menu
zoek

Nieuws Geersdijk

Man richt vernielingen aan op dak van woning

zaterdag 9 oktober 2021, 09:37 uur

Vrijdagavond rond 18.00 uur meldden omwonenden bij de politie dat er in de Barkey Wolfstraat in Geersdijk mogelijk ingebroken werd in een woning. Agenten gingen ter plaatse en troffen op het dak van de betreffende woning een man aan. De man sloeg met een honkbalknuppel om zich heen en vernielde dakpannen en ontluchtingspijpen die op het dak stonden.

Waar: Barkey Wolfstraat in Geersdijk

Ook had de man een ruit ingeslagen om de woning binnen te komen. De agenten vroegen de man meerdere malen om naar beneden te komen, maar dit weigerde hij. Nadat de agenten ongeveer anderhalf uur met de man in gesprek waren geweest besloot hij dat het genoeg was geweest. Hij gooide de honkbalknuppel naar beneden en kwam zelf ook van het dak. Eenmaal met zijn voeten op de grond werd de man, een 40-jarige inwoner van Zierikzee, aangehouden en is hij overgebracht naar een politiecellencomplex. De man is daar ingesloten en zit nu nog vast. Vandaag wordt hij verhoord. Tegen hem is aangifte gedaan van vernieling.


» Politie.nl


Kaart nieuws Geersdijk. Locatie nieuws: 51.56627 / 3.77094 Barkey Wolfstraat
Barkey Wolfstraat in Geersdijk


zaterdag 9 oktober 2021, 11:00 uur
Arrestatieteam praat agressieve man van dak in Geersdijk
Omroep ZeelandVrijdagavond rond 18.00 uur meldden omwonenden bij de politie dat er in de Barkey Wolfstraat in Geersdijk mogelijk ingebroken werd in een woning. Agenten troffen op het dak van de betreffende woning een man aan. De man, een 40-jarige inwoner van Zierikzee, sloeg met een honkbalknuppel om zich heen en vernielde dakpannen en ontluchtingspijpen.
» Omroep Zeeland
zaterdag 9 oktober 2021, 09:40 uur
Agressieve man met honkbalknuppel van dak gehaald in Geersdijk
PZCGEERSDIJK - De politie heeft gisteravond een man van het dak gehaald aan de Barkey Wolfstraat in Geersdijk. De man was agressief en zwaaide rond met een honkbalknuppel, waarmee hij vernielingen aanbracht aan het dak.
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Zeeland
Foto: PZC

Meer nieuws uit Geersdijk

16 januari 07:29Politie houdt man (26) aan na brandstichting in auto in Geersdijk
21 november 13:32Verwrongen staal en geblakerde balken is al wat rest van uienloods Geersdijk
9 oktober 11:00Arrestatieteam praat agressieve man van dak in Geersdijk
RSS.