Woensdag zijn er geen vluchten meer, meldt de luchthaven op Twitter. De terminal blijft open en er worden veldbedden neergezet voor gestrande reizigers.
» de Telegraaf
woensdag 1 januari 2020, 19:42 uur
Dichte mist in delen van Nederland, passagiers gestrand op Eindhoven Airport
Hart van NederlandHet KNMI heeft ook woensdagavond weer gewaarschuwd voor dichte mist in delen van Nederland. Op dit moment is het mistig in het midden en oosten van het land. Het vliegverkeer op Eindhoven Airport werd aan het begin van de avond vanwege het slechte weer stilgelegd.
» Hart van Nederland
woensdag 1 januari 2020, 17:51 uur
Vliegverkeer Eindhoven komt weer op gang
de TelegraafHet vliegverkeer op Eindhoven Airport is woensdag rond half 6 weer hervat. De eerste vlucht is toen weer vertrokken. Volgens de luchthaven staat nog een aantal toestellen klaar voor vertrek.
» de Telegraaf
woensdag 1 januari 2020, 17:38 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport komt weer op gang na dichte mist, eerste vlucht vertrokken
Omroep BrabantHet vliegverkeer op Eindhoven Airport komt weer op gang. De eerste vlucht kon woensdagavond rond half zes vertrekken. Ook kon een aantal vliegtuigen landen. Door dichte mist lag de luchthaven al vrijwel de gehele dag plat. In totaal zijn vijftig vluchten geannuleerd.
» Omroep Brabant
woensdag 1 januari 2020, 13:39 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport ligt weer stil door te dichte mist
BN DeStemEINDHOVEN - De mist zorgt wederom voor problemen bij Eindhoven Airport. Vluchten die zouden moeten landen in Eindhoven, wijken uit. In bijna het hele land geldt code geel door dichte mist.
» BN DeStem
woensdag 1 januari 2020, 13:15 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport opnieuw plat door mist
de TelegraafMist speelt Eindhoven Airport woensdag opnieuw parten. Sinds woensdagochtend konden er al geen vliegtuigen landen, en inmiddels vertrekken er ook geen toestellen meer. Wanneer de problemen voorbij zijn, is nog onduidelijk, zegt een woordvoerder van het vliegveld.
» de Telegraaf
woensdag 1 januari 2020, 10:09 uur
Ook vanochtend nog code geel door dichte mist, vliegverkeer Eindhoven Airport ontregeld
BN DeStemOok op deze nieuwjaarsochtend kan het oppassen geblazen zijn voor iedereen die de weg op gaat. Zeker in het noorden en midden van het land kan plaatselijk dichte mist voorkomen, meldt Weerplaza. Code geel blijft dan ook voorlopig van kracht voor bijna het hele land.
» BN DeStem
woensdag 1 januari 2020, 10:09 uur
Nog code geel door dichte mist, vliegverkeer Eindhoven Airport ontregeld
de StentorOok op deze nieuwjaarsdag kan het oppassen geblazen zijn voor iedereen die de weg op gaat. Zeker in het noorden en midden van het land kan plaatselijk dichte mist voorkomen, meldt Weerplaza. Code geel blijft dan ook voorlopig van kracht voor bijna het hele land.
» de Stentor
woensdag 1 januari 2020, 09:56 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport ontregeld door mist
Hart van NederlandMist speelt Eindhoven Airport woensdagochtend opnieuw parten. Er kunnen geen vliegtuigen landen, meldt een woordvoerder. Opstijgen kan nog wel. Wanneer de problemen voorbij zijn, is nog onduidelijk.
» Hart van Nederland
woensdag 1 januari 2020, 08:58 uur
Eindhoven Airport weer geplaagd door mist: vijftig vluchten geannuleerd
Omroep BrabantVoor Eindhoven Airport is het jaar met pech begonnen. Dichte mist zorgt ervoor dat diverse vliegtuigen elders moeten landen. Ook worden er meerdere vluchten geannuleerd. Andere lopen vertraging op. In totaal zijn vijftig vluchten geannuleerd.
» Omroep Brabant
dinsdag 31 december 2019, 12:24 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport komt weer op gang na dichte mist
Omroep BrabantVliegtuigen kunnen na het opklaren van dichte mist weer landen en opstijgen op Eindhoven Airport. Om half tien werd het vliegverkeer stilgelegd vanwege de dichte mist rondom Eindhoven. Rond het middaguur landden de eerste toestellen weer en mochten vluchten ook vertrekken.
