menu
zoek

Nieuws Hauwert

Kittens aangetroffen in berm: getuigen gezocht!

zondag 13 oktober 2019, 15:59 uur

De dierenpolitie is op zoek naar de eigenaar van vijf jonge katjes, die mogelijk gedumpt zijn in Hauwert afgelopen vrijdagmiddag. De dierenpolitie wil weten wie de eigenaar is van deze kittens en/of wie deze kittens daar heeft achtergelaten.

Waar: Vok Koomenweg in Hauwert

Vrijdagmiddag 11 oktober rond 14.30 uur werd door een voorbijganger in totaal vijf jonge katjes aangetroffen. Een aantal van deze kittens hield zich schuil in het riet van de berm aan de Liederik, nabij de kruising met de Vok Koomenweg. De voorbijganger heeft zich over de kittens ontfermd: alle kittens bleken ongedeerd en verkeren in goede gezondheid.   De kittens zijn ongeveer 8 weken oud, Europees korthaar. Uit informatie blijkt dat er een wat oudere man rond dat tijdstip in die omgeving heeft gelopen en vervolgens in een witte Mercedes is weggereden. De dierenpolitie komt graag in contact met deze man. Vragen De dierenpolitie is op zoek naar mensen die weten van wie deze kittens zijn (zie bijgevoegde foto van één van de gevonden kittens) of wie het katje herkent. Ook andere informatie is welkom. Mensen die informatie hebben, wordt verzocht zich te melden bij de dierenpolitie in Hoorn via tel.nr. 0900-8844 of via telefoonnummer 1-4-4. Melding doen kan ook via een meldformulier of via telefoonnummer 1-4-4. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem. Vermeldt u er a.u.b. zaaknummer 201998009 bij.   201998009  


» Politie.nl


Kaart nieuws Hauwert. Locatie nieuws: 52.72635 / 5.13209 Vok Koomenweg


maandag 14 oktober 2019, 11:52 uur
Nest kittens gevonden in berm Hauwert: politie vermoedt dierendump
RTV N-HEen voorbijganger heeft vrijdag in Hauwert een nest kittens gevonden, waarvan wordt vermoed dat het door de eigenaar is gedumpt. De politie komt graag in contact met mensen die weten van wie de kittens zijn of wie ze daar heeft achtergelaten.
» RTV N-H
zondag 13 oktober 2019, 19:34 uur
Wie dumpte deze vijf kittens in de berm in Hauwert?
Hart van NederlandIn het Noord-Hollandse Hauwert zijn afgelopen vrijdag mogelijk vijf kittens gedumpt. De (dieren)politie op zoek naar de eigenaar van de jonge katjes.
» Hart van NederlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Hauwert

14 oktober 11:52Nest kittens gevonden in berm Hauwert: politie vermoedt dierendump
24 januari 13:38Bewoner Hauwert oog in oog met gewapende overvallers
RSS.