menu
zoek

Nieuws Groningen

Topdrukte bij fanshop FC Groningen: 'Al bijna 1700 shirts van Arjen Robben verkocht'

woensdag 1 juli 2020, 15:44 uur

De fanshop van FC Groningen beleeft gouden tijden sinds de club bekendmaakte dat Arjen Robben terugkeert. Sinds zaterdagavond zijn de medewerkers bijna non-stop shirts aan het bedrukken met nummer 10 en de naam Robben erop.

Waar: Verlengde Hereweg in Groningen

» RTV Noord


Kaart nieuws Groningen. Locatie nieuws: Verlengde Hereweg


woensdag 1 juli 2020, 10:00 uur
De terugkeer van Arjen Robben laat bij FC Groningen de kassa rinkelen
Dagblad van het NoordenDe terugkomst van Arjen Robben legt FC Groningen beslist geen windeieren. De verkoop van seizoenkaarten en shirt-jes heeft een enorme vlucht genomen, terwijl de club ook met de sponsoring een klapper maakt. Marketingmanager Edwin Froma – en hij niet alleen – is een gelukkig man.
» Dagblad van het Noorden
woensdag 1 juli 2020, 07:30 uur
Mediacircus in coronatijd: een kijkje achter de schermen bij de presentatie van Arjen Robben
Dagblad van het NoordenVoor de aankondiging van de comeback van Arjen Robben bij FC Groningen bestond afgelopen weekend massale mediabelangstelling uit binnen- en buitenland, maar een mediacircus in coronatijd kent zijn beperkingen. Een kijkje achter de schermen in het Hitachi Capital Mobility Stadion.
» Dagblad van het Noorden
dinsdag 30 juni 2020, 19:01 uur
Nieuw Arjen Robbenlied: 'Ik ging eem lekker zitten en knapde hom der zo op'
RTV Noord'Arjen Robben terug naar de FC. Op de barricades. Arjen doet weer mee. Het geschenk vanuit de hemel. Hij draagt weer nummer 10. Ook al speelt hij nog geen volle pot, heel Groningen kan hem zien...'
» RTV Noord
dinsdag 30 juni 2020, 16:25 uur
Meterslang groen spandoek bij de villa van Arjen Robben in Groningen: 'Arjen HELD, welkom thuis'
Dagblad van het NoordenWie over de Verlengde Hereweg in Groningen rijdt, kan er niet omheen. Het hekwerk van de villa die Arjen Robben heeft laten bouwen is inmiddels voorzien van een meterslang groen spandoek: 'Arjen HELD, welkom thuis'.
» Dagblad van het Noorden
dinsdag 30 juni 2020, 15:52 uur
Levchenko wil geschonken seizoenkaart 'terug' na komst Robben
RTV NoordNet als Erik Nevland, Virgil van Dijk, Luis Suárez, Hans Hateboer en heel wat andere oud-spelers van FC Groningen kocht oud-aanvoerder Evgeniy Levchenko een seizoenkaart van FC Groningen. Niet voor zichzelf, maar om de noodlijdende voetbalclub te helpen en om supporters die er zelf het geld niet voor hebben aan een seizoenkaart te helpen.
» RTV Noord
dinsdag 30 juni 2020, 12:00 uur
Wat weet jij van de teruggekeerde held van FC Groningen? Doe de grote Arjen Robben-quiz
Dagblad van het NoordenArjen Robben keert terug als voetballer van FC Groningen. Wat weet jij allemaal van deze Bedumer? Doe de Arjen Robben-quiz.
» Dagblad van het Noorden
dinsdag 30 juni 2020, 09:07 uur
Nog even zwaaien naar zijn vrouw en kinderen: daar fietst Robben fluitend naar zijn werk
BN DeStemColumnist Thijs Zonneveld over de terugkeer van Arjen Robben bij FC Groningen. ‘Robben is verliefd op de bal, voor altijd verliefd op de bal.’
» BN DeStem
maandag 29 juni 2020, 19:58 uur
‘Die blikken van de mensen en dat oohhhh over de Grote Markt toen Arjen in beeld kwam...'
RTV NoordHet was het grootst bewaarde geheim van Groningen. De rentree van Arjen Robben bij FC Groningen.
