menu
zoek

Nieuws Haarsteeg

Coronafeest beëindigd en pand in Haarsteeg gesloten

zondag 20 december 2020, 19:16 uur

Zaterdagavond heeft de politie een coronafeest beëindigd in de Oude Haven in Haarsteeg. Dit feest vond plaats in een tot kroeg omgebouwde schuur.

De politie startte het onderzoek naar het overtreden van de corona maatregelen na een melding. Tijdens het onderzoek gedroegen twee mannen zich agressief richting de politie en pleegden geweld. Agressie en geweld tegen politiemedewerkers is onacceptabel. De politie heeft een verantwoordelijke rol in de samenleving en we moeten zonder te worden gehinderd ons werk kunnen doen. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen politiemedewerkers wordt niet getolereerd. Beide personen zijn daarop met behulp van pepperspray aangehouden. Het gaat om een 49 jarige en een 18 jarige man.  Gemeente sluit pand Op basis van de wet Victoria (artikel 174a van de gemeentewet) heeft burgemeester Willemijn van Hees besloten om de omgebouwde schuur per direct te sluiten. ‘’Het is onvoorstelbaar dat dit plaats vindt. We zitten middenin een tweede golf en een landelijke lockdown. De druk op de zorg is enorm! We tolereren dit gedrag niet en treden daarom hard op tegen dit soort uitspattingen’’, aldus burgemeester Willemijn van Hees.


» Politie.nl
zondag 20 december 2020, 20:16 uur
Illegale feestgangers zoeken confrontatie met politie in Haarsteeg
Hart van NederlandBij een illegaal feest in Haarsteeg (Noord-Brabant) hebben twee mannen zich zaterdagavond gewelddadig gedragen tegen de politie. De agenten kwamen naar het feest in een tot kroeg omgebouwde schuur in de Oude Haven en toen ze dit wilden beëindigen, keerde het duo zich tegen hen.
» Hart van Nederland
zondag 20 december 2020, 18:50 uur
Politie beëindigt coronafeest in Haarsteeg, twee agressievelingen aangehouden
Brabants DagbladHAARSTEEG - De politie heeft zaterdagavond een coronafeest beëindigd in de Oude Haven in Haarsteeg. Twee mannen gedroegen zich agressief en zijn aangehouden, zo laat de gemeente Heusden weten.
» Brabants Dagblad
zondag 20 december 2020, 18:26 uur
Politie beëindigt coronafeest in Haarsteeg, twee mannen aangehouden
Omroep BrabantDe politie heeft zaterdagavond een coronafeest beëindigd in de Oude Haven in Haarsteeg. Dat meldt de gemeente. Twee mannen werden opgepakt.
» Omroep BrabantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: Hart van Nederland
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Haarsteeg

18 juni 16:05Auto klapt na harde botsing tegen de voorgevel van een huis
14 augustus 21:01Gewonde bij botsing tussen twee auto's, slachtoffer naar ziekenhuis
20 december 20:16Illegale feestgangers zoeken confrontatie met politie in Haarsteeg
4 juni 23:45Onvrede onder bewoners Haarsteeg na besluit NVWA over paarden
21 januari 09:48Madelon (22) nam haar eigen leven: ‘Pap, mam, ik weet dat jullie het nooit zullen begrijpen’
RSS.