menu
zoek

Nieuws Haaksbergen

Overleden en gewonde vrouw aangetroffen op de N18

maandag 1 augustus 2022, 14:17 uur

Op maandag 1 augustus omstreeks 1.30 uur kwam er een melding binnen van het aantreffen van  twee personen op de rijbaan van de N18 in Haaksbergen.  Gealarmeerde politieagenten treffen daar een overleden vrouw en een gewonde vrouw aan.  Ze starten onmiddellijk een onderzoek omdat de sporen wijzen op een mogelijk misdrijf.

Waar: Geukerdijk in Haaksbergen

De gewonde vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is zij in de loop van de ochtend aangehouden omdat zij verdacht wordt van mogelijke betrokkenheid bij de dood van de andere vrouw. De N18 en de Geukerdijk  in Haaksbergen zijn enkele uren afgezet geweest, verkeer werd omgeleid. We onderzoeken de toedracht en aanleiding van dit mogelijke misdrijf. In de omgeving zijn twee fietsen aangetroffen. Inmiddels is duidelijk dat deze eigendom zijn van de twee vrouwen.    De identiteit van de aangehouden, gewonde vrouw is bekend. Zij is aanspreekbaar. De identiteit van de overleden vrouw moet nog officieel worden vastgesteld. Op dit moment wordt familie geïnformeerd. Getuige geweest of beeldmateriaal? Het rechercheteam dat dit incident onderzoekt wil graag in contact komen met getuigen die vanaf 00.30 uur bijzonderheden hebben gezien of vastgelegd op (camera)beelden.   Zij kunnen bellen met 0900 8844, een digitaal tipformulier invullen of zich melden bij het politiebureau. 2022349342 ^CW Foto mag met bronvermelding worden overgenomen


» Politie.nl


Kaart nieuws Haaksbergen. Locatie nieuws: 52.16807 / 6.70967 Geukerdijk
Geukerdijk in Haaksbergen


