menu
zoek

Nieuws Escharen

Joop V. laat buren na zijn trip naar Roemenië in verbijstering achter

dinsdag 24 september 2019, 13:42 uur

Buren van Joop V. zijn gisteren ‘heel erg geschrokken’ toen bleek dat hun nieuwe buurman verdacht wordt van verkrachting en moord van een minderjarig meisje in Roemenië. Gistermiddag pleegde hij zelfmoord door tegen een vrachtwagen te rijden in Escharen.

» de Stentor
dinsdag 24 september 2019, 12:08 uur
Joop V. laat zijn buren in verbijstering achter
de GelderlanderBEERS - Buren van Joop V. zijn gisteren ‘heel erg geschrokken’ toen bleek dat hun nieuwe buurman verdacht wordt van verkrachting en moord van een minderjarig meisje in Roemenië. Gistermiddag pleegde hij zelfmoord door tegen een vrachtwagen te rijden in Escharen.
» de Gelderlander
dinsdag 24 september 2019, 11:51 uur
Politie doorzoekt huis van Beerse moordverdachte Joop V. na zelfmoord in Escharen
Omroep BrabantDe politie heeft dinsdag in Beers het huis van Joop V. doorzocht. Dit is de man die verdacht wordt van het ontvoeren, misbruiken en vermoorden van een 11-jarig meisje uit Roemenië. Er waren ruim tien agenten bij de woning aanwezig.
» Omroep Brabant
maandag 23 september 2019, 17:35 uur
Man die zelfmoord pleegde in Escharen, is verdachte van moord op Roemeens meisje (11)
Omroep BrabantDe man die maandagmiddag zelfmoord pleegde door zijn auto voor een vrachtwagen te gooien in Escharen, is dezelfde man die verdacht wordt van het ontvoeren, misbruiken en vermoorden van een 11-jarig meisje uit Roemenië. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie. Het gaat om de 47-jarige Joop V., door justitie met doopnaam Johannes aangeduid, uit Beers.
» Omroep Brabant
maandag 23 september 2019, 17:33 uur
Nederlander die verdacht wordt van moord op Roemeens meisje overleden
NOSDe Nederlander die in Roemenië werd verdacht van het ontvoeren en vermoorden van een meisje van 11, is overleden. De man van 47 uit Cuijk kwam vanmiddag om bij een auto-ongeluk in het Brabantse Escharen.
» NOS
maandag 23 september 2019, 13:43 uur
Nederlander Johannes V., verdacht van moord op Roemeens meisje (11), pleegt zelfmoord
PZCDe 47-jarige Nederlander die een Roemeens meisje zou hebben gewurgd en massaal gezocht werd door de Roemeense politie, heeft zelfmoord gepleegd. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie Oost-Brabant. Het lijkt erop dat de man bewust op een vrachtwagen is ingereden in Escharen.
» PZC
maandag 23 september 2019, 13:43 uur
Verkeersdode Escharen blijkt verdachte van moord op Roemeens meisje (11)
de GelderlanderDe 47-jarige Nederlander die een Roemeens meisje zou hebben gewurgd en gezocht werd door de Roemeense politie, heeft zelfmoord gepleegd. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie Oost-Brabant. Het lijkt erop dat Johannes V.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: NOS

Meer nieuws uit Escharen

24 september 13:42Joop V. laat buren na zijn trip naar Roemenië in verbijstering achter
23 september 17:05Dode bij botsing auto met vrachtwagen in Escharen
RSS.