menu
zoek

Nieuws Heide

Zoekactie naar Anne gestaakt voor vandaag Huis ter Heide

zaterdag 7 oktober 2017, 19:46 uur

Voor vandaag is de zoekactie naar de vermiste Anne Faber in de omgeving van het Blookerpark gestaakt. Bij de zoektocht, waarvoor de politie verschillende specialismen heeft ingezet, zijn geen bijzonderheden aangetroffen. Morgen wordt de zoekactie voortgezet.

Waar: Amersfoortseweg in Heide

Welke specialismen zet de politie in?
In het onderzoek naar de vermissing van Anne werken veel verschillende politiespecialismen mee. Ook krijgt de politie advies van experts van onder meer Defensie. Vermissingsonderzoek Een rechercheteam met verschillende soorten rechercheurs en analisten coördineert het vermissingsonderzoek. Familierechercheurs vormen het vaste contact tussen de familie en de recherche. Telecomgegevens Het rechercheteam zorgt onder andere dat getuigen worden gehoord, buurtonderzoek wordt gedaan onderzoekt de vele tips die binnenkomen. Digitaal experts van de politie doen onderzoek naar de telecomgegevens van Annes telefoon. Daarvoor vraagt de politie ook medewerking van providers. Forensische onderzoekers stellen sporen veilig, doen sporenonderzoek en hebben het contact met het Nederlands Forensisch Instituut, waar sporen verder onderzocht worden. Specialistische ondersteuning Het rechercheteam heeft contact met het politieteam dat de zoekacties coördineert. Daarin krijgt het team advies van onder andere Defensie waar en hoe te zoeken. Politieagenten in ME-dienst en verschillende soorten politiespeurhonden worden opgeroepen voor zoekacties. Voor verschillende soorten sporen zijn verschillende politiespeurhonden opgeleid. Zo vullen ze elkaar aan. Samen met de familie Deze opsomming is niet compleet, maar geeft een globaal beeld van de specialismen in dit onderzoek. Ook werkt de politie bij de zoekacties nauw samen met de familie en vrienden van Anne, en met het Rode Kruis. Wanneer het nodig is, vraagt de politie nog meer experts of inzet van andere organisaties, zoals de brandweer.