» RTV Noord
maandag 29 juni 2020, 15:24 uur
FC Groningen deelt beelden van ‘roadtrip’ om Robben op te halen uit München
de GelderlanderFC Groningen heeft beelden online gezet van de ‘roadtrip’ die Wouter Gudde (algemeen directeur) en Mark-Jan Fledderus (technisch directeur) op Hemelvaartsdag maakten naar München om Arjen Robben te verleiden tot een terugkeer. Gudde en Fledderus hadden voor donderdag 21 mei een afspraak gemaakt met Bernadien, de vrouw van Robben. Ze reden in alle vroegte naar München en wisten de gestopte oud-topvoetballer daar te verleiden tot een rentree in het groen-wit van Groningen.
» de Gelderlander
maandag 29 juni 2020, 14:55 uur
Video: Robben over de streep getrokken na bijzondere roadtrip
RTV NoordMark-Jan Fledderus en Wouter Gudde pakten op Hemelvaartsdag de auto naar München. Hun doel? Arjen Robben persoonlijk bewegen tot een comeback bij FC Groningen. En met succes. Maandagmiddag bracht de FC een video van die trip naar buiten.
» RTV Noord
maandag 29 juni 2020, 11:50 uur
FC Groningen onthult twee opvallende clausules in het contract van Arjen Robben
Dagblad van het NoordenHoewel FC Groningen en Arjen Robben niet willen ingaan op de hoogte van het salaris van de 36-jarige kersverse aanwinst, heeft technisch directeur Mark-Jan Fledderus wel wat losgelaten over een aantal bepalingen in zijn contract.
» Dagblad van het Noorden
maandag 29 juni 2020, 10:43 uur
Comeback des Superstars: terugkeer Arjen Robben bij FC Groningen gaat de hele wereld over
Dagblad van het NoordenRuim baan in de buitenlandse kranten voor de geruchtmakende terugkeer van Arjen Robben bij FC Groningen. The New York Times, The Guardian, Marca, L'Equipe, La Gazzetta dello Sport en Bild: ze schrijven stuk voor stuk uitgebreid over de Comeback des Superstars.
» Dagblad van het Noorden
maandag 29 juni 2020, 09:26 uur
Kinderen in Groningen superblij dat Arjen Robben terugkomt
NOSArjen Robben gaat komend seizoen weer bij FC Groningen voetballen en daarom willen veel mensen een seizoenskaart. Het was zo druk op de verkoopsite van de club, dat de site vastliep. Voor veel mensen was het nieuws een grote verrassing.
» NOS
maandag 29 juni 2020, 07:00 uur
Robben ‘totaal niet bang’ voor afbreukrisico: ‘Om mijn carrière zit een mooie strik’
BN DeStemUit liefde voor de bal en voor zijn club gaat Arjen Robben toch weer spelen. Angst voor een afbreukrisico? ,,Dat heb ik totaal niet’’, zegt hij over zijn comeback als 36-jarige bij FC Groningen. ,,Ik heb niks meer te verliezen. Dit is extra.’’
» BN DeStem
maandag 29 juni 2020, 06:05 uur
Bedenkingen bij vader Hans Robben over rentree Arjen: 'We hadden onze zoon terug'
Dagblad van het NoordenGRONINGEN - In Groningen en ver daarbuiten werd het nieuws over de terugkeer van Arjen Robben bij de plaatselijke FC jubelend onthaald. Toch waren er onder zijn dierbaren ook bedenkingen. ,,Ze moeten wel de juiste knop bij hem indrukken.’’
» Dagblad van het Noorden
maandag 29 juni 2020, 06:00 uur
'Komst Arjen Robben is een geschenk uit de hemel voor FC Groningen. Al zou hij geen minuut spelen'
Dagblad van het NoordenGRONINGEN - Voor FC Groningen is de terugkeer van Arjen Robben een geschenk uit de hemel. Al zou hij geen minuut spelen, zijn rentree is nu al geslaagd.
» Dagblad van het Noorden
zondag 28 juni 2020, 22:33 uur
Arjen Robben wordt komend seizoen de sensatie van de eredivisie
de GelderlanderOud-international Arjen Robben (36) is achttien jaar na zijn vertrek naar PSV terug bij jeugdliefde FC Groningen. Daarmee is nu al de opvallendste transfer van deze transferzomer een feit.
» de Gelderlander
zondag 28 juni 2020, 18:38 uur
Gedragspsycholoog Postmes: 'De drijfveer van Robben spreekt de mensen enorm aan'
RTV NoordDe Groningse euforie die losbarstte nadat Arjen Robben aankondigde terug te keren op het oude nest, kende nauwelijks grenzen. Logisch, meent Tom Postmes, gedragspsycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).
