menu
zoek

Nieuws Geleen

Geleen / Kerkrade - Gevonden lichaam blijkt vermiste Gino

zaterdag 4 juni 2022, 19:21 uur

Het lichaam dat zaterdag in Geleen is aangetroffen, is het lichaam van de 9-jarige Gino van der Straeten. Dat is in het onderzoek inmiddels vast komen te staan. Een 22-jarige man uit Geleen is door de politie gearresteerd voor ontvoering en mogelijke betrokkenheid bij de dood van Gino.

Waar: Opbraakstraat in Geleen

De politie heeft zowel de woning van de verdachte als de locatie waar Gino is gevonden als plaats delict aangemerkt. Op beide locaties vindt momenteel nog nader onderzoek plaats.

Bij de zoekactie heeft de politie in Limburg samengewerkt met diverse andere expertises en disciplines van de politie in verband met hun specialistische kennis en ervaring. De politie spreekt haar dank uit aan betrokken burgers, vrijwilligers en externe organisaties die bij de zoektocht naar Gino hebben geholpen.


» Politie.nl


Kaart nieuws Geleen. Locatie nieuws: 50.97826 / 5.81094 Opbraakstraat
Opbraakstraat in Geleen


zaterdag 4 juni 2022, 11:30 uur
Geleen/Kerkrade - Lichaam aangetroffen in zoektocht naar vermiste Gino
Politie.nlNa het aanhouden van een verdachte in het onderzoek naar de vermissing van Gino van der Straeten, is vanmorgen, bij een woning in Geleen een lichaam aangetroffen. De politie houdt er ernstig rekening mee dat dit het lichaam van Gino is. Nader onderzoek vindt op dit moment plaats.
We realiseren ons dat dit bericht enorme impact heeft op de familie en op iedereen die heeft bijgedragen aan de zoektocht. Op dit moment kan niet meer informatie bekend worden gemaakt. Op een later moment vandaag zal aanvullende informatie worden gedeeld in een persconferentie op een nader te bepalen locatie.

» Politie.nl
zaterdag 4 juni 2022, 08:14 uur
Aanhouding in vermissingszaak Gino
Politie.nlIn de nacht van vrijdag op zaterdag is in zijn woning in Geleen een man aangehouden. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de vermissing van Gino van der Straeten. Gino is nog niet terecht.


