menu
zoek

Nieuws Etten

Vader (33) omgebrachte gezin Etten-Leur bij Trivium aangehouden

dinsdag 31 maart 2020, 16:57 uur

Dinsdagmiddag heeft de politie de 33-jarige man uit Etten-Leur aangehouden die gezocht werd vanwege het aantreffen van vier overleden familieleden zaterdag in een woning aan de Dasseburcht in Etten-Leur. Dit meldt de politie dinsdagmiddag.

Waar: Dasseburcht in Etten

» Blik op Nieuws


Kaart nieuws Etten. Locatie nieuws: Dasseburcht


dinsdag 31 maart 2020, 16:13 uur
Vader omgekomen gezin Etten-Leur opgepakt dankzij hulp voorbijgangers
de StentorDe vader van het omgekomen gezin uit Etten-Leur, Onur K.(33), is dinsdagmiddag in Etten-Leur op straat aangehouden. Dat gebeurde dankzij een telefonische tip van een voorbijganger die de man rond 15.10 uur zag lopen op een viaduct.
» de Stentor
dinsdag 31 maart 2020, 16:10 uur
Vader gezinsdrama Etten-Leur aangehouden
NOSDe politie heeft de vader opgepakt van de familie uit Etten-Leur, waarvan zaterdag vier leden dood werden aangetroffen in hun woning. Dat waren de moeder, twee kinderen en een oma.
» NOS
dinsdag 31 maart 2020, 16:04 uur
Man die werd gezocht na gezinsmoord Etten-Leur is opgepakt
MetroDe 33-jarige Onur K. is opgepakt. Dat meldt de politie dinsdag.
» Metro
dinsdag 31 maart 2020, 16:03 uur
Vader van omgekomen gezin aangehouden in Etten-Leur
de GelderlanderETTEN-LEUR - De vader van het omgekomen gezin uit Etten-Leur, Onur K. (33) is dinsdagmiddag in Etten-Leur in een woning aangehouden.
» de Gelderlander
dinsdag 31 maart 2020, 16:03 uur
Vader die wordt verdacht van doden gezinsleden Etten-Leur gearresteerd
NU.nlDe 33-jarige man die wordt verdacht van het doden van vier gezinsleden in Etten-Leur, is dinsdag opgepakt in de Brabantse plaats. Dit meldt de politie.
» NU.nl
dinsdag 31 maart 2020, 16:03 uur
Vader (33) omgekomen gezin Etten-Leur opgepakt dankzij hulp voorbijgangers
de GelderlanderETTEN-LEUR - De vader van het omgekomen gezin uit Etten-Leur, Onur K.(33), is dinsdagmiddag in Etten-Leur op straat aangehouden. Dat gebeurde dankzij een telefonische tip van een voorbijganger die de man rond 15.10 uur zag lopen op een viaduct.
» de Gelderlander
dinsdag 31 maart 2020, 16:00 uur
Vader die gezocht werd vanwege gezinsmoord Etten-Leur gevonden
Hart van NederlandDe 33-jarige vader die gezocht werd vanwege de gezinsmoord in Etten-Leur is gevonden en aangehouden.
» Hart van Nederland
dinsdag 31 maart 2020, 15:57 uur
Verdachte gezinsmoord Etten-Leur opgepakt dankzij alerte voorbijgangers
de TelegraafDe 33-jarige Onur K. uit Etten-Leur is aangehouden door de politie. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de dood van zijn moeder, vrouw, zoon (6) en dochtertje (2). De vier lichamen werden zaterdagavond aangetroffen in de gezamenlijke woning aan de Dasseburcht in het Brabantse Etten-Leur.
» de Telegraaf
dinsdag 31 maart 2020, 15:55 uur
Vader van omgekomen gezin aangehouden in Etten-Leur
Brabants DagbladETTEN-LEUR - De vader van het omgekomen gezin uit Etten-Leur, Onur K. (33) is dinsdagmiddag in Etten-Leur op straat aangehouden.
» Brabants Dagblad
dinsdag 31 maart 2020, 15:53 uur
Gezinsdrama Etten-Leur: vader Onur K. opgepakt dankzij oplettende getuigen
Omroep BrabantOnur K., de 33-jarige vader die werd gezocht vanwege het gezinsdrama in Etten-Leur, is opgepakt. De verdachte werd dinsdagmiddag even na drie uur door een voorbijganger lopend gezien op een viaduct over de A58 bij het Trivium in Etten-Leur.
» Omroep Brabant
dinsdag 31 maart 2020, 15:49 uur
Tips voorbijgangers leiden tot aanhouding vader omgekomen gezin Etten-Leur
BN DeStemETTEN-LEUR - De vader van het omgekomen gezin uit Etten-Leur, Onur K.(33), is dinsdagmiddag bij het Trivium in Etten-Leur op straat aangehouden. Dat gebeurde dankzij een telefonische tip van een voorbijganger die de man rond 15.10 uur zag lopen op een viaduct bij het Trivium.
» BN DeStem
maandag 30 maart 2020, 20:50 uur
Etten-Leur snapt niets van drama
de TelegraafSchrik en onbegrip heersen in Etten-Leur na het familiedrama waarbij zaterdag een oma, moeder en twee kleine kinderen het leven lieten. Een zoekactie van de politie naar vader Onur Kandemir bleef vooralsnog zonder resultaat.
» de Telegraaf
maandag 30 maart 2020, 18:09 uur