» RTV Noord
zondag 28 juni 2020, 18:35 uur
Bekijk hier de complete persconferentie van Arjen Robben terug
de GelderlanderArjen Robben werd vanmiddag gepresenteerd in Hitachi Capital Mobility Stadion, de thuishaven van FC Groningen. De 36-jarige aanvaller uit Bedum na uitgebreid de tijd voor de vragen van de aanwezige journalisten, nadat technisch directeur Mark-Jan Fledderus het verhaal achter de terugkeer van Robben uit de doeken deed. Bekijk hier de complete persconferentie terug.
» de Gelderlander
zondag 28 juni 2020, 18:21 uur
Supporters genieten van presentatie Robben: 'Ik heb als een klein kind zitten kijken'
RTV NoordGeen vol stadion, maar vanwege corona moesten supporters op afstand kijken naar de presentatie van Arjen Robben bij FC Groningen. Toch genoten ze volop.
» RTV Noord
zondag 28 juni 2020, 18:12 uur
Robben eerlijk over comeback: ‘Hoop dat ik het aankan’
de TelegraafArjen Robben is deze zondagmiddag gepresenteerd bij de club waar het voor hem allemaal begon, FC Groningen. Hij vertelt onder andere waarom hij is teruggekeerd naar de club.
» de Telegraaf
zondag 28 juni 2020, 16:49 uur
FC Groningen hoeft Robben niet te betalen bij blessures: ‘Hij doet dit echt voor de club’
PZCArjen Robben (36) werd vanmiddag gepresenteerd in het Hitachi Capital Mobility Stadion en zette daar zijn handtekening onder een eenjarige verbintenis bij zijn jeugdliefde FC Groningen. Mark-Jan Fledderus, technisch directeur bij FC Groningen, vertelde aan FOX Sports dat er geen salaris hoeft te worden betaald als Robben geblesseerd raakt.
» PZC
zondag 28 juni 2020, 16:15 uur
FC Groningen verkocht sinds Robben-nieuws al 2000 seizoenkaarten
PZCFC Groningen heeft de grens van 10.000 verkochte seizoenkaarten gepasseerd. De teller stond 24 uur geleden nog onder de 8000.
» PZC
zondag 28 juni 2020, 15:56 uur
Buijs over samenwerking met Robben: ‘Voor mij is dit nu al geslaagd’
de GelderlanderDanny Buijs (38) maakte in augustus 2002 zijn profdebuut namens Excelsior. De twee jaar jongere Arjen Robben had die zomer al de overstap gemaakt van FC Groningen naar PSV. Nu mag Buijs gaan samenwerken met de 96-voudig international van Oranje. ,,Voor mij is dit nu al geslaagd.”
» de Gelderlander
zondag 28 juni 2020, 15:56 uur
Voormalig burgemeester Jacques Wallage: 'Terugkeer Robben goed nieuws in moeilijke tijden'
Dagblad van het NoordenGRONINGEN - Voormalig burgemeester Jacques Wallage (PvdA) was erbij toen Arjen Robben in 2000 in het Oosterparkstadion debuteerde bij FC Groningen.
» Dagblad van het Noorden
zondag 28 juni 2020, 15:28 uur
Welke rol speelde de vrouw van Robben in zijn rentree en waarom krijgt hij een sushibord cadeau?
RTV Noord'Afgelopen Hemelvaartsdag hadden wij met Bernadien in München afgesproken, zonder dat Arjen het wist.' Technisch directeur Mark-Jan Fledderus vertelt tijdens de persconferentie zondagmiddag in geuren en kleuren hoe FC Groningen Arjen Robben heeft binnengehaald.
» RTV Noord
zondag 28 juni 2020, 15:17 uur
De mooiste foto's van de presentatie van Arjen Robben bij FC Groningen
de GelderlanderArjen Robben werd vanmiddag gepresenteerd als speler van FC Groningen, de club die hij in de zomer van 2002 verliet. Zijn vrouw Bernadien zat achter het plan om Robben weer terug te laten keren, nadat zij werd benaderd door algemeen directeur Wouter Gudde en technisch directeur Mark-Jan Fledderus.