Vermist in Huis ter Heide

» Politie.nl


Kaart nieuws Heide. Locatie nieuws: 52.11195 / 5.25394 Amersfoortseweg


maandag 9 oktober 2017, 08:38 uur
Politie heeft Signi Zoekhonden niet nodig bij vermissing Anne Faber
RTV UtrechtUTRECHT/HUIS TER HEIDE - Stichting Signi Zoekhonden, die regelmatig helpt bij vermissingen, is verbaasd over de strategie van de Utrechtse politie in de zoektocht naar Anne Faber. De stichting heeft aangeboden te helpen maar de politie is daar niet op ingegaan.
» RTV Utrecht
maandag 9 oktober 2017, 07:30 uur
Leger helpt bij zoektocht naar vermiste Anne Faber
Omroep GelderlandDe zoektocht naar de vermiste Anne Faber is maandag opnieuw in volle gang. Met behulp van defensie zoekt de politie in de omgeving van het Utrechtse Huis ter Heide en Den Dolder. De 25-jarige vrouw wordt al tien dagen vermist. Ze groeide op in Arnhem en studeerde in Nijmegen.
» Omroep Gelderland
zondag 8 oktober 2017, 20:53 uur
Speciaal team Rode Kruis helpt mee bij zoektocht naar Anne Faber
RTV UtrechtUTRECHT/HUIS TER HEIDE - Een gespecialiseerd team van vrijwilligers van het Rode Kruis ondersteunt de politie bij de zoekactie naar de vermiste Utrechtse Anne Faber.
» RTV Utrecht
zondag 8 oktober 2017, 18:32 uur
Tien dagen vermist: geen nieuwe aanwijzingen over Anne Faber
NOSBij de zoektocht naar de vermiste Anne Faber zijn vandaag geen nieuwe aanwijzingen gevonden. Rond 18.00 uur staakte de politie de zoekactie bij het Blookerpark in Huis ter Heide. Morgen gaat de zoektocht weer verder.
» NOS
zondag 8 oktober 2017, 13:48 uur
Familie bedankt politie en vrijwilligers voor zoeken naar Anne Faber
Hart van NederlandDe oom van de vermiste Anne Faber heeft vandaag aan het begin van de nieuwe zoektocht vrijwilligers en politie bedankt voor alle steun. Ongeveer 150 mensen zoeken zondag in het gebied in Huis ter Heide ten westen van het Blookerpark. Volgens de politie zijn er genoeg familie en vrienden van Anne om de ME te helpen bij de zoektocht. […]
» Hart van Nederland
zondag 8 oktober 2017, 12:40 uur
Zoektocht Anne Faber in volle gang
de TelegraafNet zoals zaterdag staat zondag weer een groep vrijwilligers klaar om de zoektocht naar Anne Faber in Huis ter Heide voort te zetten. Samen met de politie proberen ze sporen van de 25-jarige vrouw te vinden.
» de Telegraaf
zondag 8 oktober 2017, 09:59 uur
Vermissing Anne Faber: zoeken in tuinen
Omroep GelderlandIn Huis ter Heide is de negende dag aangebroken sinds de verdwijning van de in Arnhem opgegroeide Anne Faber. En ook vandaag zoeken familie en vrienden opnieuw samen met de politie (ME), meldt RTV Utrecht. De zoektocht begon om 9.30 uur.
» Omroep Gelderland
zondag 8 oktober 2017, 09:29 uur
Zoektocht naar Anne Faber in nieuw gebied zonder resultaat
RTV UtrechtUTRECHT/HUIS TER HEIDE - De zoektocht naar de vermiste Anne Faber heeft vandaag niet tot bijzondere vondsten geleid. Het zoekteam richtte zich vandaag op een nieuw gebied ten westen van het Blookerpark in Huis ter Heide: het gebied tussen de Amersfoortseweg, Duinweg en Dennenweg. De zoekactie wordt morgen hervat.
» RTV Utrecht
zaterdag 7 oktober 2017, 19:44 uur
Zoektocht naar Anne zonder resultaat
Hart van NederlandDe zoektocht in Huis ter Heide (gemeente Zeist) naar de vermiste Anne Faber is zaterdag afgesloten zonder dat er nieuwe spullen zijn gevonden. Dat zei een woordvoerder van de politie Utrecht. Zondag wordt verder gezocht in een gebied dat grenst aan het terrein dat zaterdag is doorzocht. Naast politiemensen zoeken ook de ME, mensen van […]
» Hart van Nederland
zaterdag 7 oktober 2017, 17:15 uur
Zoektocht Anne: ‘scenario ongeval’ is voor politie ‘niet echt aannemelijk’
Hart van NederlandOok zaterdag zoeken Anne Faber’s familie en vrienden, de ME en het Rode Kruis weer naar haar in Huis ter Heide. De politie tast nog in het duister over wat de 25-jarige vrouw overkomen kan zijn en houden verschillende scenario’s open, maar het scenario ‘ongeval’ is volgens politiewoordvoerder Bernhard Jens “niet echt aannemelijk”. “Omdat we nu een […]
» Hart van Nederland
zaterdag 7 oktober 2017, 13:50 uur
ME, familie en vrienden zoeken door naar Anne