Familiedrama Etten-Leur: 'Snelheid is nu cruciaal om Onur Kandemir te vinden'
Omroep BrabantDe politie roept iedereen die iets weet over de voortvluchtige Onur Kandemir, op zich te melden. "Snelheid is nu cruciaal", zegt de politie over de zoektocht naar de 33-jarige vader van het gezin dat afgelopen zaterdag dood werd gevonden in een huis in Etten-Leur. De politie besteedt daarom maandagavond aandacht aan de zaak in Bureau Brabant.
» Omroep Brabant
zondag 29 maart 2020, 23:27 uur
Politie op zoek naar camerabeelden in zaak gezinsdrama Etten-Leur
Hart van NederlandDe politie is op zoek naar camerabeelden in het onderzoek naar de dood van vier gezinsleden in Etten-Leur. Zaterdag deed de politie een gruwelijke ontdekking in een woning aan de Dasseburcht in de Brabantse plaats. Ze troffen in de vroege avond de lichamen aan van een oma, moeder en haar twee jonge kinderen.
» Hart van Nederland
zondag 29 maart 2020, 22:49 uur
Drama in Etten-Leur: vader getroffen gezin gezien bij supermarkt, politie stuurt burgernetmelding
de GelderlanderDe politie heeft vanavond in Etten-Leur een burgernetmelding verstuurd in haar zoektocht naar de 33-jarige vader van het omgebrachte gezin in die plaats. Onur Kandemir werd gisteren rond 17.30 uur gezien in de omgeving van een supermarkt aan het Van Bergenplein.
» de Gelderlander
zondag 29 maart 2020, 22:41 uur
Verdachte vader Onur Kandemir na familiedrama nog gezien bij supermarkt en snackbar
Omroep BrabantDe politie is op zoek naar camerabeelden van Onur Kandemir, de 33-jarige man die verdacht wordt van betrokkenheid bij het gezinsdrama in Etten-Leur.
» Omroep Brabant
zondag 29 maart 2020, 13:48 uur
Familiedrama Etten-Leur: na foto deelt politie nu ook naam van gezochte vader, het gaat om Onur (33)
Omroep BrabantDe naam van de man die wordt gezocht na de vondst van vier doden in een huis aan de Dasseburcht in Etten-Leur is zondagmiddag vrijgegeven door de politie. Het gaat om Onur Kandemir. Hij is 33 jaar oud. Eerder op de middag verspreidde de politie al zijn foto.
» Omroep Brabant
zondag 29 maart 2020, 13:38 uur
Politie verspreidt foto van vader na vondst 4 doden woning Etten-Leur
Blik op NieuwsZondag heeft de politie een foto verspreidt van de vader van het gezin waarvan zaterdag 4 bewoners dood in hun woning werden aangetroffen. Dit meldt de politie zondag.
» Blik op Nieuws
zondag 29 maart 2020, 13:36 uur
’Een oma, moeder en twee kleine kinderen: verschrikkelijk!’
de TelegraafDe vondst van vier dode lichamen zaterdagavond in een woning aan de Dasseburcht in Etten-Leur schokt de buurt. Vooral omdat het lijkt te gaan om een gezinsdrama waarbij een oma, een moeder en twee kinderen van ongeveer 2 en 6 jaar oud dood zijn aangetroffen. Van de vader van de kinderen, Onur Kandemir (33), ontbreekt elk spoor.
» de Telegraaf
zondag 29 maart 2020, 13:33 uur
Buurvrouw drama Etten-Leur: 'Normaal hoorden we de kinderen, maar sinds vrijdagavond was het stil'
Hart van NederlandZaterdag werden twee jonge kinderen, een moeder en een oma dood aangetroffen in een woning aan de Dasseburcht in Etten-Leur. De vader van de kinderen, de 33-jarige Onur Kandemir, wordt gezocht door de politie. De burgemeester van Etten-Leur, Miranda de Vries, laat weten dat de kinderen 6 en 2 jaar oud waren.
» Hart van Nederland
zondag 29 maart 2020, 12:39 uur
Vier dode familieleden in woning Etten-Leur, politie zoekt vader (UPDATE)
CrimesiteIn een woning aan de Dasseburcht in Etten-Leur zijn zaterdagavond rond 18.15 vier doden gevonden. Het gaat waarschijnlijk om een misdrijf. De vier overledenen zijn de bewoners van de woning.
» Crimesite
zondag 29 maart 2020, 12:03 uur
Familiedrama Etten-Leur: politie zoekt vader en verspreidt zijn foto
Omroep BrabantIn verband met de vier doden die zaterdagavond werden gevonden in een huis aan de Dasseburcht in Etten-Leur is de politie op zoek naar een man. De politie heeft zijn foto verspreid. Het gaat om de vader van het gezin dat in dit huis woonde.
» Omroep Brabant
zaterdag 28 maart 2020, 22:53 uur
Vier doden aangetroffen in woning Etten-Leur, politie denkt aan misdrijf
NU.nlIn een woning in Etten-Leur heeft de politie zaterdagavond vier overleden personen aangetroffen, waarschijnlijk de bewoners van het huis. Uit onderzoek van de politie blijkt dat er mogelijk sprake is van een misdrijf.