» de Gelderlander
zondag 28 juni 2020, 15:17 uur
Oud-voetbalverslaggever Jan Mennega: 'Voor Robben telt maar één ding: de bal'
Dagblad van het NoordenGRONINGEN - Voormalige voetbalverslaggever Jan Mennega van Dagblad van het Noorden vindt de komst van Arjen Robben naar FC Groningen ‘heel bijzonder’.
» Dagblad van het Noorden
zondag 28 juni 2020, 15:11 uur
Marketingmanager FC Groningen: 'Waar gaat dit eindigen?'
RTV NoordOf het nu gaat om de verkoop van seizoenkaarten, shirtjes of skyboxen - de terugkeer van Arjen Robben op het oude nest heeft z'n weerslag op vele geledingen binnen de club.
» RTV Noord
zondag 28 juni 2020, 14:50 uur
Arjen Robben wil op de fiets naar de training bij FC Groningen, zoontjes gaan spelen bij Be Quick
Dagblad van het NoordenArjen Robben die straks op de fiets naar de training gaat. Hij lijkt op en top Groninger te worden. Bij de presentatie zondagmiddag zei de stervoetballer dat zijn zoontjes al aangemeld zijn bij de voetbalvereniging Be Quick.
» Dagblad van het Noorden
zondag 28 juni 2020, 14:26 uur
TERUGKIJKEN: Arjen Robben licht comeback bij FC Groningen toe
Hart van NederlandArjen Robben gaat zondagmiddag uitgebreid in op zijn plannen om volgend seizoen in het shirt van FC Groningen terug te keren in het betaald voetbal. De 36-jarige aanvaller geeft een persconferentie in het stadion van de club waar hij op 16-jarige leeftijd in het eerste elftal debuteerde.
» Hart van Nederland
zondag 28 juni 2020, 14:02 uur
Robben presenteert zich bij FC Groningen: kijk hier de persconferentie terug
Dagblad van het NoordenArjen Robben terug bij FC Groningen. Het nieuws sloeg in als een bom. Zondag hield de club een persconferentie over de terugkeer van de 36-jarige topvoetballer uit Bedum die zijn loopbaan ook begon bij FC Groningen. Kijk hier terug hoe dat ging.
» Dagblad van het Noorden
zondag 28 juni 2020, 13:29 uur
Clubliefde haalde Robben terug naar Groningen: ‘Misschien straks weer op de fiets naar de club’
de GelderlanderFC Groningen beleeft vandaag een van de meest memorabele dagen uit de clubhistorie. Arjen Robben (36) is achttien jaar na zijn vertrek naar PSV terug bij de club en zette zijn handtekening onder een eenjarig contract bij FC Groningen. ,,Clubliefde gaf uiteindelijk de doorslag.
» de Gelderlander
zondag 28 juni 2020, 13:05 uur
Quiz | Onder welke trainer maakte Arjen Robben zijn debuut voor FC Groningen?
PZCArjen Robben maakt een sensationele comeback bij zijn oude liefde FC Groningen. Wat weet jij van de 96-voudig international die na 16 jaar terugkeert in de eredivisie? Test je kennis en speel de quiz.
» PZC
zondag 28 juni 2020, 12:22 uur
Hans Nijland: FC Groningen heeft goud in handen met Arjen Robben
Dagblad van het NoordenGRONINGEN - Volgens voormalig directeur Hans Nijland gaat de terugkeer van Arjen Robben FC Groningen op alle vlakken een boost geven die zijn weerga niet kent. ,,Hiermee heeft de club goud in handen.’’
» Dagblad van het Noorden
zondag 28 juni 2020, 11:27 uur
Kijk terug: de presentatie van Arjen Robben bij de FC
RTV NoordArjen Robben is zondagmiddag bij FC Groningen gepresenteerd als speler voor komend seizoen. RTV Noord was daar live bij op radio, TV en online.
» RTV Noord
zondag 28 juni 2020, 09:22 uur
‘Er zullen nu spelers denken: ik wil graag jaartje met Robben voetballen’
PZCDe supporters van FC Groningen verwachten niet dat Arjen Robben hun club kampioen gaat maken. ,,We krijgen een wereldspeler in de ploeg, laten we vooral gaan genieten van z’n geweldige acties”, zegt John de Jonge, voorzitter van de officiële supportersvereniging. ,,Belangrijker is dat het stadion weer vol komt, dat het weer gaat leven bij Groningen.