Hart van NederlandDe zoekactie naar de vermiste Anne Faber in Huis ter Heide is zaterdagochtend hervat.  Daarnaast krijgt de politie steun van de ME, familie en vrienden van Anne. In het Blookerpark in Huis ter Heide, tussen Zeist en Soesterberg, vond de politie vrijdag een rugzak die vermoedelijk van haar is geweest. Donderdagavond werd al een zwarte […]
» Hart van Nederland
zaterdag 7 oktober 2017, 09:59 uur
Rode Kruis helpt ook bij zoeken naar Anne Faber
Hart van NederlandDe zoekactie naar de vermiste Anne Faber in Huis ter Heide gaat zaterdagochtend verder. Ook het Rode Kruis gaat helpen om de 25-jarige Utrechtse te vinden. Daarnaast krijgt de politie steun van de ME, familie en vrienden van Anne. In het Blookerpark in Huis ter Heide, tussen Zeist en Soesterberg, vond de politie vrijdag een […]
» Hart van Nederland
zaterdag 7 oktober 2017, 09:55 uur
Rode Kruis helpt ook bij zoeken naar Anne
de TelegraafDe zoekactie naar de vermiste Anne Faber in Huis ter Heide is zaterdagochtend hervat. Ook het Rode Kruis helpt mee om de 25-jarige Utrechtse te vinden. Daarnaast krijgt de politie steun van de ME, familie en vrienden van Anne. Verslaggever Niels Kalkman (@NielsKalkman) is in Huis ter Heide, om het nieuws op de voet te volgen.
» de Telegraaf
vrijdag 6 oktober 2017, 16:48 uur
Rugzak gevonden vlakbij vindplaats fiets en jas van Anne
Hart van NederlandIn het Blookerpark in Huis ter Heide is een rugzak gevonden die lijkt op die van de vermiste Anne Faber. Dat heeft de politie gezegd. De rugzak werd op zo’n 150 meter van de vijver waar donderdag de fiets van Anne Faber werd gevonden. Alles wijst er volgens de politie op dat de fiets van […]
» Hart van Nederland
vrijdag 6 oktober 2017, 14:51 uur
NFI bevestigt: Gevonden jas is van Anne Faber
Hart van NederlandDe jas die werd gevonden in het Brookerpark in Huis ter Heide, is van de vermiste Anne Faber. Dat heeft het NFI vrijdag laten weten. Vrijdag werd een vijver in het park al leeggepompt voor uitgebreid onderzoek, nadat donderdagavond in de buurt van de jas ook een fiets werd gevonden die waarschijnlijk van de vermiste 25-jarige […]
» Hart van Nederland
vrijdag 6 oktober 2017, 14:39 uur
Update: rugzak van vermiste Anne Faber mogelijk gevonden
Omroep GelderlandIn Blookerpark bij Huis ter Heide is vrijdagmiddag een rugzak gevonden. Deze rugzak lijkt op degene die de vermiste Anne Faber bij zich had. De omgeving is afgezet voor sporenonderzoek, meldt de politie Utrecht op Twitter.
» Omroep Gelderland
vrijdag 6 oktober 2017, 12:12 uur
Ruim 500 tips over vermissing Anne Faber
Omroep GelderlandIn de vijver in Huis ter Heide zijn vooralsnog geen sporen gevonden van de vermiste Anne Faber. De vijver is grotendeels leeggepompt. De fiets die daar donderdagavond in werd gevonden, is vrijwel zeker van de 25-jarige vrouw. Er zijn ruim 500 tips binnengekomen over de vermissing, meldt de politie vrijdag.
» Omroep Gelderland
vrijdag 6 oktober 2017, 11:47 uur
Gevonden jas is van vermiste Anne Faber, ook rugzak gevonden
NOSDe jas die dinsdag werd gevonden bij Huis ter Heide is de jas van de vermiste Anne Faber, meldt de politie na forensisch onderzoek van het NFI. Huis ter Heide ligt op de fietsroute die Faber vermoedelijk volgde. Er wordt nog onderzocht of er sporen van anderen op de jas zitten.
» NOS
vrijdag 6 oktober 2017, 10:57 uur
Geen spullen Anne Faber in leeggepompte vijver
de TelegraafIn de vijver bij Huis ter Heide waar donderdagavond een fiets werd gevonden die vermoedelijk van de vermiste Anne Faber is, zijn vooralsnog geen andere spullen of sporen gevonden die leiden naar de vermiste 25-jarige Utrechtse. De vijver is volgens de politie inmiddels grotendeels leeggepompt.
» de Telegraaf
vrijdag 6 oktober 2017, 10:56 uur
Zoektocht naar Anne gaat door: vijver leeggepompt
de TelegraafDe zoektocht naar de vermiste Anne Faber gaat onverminderd door in Huis ter Heide. De vijver in het Blookerpark waar gisteren een fiets werd
» de Telegraaf
vrijdag 6 oktober 2017, 10:06 uur
Nieuwe zoekactie bij vijver Huis ter Heide na vondst fiets Anne Faber