» Omroep Brabant
dinsdag 31 december 2019, 12:13 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport langzaam weer op gang na dichte mist
Hart van NederlandHet vliegverkeer op Eindhoven Airport is dinsdagmiddag langzaam weer op gang gekomen. Nu de dichte mist is opgeklaard, kunnen vliegtuigen weer opstijgen en landen vanaf het vliegveld.
» Hart van Nederland
dinsdag 31 december 2019, 11:50 uur
Eindhoven Airport plat door mist
de TelegraafHet vliegverkeer op Eindhoven Airport heeft dinsdagochtend enige uren platgelegen door de mist. Rond 12.30 uur werd er weer opgestart.
» de Telegraaf
dinsdag 31 december 2019, 11:15 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport plat, ook mistige jaarwisseling verwacht
NOSHet vliegverkeer op Eindhoven Airport is tijdelijk stilgelegd, vanwege dichte mist kan er voorlopig niet worden opgestegen en geland. Vooralsnog vliegt er niks tot 13.00 uur, maar de luchthaven houdt er rekening mee dat het verkeer vandaag helemaal niet meer op gang komt.
» NOS
dinsdag 31 december 2019, 10:03 uur
Dichte mist legt vliegverkeer Eindhoven Airport plat
Omroep BrabantHet vliegverkeer op Eindhoven Airport is dinsdagochtend tijdelijk stilgelegd. Door de dichte mist rondom het vliegveld kunnen vliegtuigen er voorlopig niet opstijgen of landen. Dat zal naar verwachting tot één uur 's middags duren en mogelijk zelfs ook de rest van de dag.
» Omroep Brabant
dinsdag 31 december 2019, 10:02 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport plat door dichte mist
Brabants DagbladEINDHOVEN - Het vliegverkeer van en naar Eindhoven Airport ligt dinsdagochtend vanaf 9.30 uur plat. Boosdoener is de dichte mist. Dat laat het vliegveld weten via social media.
» Brabants Dagblad
dinsdag 31 december 2019, 06:53 uur
Weggegooid geld? Zeer dichte mist verpest zicht op vuurwerk
de GelderlanderHet KNMI verwacht dat de jaarwisseling vanavond gepaard gaat met zeer dichte mist, waarbij het zicht minder dan 50 meter kan zijn en lokaal zelfs kan teruglopen tot circa 10 meter. Die omstandigheden worden verergerd door het vuurwerk, aldus het weerinstituut dat voor vanavond code geel afgeeft. Het vliegverkeer van en naar Eindhoven Airport ligt door dichte mist al stil.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: Metro
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Eindhoven

17 januari 21:17Buurtbewoners ergeren zich kapot aan ‘knullige’ lantaarnpaal midden in Eindhovens parkeervak
15 januari 22:48PSV en Cincinnati FC bereiken akkoord over Pereiro
15 januari 17:59Dieven scheuren door woonwijken en rijden tegen verkeer in tijdens achtervolging
15 januari 14:16Gedupeerden van hygiënefout Catharina Ziekenhuis: 'Onbegrijpelijk dat ze dit nu pas melden'
13 januari 18:39Eindhovense (59) moet 2,1 miljoen euro terugbetalen na zorgfraude
13 januari 17:54Gevluchte Iraanse medaillewinnares traint in Eindhoven: ‘Ze kan nu echt niet meer terug’
12 januari 12:35Zware mishandeling op de Woenselse Markt in Eindhoven
10 januari 22:36Patsercontrole in Eindhoven succesvol: 73.000 euro aan boetes, 16 auto's in beslag genomen
10 januari 12:28‘Rob Scheepers checkt uit’: bekijk de nieuwjaarsconference terug
8 januari 17:45Twee rijstroken dicht door ongeluk op A2 bij Den Bosch richting Eindhoven
8 januari 17:45Rijstroken weer vrij na ongeluk op A2 bij Den Bosch richting Eindhoven
5 januari 13:25Noodkreet om anorexiapatiënte Fem (19) die al 2 jaar vastgebonden op bed ligt
5 januari 09:58Dode door botsing met pijler A2-viaduct Eindhoven
4 januari 14:48Bergwijn niet mee op trainingskamp met PSV
2 januari 18:15‘Rob Scheepers checkt uit’: bekijk de nieuwjaarsconference vanavond live
2 januari 17:30Gestrande reizigers Eindhoven Airport alsnog vertrokken
2 januari 08:40Weg A16 ter hoogte van Breda weer open
1 januari 15:36Automobilist rijdt in op groep vrouwen en vlucht
1 januari 14:01Arrestaties na vechtpartij en steekincident
25 december 19:06Tankstation in Eindhoven overvallen, medewerker bedreigd met mes
RSS.