» PZC
zondag 28 juni 2020, 07:54 uur
Giggs als spiegelbeeld? Robben verwoordde zijn ideaal al eens
de GelderlanderVanmiddag wordt Arjen Robben gepresenteerd bij FC Groningen. Benieuwd wat er over is van het ideaal dat hij eens verwoordde bij Bayern München. Het leek Robben mooi ‘om als voetballer oud te worden als Ryan Giggs.’ Die speelde door tot zijn 40ste.
» de Gelderlander
zaterdag 27 juni 2020, 23:59 uur
Run op kaarten na komst Arjen Robben: haperingen bij verkoop seizoenskaarten FC Groningen
Dagblad van het NoordenHet nieuws over de rentree van Arjen Robben bij FC Groningen lijkt meteen vruchten af te werpen voor club. Door de vele aanvragen voor seizoenskaarten ontstonden zaterdagavond meteen problemen met de online verkoop.
» Dagblad van het Noorden
zaterdag 27 juni 2020, 22:00 uur
Record voor Robben: na ruim 16 jaar terug in eredivisie
Brabants DagbladMet de sensationele terugkeer van Arjen Robben naar FC Groningen heeft de aanvaller ook direct een record te pakken. Na ruim 16 jaar keert hij terug. Eerder was Robin van Persie het langst weg uit de Nederlandse competitie.
» Brabants Dagblad
zaterdag 27 juni 2020, 20:35 uur
Kijk terug: Arjen Robben terug bij FC Groningen, dit vinden de FC-volgers
RTV NoordWe bespraken de terugkeer van Arjen Robben bij FC Groningen met de mannen van de Koffiecorner én verschillende mensen uit de voetbalwereld.
» RTV Noord
zaterdag 27 juni 2020, 20:21 uur
Sergio Padt: 'Straks kan ik zeggen dat ik tegelijk met Robben in het Groningen-shirt heb gespeeld'
RTV NoordFC Groningen-doelman Sergio Padt is verguld met het nieuws dat Arjen Robben terugkeert bij FC Groningen. 'Robben wordt sowieso het gezicht van het nieuwe FC Groningen.'
» RTV Noord
zaterdag 27 juni 2020, 20:02 uur
Rentree Robben leidt tot topdrukte bij Groningen
de GelderlanderDe terugkeer van Arjen Robben bij FC Groningen heeft geleid tot een run op seizoenkaarten bij de eredivisieclub. Amper twee uur nadat Robben had aangekondigd dat hij aan een rentree bij zijn jeugdliefde werkt, meldde Groningen problemen te hebben met de website waarop fans zo'n kaart kunnen bestellen.
» de Gelderlander
zaterdag 27 juni 2020, 19:36 uur
Supporters kregen nieuws terugkeer Robben in stadion te horen
RTV NoordDe reacties op de terugkomst van Arjen Robben als speler bij FC Groningen zijn lyrisch. Een groep supporters kreeg de videoboodschap waarin Robben zijn terugkeer bekend maakte vanmiddag te zien in het stadion.
» RTV Noord
zaterdag 27 juni 2020, 19:01 uur
Komst Robben zorgt voor stormloop op online kaartverkoop
RTV NoordDe aankondiging dat Arjen Robben weer naar FC Groningen komt heeft zaterdag direct gezorgd voor een stormloop op seizoenskaarten. Dat leidt tot problemen bij de online verkoop.
» RTV Noord
zaterdag 27 juni 2020, 18:43 uur
Reacties op comeback Robben: ‘Is het zo'n dag!’
BN DeStemArjen Robben is komend seizoen de meest opvallende verschijning op de Nederlandse voetbalvelden. Hij maakte vanmiddag bekend terug te komen op zijn voetbalpensioen om bij FC Groningen zijn rentree te maken.
» BN DeStem
zaterdag 27 juni 2020, 18:20 uur
Het hart wint het nu wél van het verstand bij Arjen Robben
de StentorFC Groningen kreeg in een door corona onzeker toekomstperspectief het mooist denkbare geschenk: Arjen Robben maakt volgend seizoen zijn rentree bij de club waar het allemaal voor hem begon.
» de Stentor
zaterdag 27 juni 2020, 18:01 uur
Lopend Vuur: De terugkeer van Arjen Robben gaat een succes worden
RTV NoordEen speciale weekendeditie van het Lopend Vuur. Arjen Robben komt namelijk als speler terug bij FC Groningen.
» RTV Noord
zaterdag 27 juni 2020, 17:55 uur
Poll | Wordt rentree Robben bij FC Groningen een succes?