» Politie.nl
zondag 5 juni 2022, 12:50 uur
Politie doorzoekt woning van verdachte Donny M., woensdag stille tocht voor Gino
de GelderlanderDe recherche is zondag in Geleen nog bezig met het doorzoeken van de woning van de man die wordt verdacht van de ontvoering van Gino en van betrokkenheid bij diens dood. Ook vindt er een buurtonderzoek plaats. De omgeving van de woning aan de Dommelstraat is afgezet.
» de Gelderlander
zondag 5 juni 2022, 12:45 uur
Opnieuw bloemen neergelegd voor Gino, onderzoek bij woning verdachte gaat door
NOSDe recherche is ook vandaag nog bezig met onderzoek in en om de woning van de man die wordt verdacht van ontvoering en betrokkenheid bij de dood van Gino. "Er zijn nog heel weinig antwoorden", zegt NOS-verslaggever Edwin van den Berg, die in Geleen ter plekke is.
» NOS
zondag 5 juni 2022, 12:11 uur
Onderzoek op vindplaats Gino gaat verder
1LimburgDe recherche is zondag in Geleen nog bezig met het doorzoeken van de woning van de man die wordt verdacht van de ontvoering van Gino en van betrokkenheid bij diens dood.
» 1Limburg
zondag 5 juni 2022, 10:48 uur
Hele land rouwt om Gino: ’Hij zal nooit meer voetballen’
de TelegraafDagenlang was er hoop dat de vermiste 9-jarige Gino heelhuids zou worden teruggevonden, zaterdagmiddag half vijf werd die definitief de grond ingeboord. Nadat de politie bekendmaakte dat een gevonden lichaam in Geleen daadwerkelijk van het Limburgse jongetje was om wie het hele land zich grote zorgen maakte, kwam er een even hartverscheurend als abrupt einde aan de zoektocht, die woensdagavond was begonnen en waar zoveel mensen aan hadden deelgenomen.
» de Telegraaf
zaterdag 4 juni 2022, 16:56 uur
Politie bevestigt: vermiste Gino dood gevonden
1LimburgHet lichaam dat zaterdagochtend in Geleen is gevonden, is van de sinds woensdag vermiste Gino van der Straeten (9).
» 1Limburg
zaterdag 4 juni 2022, 16:36 uur
Verdachte Donny M. (22) bekend bij politie, ‘kreeg leven niet op de rit’
de GelderlanderDe man die de 9-jarige Gino uit Kerkrade zou hebben ontvoerd en gedood, is de 22-jarige Donny M. uit Geleen. Goede bekenden van hem bevestigen dat hij van zijn bed is gelicht.
» de Gelderlander
zaterdag 4 juni 2022, 16:36 uur
Verdachte Donny M. (22) bekend bij politie, ‘kreeg leven niet op de rit’
Brabants DagbladDe man die de 9-jarige Gino uit Kerkrade zou hebben ontvoerd en gedood, is de 22-jarige Donny M. uit Geleen. Goede bekenden van hem bevestigen dat hij vanmorgen van zijn bed is gelicht.
» Brabants Dagblad
zaterdag 4 juni 2022, 16:34 uur
Lichaam is van Gino, man verdacht van ontvoering en betrokkenheid bij dood
NOSDe politie heeft op een persconferentie in Maastricht bevestigd dat vanmorgen het lichaam van de vermiste jongen Gino is gevonden bij een woning in Geleen. Het lichaam is gevonden op aanwijzing van de verdachte die vannacht werd gearresteerd. Deze 22-jarige man uit Geleen wordt verdacht van ontvoering en betrokkenheid bij de dood van de 9-jarige jongen.
» NOS
zaterdag 4 juni 2022, 16:33 uur
Politie bevestigt dat gevonden lichaam in Geleen van vermiste Gino (9) is
NU.nlHet lichaam dat zaterdagochtend werd gevonden bij een woning in Geleen, is van de negenjarige Gino. Dat bevestigde de politie zaterdagmiddag op een ingelaste persconferentie in Maastricht.
» NU.nl
zaterdag 4 juni 2022, 16:19 uur
Politie bevestigt: gevonden lichaam is van Gino
de TelegraafWaar al voor gevreesd werd, is werkelijkheid geworden. Het lichaam dat zaterdag in de Opbraakstraat Geleen is gevonden is van de vermiste 9-jarige Gino, meldt de politie tijdens een persconferentie in Maastricht. Het lichaam is zaterdagochtend op aanwijzing van de verdachte 22-jarige man uit Geleen gevonden.
» de Telegraaf
zaterdag 4 juni 2022, 16:10 uur
Verdachte (22) uit Geleen wees plek waar lichaam Gino lag aan
BN DeStemDe man uit Geleen die is aangehouden voor de vermissing van de 9-jarige Gino is 22 jaar, meldt de politie. Volgens zijn advocaat wordt hij verdacht van ontvoering.
» BN DeStem
zaterdag 4 juni 2022, 14:01 uur
Buurtbewoners Geleen geschokt: 'Dit gaat door merg en been'
1LimburgDe aanhouding van de verdachte in de zaak Gino van der Straeten en de vondst van een lichaam, leiden in Geleen tot geschokte reacties: "Al heb je zelf geen kinderen, dit gaat door merg en been."
» 1Limburg
zaterdag 4 juni 2022, 12:19 uur
Video | Politie onderzoekt woning aangehouden man in verdwijningszaak Gino
NU.nlDe politie heeft zaterdag een lichaam gevonden in Geleen. Ze gaat ervan uit dat het om de negenjarige Gino van der Straeten gaat.
» NU.nl
zaterdag 4 juni 2022, 12:09 uur
Politie vindt lichaam in Geleen en gaat ervan uit dat het van vermiste Gino (9) is
NU.nlDe politie heeft zaterdag een lichaam gevonden bij een woning in Geleen. De politie gaat ervan uit dat het om de negenjarige Gino van der Straeten gaat. De jongen wordt sinds woensdag vermist.
» NU.nl
zaterdag 4 juni 2022, 12:07 uur
Mogelijk lichaam vermist jongetje gevonden – verdachte gearresteerd (UPDATE2)
CrimesiteOp zaterdagmorgen is er bij een woning in Geleen een lichaam aangetroffen. De politie houdt er sterk rekening mee dat het lichaam van het vermiste jongetje Gino (9) is. In de zaterdagnacht hield de politie rond 04.00 een man aan die mogelijk betrokken was bij de vermissing van Gino.
» Crimesite
zaterdag 4 juni 2022, 12:06 uur
Lichaam aangetroffen in vermissingszaak Gino