RTV UtrechtHUIS TER HEIDE/UTRECHT - De ME is een nieuwe zoekactie in Huis ter Heide begonnen, nadat gisteravond in de vijver van het Blookerpark een omafiets is gevonden die vrijwel zeker van Anne Faber is. Medewerkers van het Utrechts Landschap en een zoekteam van vrijwilligers zoeken aan de overkant van de Amersfoortseweg naar de 25-jarige Utrechtse. De politie benadrukt dat er inmiddels genoeg familie en vrienden zijn.
» RTV Utrecht
vrijdag 6 oktober 2017, 08:17 uur
Nog geen sporen gevonden van vermiste Anne Faber in vijver
Omroep GelderlandIn de vijver in Huis ter Heide zijn vooralsnog geen sporen gevonden van de vermiste Anne Faber. De vijver is grotendeels leeggepompt. De fiets die daar donderdagavond in werd gevonden, is wel vrijwel zeker van de 25-jarige vrouw. Dat meldt de politie vrijdag.
» Omroep Gelderland
vrijdag 6 oktober 2017, 08:15 uur
Brandweer pompt vijver leeg in zoektocht naar vermiste Anne Faber
Omroep GelderlandDe brandweer is nog steeds bezig met het leegpompen van een vijver in Huis ter Heide in de zoektocht naar de vermiste Anne Faber. Donderdagavond werd een fiets in de vijver gevonden die waarschijnlijk van de vermiste vrouw is.
» Omroep Gelderland
vrijdag 6 oktober 2017, 07:02 uur
Wekdienst 6/10: zoektocht Anne Faber en Nobelprijs voor de Vrede
NOSGoedemorgen! De vijver in Huis ter Heide waar gisteren een fiets werd gevonden die mogelijk van de vermiste Anne Faber is, wordt leeggepompt. En vandaag wordt duidelijk wie de Nobelprijs voor de Vrede krijgt.
» NOS
vrijdag 6 oktober 2017, 07:00 uur
Ruim 500 tips over vermiste Anne Faber, zoektocht gaat door
Hart van NederlandDe politie gaat ook de rest van de vijver in Huis ter Heide leegpompen in de zoektocht naar info over de vermissing van Anne Faber. Donderdagavond werd een fiets gevonden die hoogstwaarschijnlijk van de 25-jarige Utrechtse is. Na de vondst werd besloten om de vijver in het Brookerpark deels leeg te pompen. Na het leegpompen […]
» Hart van Nederland
vrijdag 6 oktober 2017, 06:42 uur
LIVE: Brandweer pompt vijver leeg bij zoektocht Anne
de TelegraafUPDATE 06.42 uur - De zoektocht naar de vermiste Anne Faber (25) gaat vrijdagochtend onverminderd door in Huis ter Heide, gemeente Zeist. De brandweer is nog steeds bezig de vijver in het Blookerpark leeg te pompen.
» de Telegraaf
donderdag 5 oktober 2017, 21:07 uur
Mogelijk fiets gevonden van Anne Faber
de TelegraafDe politie heeft mogelijk de fiets gevonden van Anne Faber, de 25-jarige Utrechtse die al bijna een week wordt vermist. De vijver van het Blookerpark in Huis ter Heide, waar de fiets werd gevonden, is donderdag urenlang doorzocht.
» de Telegraaf
donderdag 5 oktober 2017, 19:45 uur
Fiets gevonden in vijver; ook in donker zoektocht naar Anne Faber
Omroep GelderlandBij de zoektocht naar de vermiste Anne Faber is een fiets in een vijver gevonden. Dat gebeurde tijdens de zoektocht bij het Utrechtse Huis ter Heide, meldt de politie donderdagavond.
» Omroep Gelderland
donderdag 5 oktober 2017, 19:43 uur
Politie haalt fiets uit water, mogelijk van vermiste Anne
Hart van NederlandPolitie heeft donderdagavond een fiets uit het water gehaald die mogelijk van de vermiste Anne Faber(25) is. De fiets werd uit een vijver gehaald in het Blookerspark in Huis ter Heide. Volgens omstanders zou het gaan om een zwarte opoefiets met een rekje op het voorwiel en handremmen, met die beschrijving komt deze fiets aardig […]
» Hart van Nederland
donderdag 5 oktober 2017, 19:39 uur
Vijver Huis ter Heide wordt leeggepompt na vondst fiets Anne Faber
RTV UtrechtHUIS TER HEIDE/UTRECHT - De brandweer in Huis ter Heide verwacht de hele nacht bezig te zijn met het leegpompen van de vijver in het Blookerpark. Daar is vanavond een fiets uit het water gehaald, die volgens de politie heel erg lijkt op de omafiets van de vermiste Anne Faber. In de omgeving werd dinsdagavond al kleding gevonden die van haar lijkt te zijn.
» RTV Utrecht
donderdag 5 oktober 2017, 19:35 uur
Vijver Huis ter Heide leeggepompt in zoektocht naar Anne Faber
NOSDe brandweer is bezig met het leegpompen van de vijver waar gisteren een fiets werd gevonden die mogelijk van de vermiste Utrechtse Anne Faber is.
» NOSFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Politie.nl
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Heide

