menu
zoek

Nieuws Giessen

Drugs in woning gevonden, één man aangehouden

vrijdag 18 oktober 2019, 11:27 uur

Na een tip is de politie donderdag een woning binnen gevallen aan den Burcht. Drugs en andere druggerelateerde spullen zijn in beslag genomen. Een verdachte is aangehouden.

Op donderdag 17 oktober 2017 om 13.15 uur is de politie de woning binnen gegaan. Er was informatie binnen gekomen dat er mogelijk drugs in de woning zou liggen. De bewoner verleende zijn medewerking. Door heel de woning lagen drugs of druggerelateerde spullen. De bewoner is aangehouden.

In beslag genomen
Er lagen verschillende soorten drugs in de woning: enkele kilo’s brokken, kilo’s pillen en tientallen liters vloeistof. Verder nog andere spullen die gebruikt worden bij het verhandelen van drugs zoals zakjes, doosjes en ander verpakkingsmateriaal. Al het materiaal is in beslag genomen. De aangehouden verdachte had meer dan duizend euro aan contanten op zak die in beslag genomen zijn. Ook de auto van de verdachte is door de politie meegenomen. Het onderzoek is in volle gang, de exacte hoeveelheden drugs moet nog berekend worden

Drugs in Giessen

» Politie.nl


Kaart nieuws Giessen. Locatie nieuws: 51.78978 / 5.03111


vrijdag 18 oktober 2019, 12:02 uur
Woning in Giessen ligt vol met drugs, bewoner aangehouden
Brabants DagbladGIESSEN - Een woning in Giessen is donderdag doorzocht door de politie. De woning aan Den Burcht lag vol met drugs, waaronder enkele kilo's pillen en brokken. De bewoner werd aangehouden.
» Brabants DagbladMeer nieuws uit Giessen

8 januari 23:04Krijgt Groningen net als Delft defibrillator in laadpaal?
18 oktober 12:02Woning in Giessen ligt vol met drugs, bewoner aangehouden
24 april 08:09Oudere mensen op tijd uit brandende woning in Giessen
RSS.