PZCArjen Robben is opgestaan uit zijn voetbalpensioen. De 36-jarige Bedumer werd vanmiddag gepresenteerd als de nieuwe aanwinst van FC Groningen voor het seizoen 2020-2021. ‘Het begon weer te kriebelen’ reageerde Robben op de website van de club waar hij twintig jaar geleden als 16-jarige doorbrak.
» PZC
zaterdag 27 juni 2020, 17:54 uur
Arjen Robben wil weer in Nederland voetballen
NOSVoetballer Arjen Robben gaat weer in Nederland voetballen. Hij wil bij FC Groningen spelen. Hij is daar al een tijdje aan het trainen om weer fit te worden. Vorig jaar maakte Robben bekend dat hij zou stoppen met voetbal, maar nu wil hij dus toch weer beginnen.
» NOS
zaterdag 27 juni 2020, 17:21 uur
'Superprof' Arjen Robben werkt aan rentree bij jeugdliefde FC Groningen
Hart van NederlandArjen Robben werkt aan een terugkeer als profvoetballer. De 36-jarige aanvaller, die vorig jaar stopte, wil weer gaan voetballen bij zijn jeugdliefde FC Groningen.
» Hart van Nederland
zaterdag 27 juni 2020, 17:18 uur
Arjen Robben keert terug als speler bij FC Groningen
RTV NoordArjen Robben keert terug bij FC Groningen als speler. Dat heeft FC Groningen bekend gemaakt.
» RTV Noord
zaterdag 27 juni 2020, 17:11 uur
Arjen Robben keert terug van voetbalpensioen en tekent bij FC Groningen
Brabants DagbladArjen Robben gaat weer voetballen. De na vorig seizoen gestopte voetballer keert terug bij zijn oude liefde FC Groningen.
» Brabants Dagblad
zaterdag 27 juni 2020, 17:09 uur
Arjen Robben maakt sensationele comeback bij FC Groningen
de GelderlanderArjen Robben keert komend seizoen terug als voetballer. De vorig jaar gestopte aanvaller, 36 jaar inmiddels, maakt een zeer verrassende comeback bij zijn oude liefde FC Groningen.
» de Gelderlander
zaterdag 27 juni 2020, 17:09 uur
Arjen Robben maakt sensationele comeback bij FC Groningen
de StentorArjen Robben keert komend seizoen terug als voetballer. De vorig jaar gestopte aanvaller, 36 jaar inmiddels, maakt een zeer verrassende comeback bij zijn oude liefde FC Groningen.
» de StentorFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: NOS
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Groningen

21 oktober 09:09Gewonde bij schietpatij in Groningen
21 oktober 07:03Vanmiddag code geel in Zeeland vanwege zware windstoten
20 oktober 16:17Minderjarige Stadjer aangehouden voor gewapende overval op tabakszaak
20 oktober 12:08Twee moeders brengen zonen naar de politie na straatroof
19 oktober 16:01Coronaheli met ernstig zieke patiënt uit Rotterdam landt bij ZGT in Almelo
19 oktober 13:10Cellencomplex in Groningen weer geopend na coronabesmettingen onder personeel
18 oktober 23:35Arjen Robben over zijn rentree: ‘Uiteindelijk doe ik toch wat ik zelf wil’
17 oktober 19:33Corona-demonstratie gehouden in Stad
17 oktober 13:56Paterswoldseweg in Stad afgesloten voor sporenonderzoek na ongeval
17 oktober 09:25Automobilist mist bocht en belandt in Eemskanaal bij Groningen
16 oktober 17:25Groningen hengelt naar miljarden rijk
16 oktober 12:55Laatste koers op drafbaan is toch nog niet gelopen
16 oktober 10:53Verdachte aangehouden na steekincident in Groningen
15 oktober 15:50Veertien coronagevallen bij rechtbank Groningen
15 oktober 15:43Vier jaar cel voor overval op coffeeshop in Stad
15 oktober 15:22Dashboard over voortgang Groningen online
15 oktober 06:45SodM: versterking en schade onder één dak
14 oktober 20:36Gezondheidseconoom: ‘Iedere dag zonder volledige lockdown is een geschenk’
14 oktober 09:58Proeftuindagen Grote Markt in Groningen afgeslankt vanwege aangescherpte coronamaatregelen
14 oktober 09:03Storing Driebondsbrug in Groningen (na nachtje doorwerken) opgelost. Oostelijke ringweg weer open
RSS.