dinsdag 2 augustus 2022, 11:14 uur
Luister | Krol kiest voor Zeewolde • Drama Haaksbergen: moeder en dochter
de StentorDagelijks praat onze virtuele nieuwslezeres je bij over het nieuws uit onze regio en daarbuiten. Luister hierboven naar het Stentor nieuws van dinsdag 2 augustus.
» de Stentor
dinsdag 2 augustus 2022, 10:15 uur
Vrouwen onder viaduct Haaksbergen blijken moeder en dochter
Blik op NieuwsDe twee vrouwen, die gisternacht betrokken waren bij het drama op de N18 bij Haaksbergen, zijn een moeder en haar 36-jarige dochter.
» Blik op Nieuws
dinsdag 2 augustus 2022, 09:55 uur
Onder viaduct in Haaksbergen gevonden vrouwen zouden moeder en dochter zijn
NU.nlDe twee vrouwen die in de nacht van zondag op maandag onder een viaduct in Haaksbergen zijn gevonden, zouden moeder en dochter (36) zijn. Dat meldt RTV Oost dinsdag. De politie wil tegenover NU.nl geen uitspraken doen over de relatie tussen de vrouwen en hun identiteit.
» NU.nl
dinsdag 2 augustus 2022, 09:36 uur
Dode en een gewonde vrouw bij viaduct Haaksbergen, politie gaat uit van misdrijf
NU.nlDe politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee vrouwen aangetroffen onder een viaduct over de N18 in Overijssel. Een van hen was overleden, de ander is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie gaat uit van een misdrijf.
» NU.nl
dinsdag 2 augustus 2022, 09:02 uur
’Twee vrouwen op N18 bij Haaksbergen zijn moeder en dochter’
de TelegraafDe twee vrouwen die maandagnacht op de N18 bij Haaksbergen werden gevonden, zijn moeder en dochter. Daarover bericht RTV Oost. De moeder overleed ter plekke, de 36-jarige dochter ligt gewond in het ziekenhuis. De dochter is aangemerkt als verdachte.
» de Telegraaf
dinsdag 2 augustus 2022, 09:01 uur
Dode en gewonde onder viaduct in Haaksbergen zijn moeder en dochter
BN DeStemDe twee vrouwen, die gisternacht betrokken waren bij het drama op de N18 bij Haaksbergen, zijn een moeder en haar 36-jarige dochter. De politie onderzoekt of er sprake is van een misdrijf en of er een derde persoon bij betrokken is.
» BN DeStem
maandag 1 augustus 2022, 21:54 uur
Vrouwen die gevonden werden op N18 hadden ook ’andere verwondingen’
de TelegraafBij het vermoedelijke misdrijf in Haaksbergen waarbij een vrouw maandagnacht dood werd aangetroffen onder een viaduct, is de tweede vrouw aangemerkt als verdachte. De vrouwen zouden ook andere verwondingen hebben, aldus RTV Oost. Mede daarom zou de politie uitgaan van een misdrijf in plaats van een ongeluk.
» de Telegraaf
maandag 1 augustus 2022, 19:21 uur
Haaksbergen vol ongeloof over mysterie onder viaduct
de TelegraafBij het vermoedelijke misdrijf in Haaksbergen waarbij een vrouw maandagnacht dood werd aangetroffen onder een viaduct, is de tweede vrouw aangemerkt als verdachte. Inwoners van Haaksbergen zijn erg onder de indruk van dit mysterie.
» de Telegraaf
maandag 1 augustus 2022, 17:28 uur
Politie onderzoekt dood van vrouw op de N18: zwaar gewonde fietsster aangemerkt als verdachte
de GelderlanderDe politie onderzoekt de dood van een vrouw die in de nacht van zondag op maandag op de N18 bij Haaksbergen werd gevonden, pal achter een viaduct. Ze is in ieder geval omlaag gevallen. Een zwaar gewonde vrouw die bij haar was, is als verdachte aangemerkt.
» de Gelderlander
maandag 1 augustus 2022, 15:46 uur
Gewonde vrouw aangehouden na vondst dode vrouw onder viaduct Haaksbergen
NU.nlDe gewonde vrouw die in de nacht van zondag op maandag werd gevonden onder een viaduct over de N18 in Haaksbergen (Overijssel), is maandag aangehouden. Ze wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van een vrouw die eveneens werd aangetroffen onder het viaduct.
» NU.nl
maandag 1 augustus 2022, 15:14 uur
Gewonde vrouw gearresteerd na vondst overleden vrouw onder brug Haaksbergen
NU.nlDe gewonde vrouw die in de nacht van zondag op maandag werd gevonden onder een brug op de N18 in Haaksbergen (Overijssel) is maandag aangehouden. Ze wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van een vrouw die eveneens werd aangetroffen onder de brug.
» NU.nl
maandag 1 augustus 2022, 14:59 uur
Gewonde aangehouden na vondst dode vrouw onder viaduct
NOSDe gewonde vrouw die vanochtend werd aangetroffen bij een dode vrouw onder een viaduct over de N18 in Haaksbergen is opgepakt, meldt de politie. Ze wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de vrouw. Wat haar rol is geweest is volgens de politie onderwerp van onderzoek.
» NOS
maandag 1 augustus 2022, 14:50 uur
Gewonde vrouw Haaksbergen aangehouden in ziekenhuis
de TelegraafBij het vermoedelijke misdrijf in Haaksbergen waarbij een vrouw maandagnacht dood werd aangetroffen onder een viaduct, is de tweede vrouw aangemerkt als verdachte.
» de Telegraaf
maandag 1 augustus 2022, 13:36 uur
Dode en gewonde vrouw aangetroffen onder spoorviaduct in Haaksbergen (UPDATE)
CrimesiteDe politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak van een overleden vrouw en een gewonde vrouw die zijn aangetroffen onder een spoorviaduct op de N18 in Haaksbergen. De politie gaat uit van een misdrijf. De identiteit van de twee vrouwen is nog niet vastgesteld, maar de politie zegt wel een vermoeden te hebben.
» Crimesite
maandag 1 augustus 2022, 13:30 uur
Gewonde vrouw aangehouden na vondst overleden vrouw op N18
de GelderlanderDe gewonde vrouw die maandagochtend werd gevonden bij de brug over de N18 in Haaksbergen, is later op de dag aangehouden door de politie. Ze wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de dood van de andere, die levenloos werd aangetroffen op de weg onder de brug.
» de Gelderlander
maandag 1 augustus 2022, 09:25 uur
Dode en gewonde vrouw aangetroffen onder brug in Haaksbergen
Blik op NieuwsOnder een brug in Haaksbergen heeft de politie een dode en een gewonde vrouw aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf.
» Blik op Nieuws
maandag 1 augustus 2022, 08:31 uur
Dode en een gewonde vrouw bij brug Haaksbergen, politie gaat uit van misdrijf
NU.nlDe politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee vrouwen aangetroffen onder een brug op de N18 in Overijssel. Een van hen was overleden, de ander is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie gaat uit van een misdrijf.
» NU.nl
maandag 1 augustus 2022, 08:29 uur
Dode en gewonde vrouw aangetroffen onder brug, politie gaat uit van misdrijf
Brabants DagbladOnder een brug over de N18 bij Haaksbergen is afgelopen nacht een overleden vrouw aangetroffen. De weg is afgezet voor alle verkeer, de politie doet onderzoek. Verderop is een gewonde vrouw aangetroffen, zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie gaat uit van een misdrijf.
» Brabants Dagblad
maandag 1 augustus 2022, 08:29 uur
Dode en gewonde vrouw gevonden onder brug: Wat voor nachtmerrie speelde zich af op de N18?
de GelderlanderOnder een brug over de N18 bij Haaksbergen is in de nacht van zondag op maandag een overleden vrouw aangetroffen. De weg is afgezet voor alle verkeer, de politie doet onderzoek. Verderop is een gewonde vrouw aangetroffen, zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie gaat uit van een misdrijf.
» de Gelderlander
maandag 1 augustus 2022, 08:07 uur
Dode en gewonde vrouw gevonden onder viaduct Haaksbergen, politie gaat uit van misdrijf
NOSOnder een viaduct over de N18 in Haaksbergen heeft de politie een overleden vrouw en een gewonde vrouw gevonden. Ze werden even na middernacht aangetroffen onder het viaduct op de Geukerdijk. De politie gaat uit van een misdrijf en zoekt getuigen.
» NOS
maandag 1 augustus 2022, 08:03 uur
Dode en gewonde vrouw gevonden onder brug N18 Haaksbergen
de TelegraafOnder een brug bij de N18 ter hoogte van de Geukerdijk in het Overijsselse Haaksbergen is een dode vrouw aangetroffen. De politie denkt dat ze slachtoffer is van een misdrijf. Een andere vrouw is gewond naar het ziekenhuis gebracht.
» de Telegraaf
maandag 1 augustus 2022, 07:09 uur
Dode en gewonde onder brug N18 bij Haaksbergen
de TelegraafOnder een brug bij de N18 ter hoogte van de Geukerdijk in het Overijsselse Haaksbergen is een overleden persoon aangetroffen. De politie heeft de N18 afgezet vanwege het onderzoek naar de identiteit van de overleden persoon en de doodsoorzaak.
» de Telegraaf
maandag 1 augustus 2022, 06:43 uur
Dode en gewonde vrouw aangetroffen onder brug bij Haaksbergen, politie vermoedt misdrijf
de StentorOnder een brug bij Haaksbergen zijn een dode en een gewonde aangetroffen. Het gaat om twee vrouwen. De politie gaat uit van een misdrijf.
» de Stentor
maandag 1 augustus 2022, 00:30 uur
Dode en gewonde vrouw aangetroffen onder brug
HardnieuwsHAAKSBERGEN - Maandagmorgen 1 augustus rond 00.30 uur heeft mogelijk een misdrijf plaatsgevonden onder een brug ter hoogte van de Geukerdijk in Haaksbergen.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Haaksbergen