» NU.nl
zaterdag 28 maart 2020, 22:47 uur
Politie vindt meerdere doden in woning in Etten-Leur
NU.nlDe politie heeft zaterdagavond in een huis in Etten-Leur meerdere doden gevonden. Het gaat mogelijk om een misdrijf en om vier doden in totaal, twittert de politie.
» NU.nl
zaterdag 28 maart 2020, 22:41 uur
Vier doden in woning Etten-Leur na mogelijk misdrijf
MetroIn een woning in Etten-Leur in Noord-Brabant zijn zaterdagavond vier dode mensen gevonden. Uit politieonderzoek blijkt dat er mogelijk sprake is van een misdrijf. De vier doden zijn vermoedelijk de bewoners, liet de politie weten.
» Metro
zaterdag 28 maart 2020, 22:21 uur
Vier doden in woning Etten-Leur na mogelijk misdrijf
Omroep BrabantIn een woning in Etten-Leur zijn zaterdagavond vier lichamen gevonden. Het gaat mogelijk om een misdrijf, zegt de politie. De vier doden zijn vermoedelijk de bewoners. Volgens omstanders woonden er in het huis een man en een vrouw, samen met een oma en twee kinderen die jonger zijn dan vijf jaar.
» Omroep Brabant
zaterdag 28 maart 2020, 21:13 uur
Vier doden in woning gevonden in Etten-Leur
Blik op NieuwsIn Etten-Leur zijn vanavond meerdere dode mensen gevonden in een huis aan de Dasseburcht.
» Blik op Nieuws
zaterdag 28 maart 2020, 21:09 uur
Vier doden in huis Etten-Leur
NOSIn een woning in Etten-Leur zijn vier doden gevonden. Het zijn zo goed als zeker de bewoners van het huis. Volgens de politie is er waarschijnlijk sprake van misdrijf.
» NOS
zaterdag 28 maart 2020, 20:13 uur
Meerdere doden gevonden in huis in Etten-Leur
Hart van NederlandIn een woning in het Brabantse Etten-Leur zijn zaterdag meerdere dode mensen gevonden. Wat er precies is gebeurd in het huis aan de Dasseburcht is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek.
» Hart van Nederland
zaterdag 28 maart 2020, 20:03 uur
Vier lichamen gevonden in woning Etten-Leur
de TelegraafIn een woning in Etten-Leur zijn vier doden gevonden. Dat heeft de politie bevestigd. Het gaat waarschijnlijk om een misdrijf, aldus een woordvoerder.
» de Telegraaf
zaterdag 28 maart 2020, 20:03 uur
Meerdere doden gevonden in woning Etten-Leur
de TelegraafIn een woning in Etten-Leur zijn meerdere doden gevonden. Dat meldt de politie. Een woordvoerster kan niet zeggen om hoeveel personen het gaat, of wat zich heeft afgespeeld in het huis.
» de Telegraaf
zaterdag 28 maart 2020, 19:47 uur
Meerdere doden gevonden in woning Etten-Leur, burgemeester spreekt over afschuwelijk nieuws
Omroep BrabantIn Etten-Leur zijn meerdere doden gevonden in een woning aan de Dasseburcht. De slachtoffers zouden allen in het huis wonen. Volgens omwonenden gaat het om vier mensen die familie van elkaar zijn.
» Omroep Brabant
zaterdag 28 maart 2020, 19:41 uur
Vier doden in woning Etten-Leur: mogelijk misdrijf
de GelderlanderIn een woning in Etten-Leur zijn gisteravond vier doden gevonden. Uit onderzoek blijkt dat hier mogelijk sprake is van een misdrijf, meldt de politie.
» de Gelderlander
zaterdag 28 maart 2020, 19:41 uur
Vier doden in woning Etten-Leur: mogelijk misdrijf
Brabants DagbladIn een woning in Etten-Leur zijn vanavond vier doden gevonden. Uit onderzoek blijkt dat hier mogelijk sprake is van een misdrijf, meldt de politie.
» Brabants Dagblad
zaterdag 28 maart 2020, 19:41 uur
Vier personen overleden in woning in Etten-Leur, mogelijk sprake van misdrijf
BN DeStemETTEN-LEUR - In een woning aan de Dasseburcht in Etten-Leur zijn zaterdagavond vier overleden personen aangetroffen. Mogelijk is er sprake van een misdrijf, meldt de politie. Het gaat vermoedelijk om de bewoners van het huis.
» BN DeStem
zaterdag 28 maart 2020, 19:41 uur
Vier personen overleden in woning in Etten-Leur, mogelijk sprake van misdrijf
Brabants DagbladETTEN-LEUR - In een woning aan de Dasseburcht in Etten-Leur zijn zaterdagavond vier overleden personen aangetroffen. Mogelijk is er sprake van een misdrijf, meldt de politie. Het gaat vermoedelijk om de bewoners van het huis.
» Brabants DagbladFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: Metro
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: Metro
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Etten