23 april 18:17Fietser overlijdt na onwelwording op Gorsselse Heide
3 april 20:36Topman online platform Rumag stapt per direct op om kritiek
20 december 16:54Zes medeverdachten Taghi vrijgelaten
12 oktober 14:16Mobiele kraan op de kop in Norgervaart
21 september 21:40Ruim duizend parachutisten gedropt op Ginkelse Heide
21 september 10:39Tienduizenden bezoekers Ginkelse Heide, gemeente roept op niet meer te komen
20 september 15:50Para’s botsen in de lucht bij Airborne-luchtlanding boven Renkumse Heide
21 augustus 23:39Jacob van der Heide nieuwe wethouder in Hoogeveen
14 maart 15:10Ook assistent Sandor van der Heide weg bij De Graafschap
26 oktober 15:03Militairen noodgedwongen in hotels
23 september 09:53VIDEO: Nagenieten van de parachutisten boven de Ginkelse Heide
21 september 07:55Harde wind houdt parachutisten aan de grond
13 september 18:24Gestrande Apache kan weer vliegen
5 juli 15:59Oud-Emmen-speler Ruud ter Heide moet twaalf jaar de cel in voor dodelijke steekpartij
2 juli 17:46Grote brand op Rucphense Heide geblust
28 juni 10:58Apache-helikopter van Defensie maakt voorzorgslanding op Oirschotse Heide
17 juni 14:13Bier hier! Huis van getrouwd stel verstopt onder 2000 bierkratjes
8 mei 11:58Defensie blundert: rookgranaat oorzaak brand op Ginkelse Heide
21 april 16:2410 hectare Strabrechtse Heide in de hens
19 oktober 13:04Vissen Blookerpark overwinteren bij politie
RSS.