HardnieuwsGELEEN - Zaterdagmorgen 4 juni omstreeks 11.45 uur is een lichaam aangetroffen aan de Opbraakstraat in Geleen.
» Hardnieuws
zaterdag 4 juni 2022, 12:03 uur
Groot onderzoek na vondst lichaam Geleen
de TelegraafDe politie heeft zaterdagochtend een lichaam aangetroffen in een woonwijk in Geleen. De politie houdt er rekening mee dat het gaat om de vermiste Gino.
» de Telegraaf
zaterdag 4 juni 2022, 11:45 uur
Lichaam gevonden in Geleen, politie houdt er ’ernstig rekening’ mee dat het van vermiste Gino is
de TelegraafEr is zaterdagochtend bij een woning in Geleen een lichaam aangetroffen in de zoektocht naar de vermiste Gino. Dat meldt de politie in Limburg. „De politie houdt er ernstig rekening mee dat het gaat om de vermiste Gino”, aldus de politie.
» de Telegraaf
zaterdag 4 juni 2022, 11:45 uur
Lichaam gevonden in Geleen, om 16.30 uur persconferentie over vermiste Gino
NOSDe politie in Limburg heeft vanmorgen bij een woning in Geleen een lichaam gevonden. Naar alle waarschijnlijkheid is het de 9-jarige Gino. Om ongeveer 16.30 uur is er een persconferentie in het politiebureau in Maastricht.
» NOS
zaterdag 4 juni 2022, 11:44 uur
Zoektocht Gino: lichaam gevonden in Geleen
1LimburgIn de zoektocht naar Gino van der Straeten is zaterdagmorgen in Geleen een lichaam gevonden. De politie 'houdt er ernstig rekening mee dat het gaat om de vermiste Gino', maakte die zojuist bekend.
» 1Limburg
zaterdag 4 juni 2022, 11:28 uur
Arrestant in verdwijningszaak Gino (9) wordt verdacht van ontvoering
NU.nlDe man uit Geleen die is aangehouden in verband met de vermissing van de negenjarige Gino van der Straeten wordt verdacht van ontvoering. Dat heeft zijn advocaat Sjanneke de Crom zaterdag bevestigd na berichtgeving door RTL Nieuws.
» NU.nl
zaterdag 4 juni 2022, 09:31 uur
Aanhouding in onderzoek vermiste Gino
Blik op NieuwsIn de nacht van vrijdag op zaterdag is in zijn woning in Geleen een 22-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de vermissing van Gino van der Straeten.
» Blik op Nieuws
zaterdag 4 juni 2022, 08:46 uur
Man uit Geleen aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij vermissing Gino (9)
NU.nlDe politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een man aangehouden in zijn woning in Geleen. De man wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de vermissing van de negenjarige Gino van der Straeten.
» NU.nl
zaterdag 4 juni 2022, 08:30 uur
Vermissing Gino (9): man aangehouden, politieonderzoek in Geleen
de TelegraafDe politie heeft een 22-jarige man uit Geleen aangehouden in verband met de vermissing van de 9-jarige Gino uit Maastricht, die bij zijn zus in Kerkrade logeerde. De man is in de nacht van vrijdag op zaterdag in zijn woning opgepakt. Volgens De Limburger is de politie zaterdagochtend een groot onderzoek begonnen achter de Opbraakstraat in Geleen.
» de Telegraaf
zaterdag 4 juni 2022, 08:30 uur
Lichaam gevonden bij woning in Geleen, politie houdt er rekening mee dat het Gino betreft
Brabants DagbladNa het aanhouden van een verdachte in het onderzoek naar de vermissing van Gino van der Straeten, is vanmorgen bij een woning in Geleen een lichaam aangetroffen. De politie houdt er ernstig rekening mee dat dit het lichaam van Gino is. Nader onderzoek vindt op dit moment plaats.
» Brabants Dagblad
zaterdag 4 juni 2022, 08:30 uur
Lichaam gevonden bij woning in Geleen, politie houdt er rekening mee dat het Gino betreft
de GelderlanderNa het aanhouden van een verdachte in het onderzoek naar de vermissing van Gino van der Straeten, is vanmorgen achter een woning in Geleen een lichaam aangetroffen. De politie houdt er ernstig rekening mee dat dit het lichaam van Gino is. Nader onderzoek vindt op dit moment plaats.
» de Gelderlander
zaterdag 4 juni 2022, 08:30 uur
Lichaam gevonden bij woning in Geleen, politie houdt er rekening mee dat het Gino betreft
de StentorNa het aanhouden van een verdachte in het onderzoek naar de vermissing van Gino van der Straeten, is vanmorgen achter een woning in Geleen een lichaam aangetroffen. De politie houdt er ernstig rekening mee dat dit het lichaam van Gino is. Nader onderzoek vindt op dit moment plaats.
» de Stentor
zaterdag 4 juni 2022, 08:30 uur
Lichaam gevonden bij woning in Geleen, politie houdt er rekening mee dat het Gino betreft
BN DeStemNa het aanhouden van een verdachte in het onderzoek naar de vermissing van Gino van der Straeten, is vanmorgen bij een woning in Geleen een lichaam aangetroffen. De politie houdt er ernstig rekening mee dat dit het lichaam van Gino is. Nader onderzoek vindt op dit moment plaats.
» BN DeStem
zaterdag 4 juni 2022, 08:27 uur
Man uit Geleen aangehouden in zaak vermiste Gino (9), zoekactie gaat door
NOSVannacht is in Geleen een man aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de vermissing van Gino, meldt de politie Limburg. De verdachte is in zijn eigen woning opgepakt. Gino is nog niet terecht.
» NOS
zaterdag 4 juni 2022, 08:23 uur
Aanhouding in vermissingszaak Gino
1LimburgEen man in Geleen is opgepakt vanwege de verdwijning van de negenjarige Gino van der Straeten.
» 1LimburgFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: NOS
Foto: 1Limburg
Foto: de Telegraaf
Foto: 1Limburg
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: 1Limburg
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: 1Limburg
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: 1Limburg
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Geleen

