menu
zoek

Nieuws Haelen

Automobilist overleden bij aanrijding trein

woensdag 8 januari 2020, 20:46 uur

Bij een aanrijding tussen een auto en trein is woensdagavond in Haelen de bestuurder van de auto om het leven gekomen. De bijrijder is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Waar: Roermondseweg in Haelen

Het ongeval gebeurde rond 19.45 uur op de overweg op de Roermondseweg in Haelen.  Door de aanrijding kwam het treinverkeer stil te liggen. De trein kwam uit de richting van Roermond. Van de aanwezige reizigers in de trein raakte niemand gewond.  Op dit moment is nog niet bekend hoe het ongeval is kunnen gebeuren. Ook kan nog geen informatie met betrekking tot de personalia van de slachtoffers gegeven worden.  

Verkeer in Haelen

» Politie.nl


Kaart nieuws Haelen. Locatie nieuws: 51.22630 / 5.96552 Roermondseweg


donderdag 9 januari 2020, 14:03 uur
Slachtoffer fatale botsing met trein is man uit Kessel
de TelegraafHet dodelijke slachtoffer van de botsing tussen een trein en een auto woensdagavond op een spoorwegovergang in het Limburgse Haelen is een 45-jarige man uit Kessel. Hij was de bestuurder van de auto, meldt de politie donderdag.
» de Telegraaf
woensdag 8 januari 2020, 22:14 uur
Dode en gewonde bij botsing tussen auto en trein in Haelen
Hart van NederlandOp een spoorwegovergang in het Limburgse Haelen is een trein in botsing gekomen met een auto. De bestuurder van de auto kwam om het leven en een bijrijder raakte gewond. In de trein bleef iedereen ongedeerd, meldt de politie.
» Hart van Nederland
woensdag 8 januari 2020, 21:38 uur
Automobilist overlijdt na botsing met trein, bijrijder ernstig gewond
NU.nlBij een aanrijding tussen een auto en een trein is woensdagavond in het Limburgse Haelen de 45-jarige bestuurder omgekomen. De 25-jarige bijrijder is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
» NU.nl
woensdag 8 januari 2020, 21:37 uur
Automobilist komt om bij aanrijding met trein op spoorwegovergang
NOSOp een bewaakte spoorwegovergang in Haelen in Limburg is een trein tegen een auto gebotst. Daarbij is de bestuurder van de auto om het leven gekomen. De bijrijder raakte zwaargewond.
» NOSFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Haelen

9 januari 14:03Slachtoffer fatale botsing met trein is man uit Kessel
13 juni 10:08Dodelijk ongeval op provinciale weg Limburg
RSS.