21 oktober 13:47De meterslange python uit Etten-Leur ligt nu bij Ralph in de vriezer: 'Lucht is niet te harden'
15 oktober 06:00Moeierboom in Etten-Leur wint verkiezing ‘Boom van het Jaar’
5 oktober 15:54'Afpersers' volkszanger Frank van Etten hoeven de cel niet in
17 augustus 11:42Meer dan 150 stormschademeldingen, voor groot deel uit Brabant
4 augustus 21:30'Papa de auto staat in lichterlaaie', hoorde volkszanger Frank van Etten zijn zoon zeggen
19 juli 11:48Man (24) gestoken tijdens verkeersruzie, vijf aanhoudingen
14 juli 18:38Inwoners Etten-Leur vinden slang in achtertuin
8 juli 11:18Aanhouding in onderzoek gestolen Apple Watches
5 juli 10:14Hoogzwangere vrouw woonde in garagebox in Etten-Leur
6 juni 15:26Vier auto’s in brand, politie vermoedt brandstichting
23 mei 18:50Drie Nederlanders, zes Belgen vast in onderzoek internationale drugssmokkel
10 mei 12:08Buurman met hakbijl bedreigd tijdens uit de hand gelopen burenruzie in Etten-Leur
5 mei 11:53Vier slachtoffers familiedrama Etten-Leur vermoedelijk verdoofd met slaappillen en gewurgd
5 mei 09:17Dronken man loopt met messen te zwaaien in Etten-Leur, verdachte (30) aangehouden
16 april 15:51Viervoudige moord in Etten-Leur: vader blijft langer in de cel na familiedrama
9 april 13:20Café De Sportvriend was het levenswerk van Gerrit en Cor, maar na felle brand is er niets van over
3 april 16:53Vader gedood gezin Etten-Leur voorlopig vast
3 april 08:29Straat stond onder water door gesprongen waterleiding, lek gedicht
31 maart 16:57Vader (33) omgebrachte gezin Etten-Leur bij Trivium aangehouden
30 maart 11:49Ook vandaag onderzoek in huis Etten-Leur waar vier familieleden omkwamen, vader nog spoorloos
RSS.