menu
zoek

Nieuws Grijpskerke

Automobilist overleden bij verkeersongeluk

maandag 20 maart 2023, 21:27 uur

Op de Hondegemsweg heeft maandagmiddag 20 maart een dodelijk ongeluk plaatsgevonden. Hierbij zijn zowel een vrachtwagen als een personenauto in een sloot beland.

Waar: Hondegemsweg in Grijpskerke

Het ongeluk gebeurde rond 16.10 uur. Een vrachtwagen, geladen met zand, reed richting Grijpskerke. Dit voertuig werd bestuurd door een 37-jarige man uit Roosendaal. Richting Serooskerke reed een personenauto, bestuurd door een 39-jarige man uit de gemeente Veere. Bij de kruising met de Zandvoortseweg stond een andere vrachtauto stil om af te slaan. De vrachtauto kon niet meer op tijd remmen om een botsing met deze stilstaande vrachtauto te voorkomen. De bestuurder van de vrachtauto stuurde naar de rijbaan voor het tegemoetkomend verkeer en botste frontaal op de personenauto. Beide voertuigen belandden in de sloot. De automobilist uit de gemeente Veere overleed ter plaatse.

Bloedproef Van de Roosendaler werd een speekseltest afgenomen, met een positief testresultaat. De man werd aangehouden en voor verder onderzoek naar een cellencomplex gebracht. Een GGD-arts nam een bloedproef af. De uitslag is over ongeveer twee weken bekend. 

Politieonderzoek De ongevalslocatie aan de Hondegemsweg werd tijdens het politieonderzoek en de berging van de voertuigen afgezet. Medewerkers van de afdeling forensische opsporing verkeer kwamen ter plaatse om nader onderzoek te doen naar de toedracht van het noodlottige ongeval. Het onderzoek en de berging duurde de hele avond.


» Politie.nl

Kaart nieuws Grijpskerke. Locatie nieuws: 51.53538 / 3.57673 Hondegemsweg
Hondegemsweg in Grijpskerke


maandag 20 maart 2023, 17:28 uur
Dode bij verkeersongeluk in Grijpskerke, bestuurder vrachtwagen aangehouden
PZCOp de Hondegemsweg bij Grijpskerke is vanmiddag een automobilist om het leven gekomen bij een ongeluk. Daarbij was ook een vrachtwagen betrokken. Beide voertuigen botsten frontaal op elkaar belandden in een sloot. De bestuurder van de vrachtwagen is aangehouden voor onderzoek.
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: PZC

Meer nieuws uit Grijpskerke

6 februari 14:37Fietser gewond bij botsing in Grijpskerke
20 maart 21:27Automobilist overleden bij verkeersongeluk
15 maart 12:57Bestuurder rijdt door na ongeluk in Grijpskerke
10 november 07:22Gewonde bij zwaar auto-ongeluk Serooskerke (W)
7 oktober 18:36Betrokkenen drugslab horen vier jaar na aanhouding waar ze aan toe zijn: een werkstraf van 240 uur
24 september 18:14Inbrekers maken voor duizenden euro's aan gereedschappen buit in Grijpskerke
23 augustus 11:57Voormalige tv-kok Eric Rotte (60) overleden
18 januari 09:52Hrieps-organisator: 'Ik lig al twee jaar met m'n ogen naar boven te kijken als ik in bed lig'
RSS.