15 december 14:54Ouders Bram vol emotie na uitspraak klaphamerdrama: "Moeten dit nu laten bezinken"
8 december 18:34Oproep ouders Bram (12) uit Haaksbergen vindt gehoor: VVD wil landelijk verbod op klaphamer
25 november 16:00Ouders Bram spreken verdachte klaphamerdrama toe: "Je toonde geen medeleven"
12 september 20:26Vrouw overleden door aanrijding in Albergen, trucker aangehouden
28 augustus 15:49Ernstige aanrijding op oude N18 bij Haaksbergen: 5 gewonden
22 augustus 20:11Minister Van der Wal: nuttig om in te zoomen op grensgebied
9 augustus 18:23Incident bij viaduct Haaksbergen geen misdrijf, maar waarschijnlijk zelfdoding
5 augustus 16:53Dochter zou moeder niet hebben geholpen bij gezamenlijke zelfmoordpoging in Haaksbergen
4 augustus 21:53Val van viaduct bij N18 was volgens overlevende opzettelijke sprong
2 augustus 14:50Betrokkenen brugdrama Haaksbergen in ban spiritualiteit: rechter noemde dochter ’beroepswappie’
2 augustus 11:14Luister | Krol kiest voor Zeewolde • Drama Haaksbergen: moeder en dochter
16 april 17:21Twee dagen na nieuwe hartklep stopt het intense leven van ‘Mosje’
11 februari 22:13Politie haalt antisemitisch spandoek weg van balkon in Haaksbergen
10 februari 16:48Haaksbergenaar laat kwetsend spandoek hangen, gemeente overweegt stappen
26 januari 14:54Ghanese koning uit Haaksbergen aangehouden om fraude met kippenvlees
9 januari 20:45Dit is Bram (12), veel meer dan alleen de jongen van het klaphamerdrama in Haaksbergen
5 januari 12:02Klaphamerverkoper Rick (21) stopt ermee na drama in Haaksbergen: ‘Gevaarlijker dan ik dacht’
4 januari 20:49Advocaat over klaphamer-drama in Haaksbergen: ‘Nachtmerrie van ongekend formaat’
1 januari 16:35Verdachte dodelijk incident met klaphamer in Haaksbergen zit nog vast
31 december 18:18Getuige drama Haaksbergen: ’Het leken een soort granaatscherven’
RSS.