28 november 14:27Hennepkwekerij gevonden in woning in Geleen; verdachte aangehouden
24 november 15:53NK wielrennen op de weg volgend jaar voor het eerst sinds 2013 weer in Limburg
17 november 16:01Buuttefinalist Charlie Wijen gediskwalificeerd
15 november 17:05Arriva Deelfiets breidt begin volgend jaar uit naar Sittard-Geleen
2 november 20:37Honderd kilo illegaal vuurwerk gevonden in bedrijfspand in Geleen
12 oktober 13:5874 verwaarloosde kippen aangetroffen in vieze hokken in Sittard-Geleen: ’Zonder water of eten’
22 september 12:52Man neergeschoten in Geleen, verdachte door politie aangehouden
14 september 10:49Donny M. bekent ontvoeren, misbruiken en doden 9-jarige Gino
3 september 14:25Cordon-Ragot wint tijdrit Ladies Tour, Lorena Wiebes behoudt leiding ondanks vijfde plek
31 augustus 13:47Verdachte schietincident Geleen blijkt getuige
31 augustus 09:04Aanhouding na schietincident
13 augustus 00:09Agenten onwel geworden na vondst bakken met kwik in woning Geleen
19 juni 22:24Inbraak in woning Donny M. in Geleen
7 juni 17:16OM verdenkt 22-jarige man uit Geleen van moord op en ontvoering van Gino
6 juni 23:00Donny M. toonde als tiener al zorgwekkend gedrag: ’De duivel zit in die jongen’
5 juni 19:02Heftige emoties bij bloemenzee Gino: ‘Ik ben bang’
5 juni 12:50Politie doorzoekt woning van verdachte Donny M., woensdag stille tocht voor Gino
25 mei 18:11Enorme rookontwikkeling bij brand in garagebedrijf
17 mei 17:37Veel schade na brand door hennepplantage
1 mei 18:50Feyenoord richt blik na 'tussendoortje’ direct op Marseille: 'We zijn ready voor donderdag’
RSS.