menu
zoek

Nieuws Helmond

Drie tieners overleden na noodlottig verkeersongeval

zondag 14 november 2021, 15:16 uur

Op zondag 14 november, kort na middernacht, gebeurde op de Heeklaan een zeer ernstig verkeersongeval. Een personenauto kwam frontaal in botsing met een ambulance. Drie van de totaal vier inzittenden van de auto kwamen bij de aanrijding om het leven, waarbij het gaat om slachtoffers van 15 en 16 jaar uit Eindhoven en Nuenen.

Waar: Heeklaan in Helmond

De drie dodelijke slachtoffers overleden ter plaatse. De inzet van hulpdiensten mocht niet meer baten. Het ernstig gewonde slachtoffer werd overgebracht naar een ziekenhuis en zijn toestand lijkt op dit moment redelijk stabiel. Ook de gewonde ambulancemedewerkers werden voor onderzoek naar een ziekenhuis vervoerd. Zij werden ter observatie opgenomen, maar hun verwondingen lijken mee te vallen. Na deze fatale aanrijding deed de politie urenlang onderzoek op de plek waar het gebeurde. Vooralsnog lijkt het erop dat de personenauto door nog onbekende oorzaak mogelijk op de verkeerde weghelft terecht is gekomen.  De precieze toedracht zal echter uiteindelijk moeten blijken als de bevindingen zijn geanalyseerd en het onderzoek is afgerond. Het totale onderzoek gaat nog geruime tijd in beslag nemen. Lachgascilinder Vanzelfsprekend was de vermoedelijke bestuurder, een 16-jarige jongen uit Nuenen, niet in het bezit van een autorijbewijs. Onderwerp van onderzoek is ook hoe de jongens aan de auto gekomen zijn en hoe ze vervolgens op de plek van het fatale ongeval terecht zijn gekomen. In de directe omgeving van de auto troffen agenten een lachgascilinder aan. In hoeverre die invloed heeft gehad op de aanrijding wordt ook nog onderzocht. De ambulance reed ten tijde van het ongeval zonder optische- en geluidssignalen en vervoerde geen patiënt. Getuigen Mensen die getuige zijn geweest van het ongeval of anderszins informatie hebben die kan bijdragen aan het reconstrueren van dit noodlottige ongeval roepen we op contact op te nemen met de specialisten van het team Verkeer, via het landelijk politienummer 0900-8844.


» Politie.nl

Kaart nieuws Helmond. Locatie nieuws: 51.46629 / 5.64498 Heeklaan
Heeklaan in Helmond


maandag 15 november 2021, 06:56 uur
Ambulancemedewerkers liggen nog in ziekenhuis na fataal ongeval in Helmond
de StentorDe ambulancemedewerkers die betrokken waren bij de botsing met een auto in Helmond waarbij drie tieners om het leven kwamen, liggen nog ter observatie in het ziekenhuis. Dat meldt de GGD Brabant-Zuidoost.
» de Stentor
zondag 14 november 2021, 21:57 uur
Ongeluk in Helmond: medewerkers GGD en een jongen nog in ziekenhuis
Omroep BrabantDe GGD Brabant-Zuidoost dankt iedereen voor de steun die de twee ambulancemedewerkers hebben gekregen na het zware ongeluk van zaterdagnacht in Helmond. De twee inzittenden van een ziekenwagen botsten op een auto, waarin vier jongens van 15 en 16 uit Eindhoven en Nuenen zaten. Drie van hen overleefden het ongeluk niet; de vierde inzittende raakte zwaargewond.
» Omroep Brabant
zondag 14 november 2021, 21:25 uur
Ambulancemedewerkers liggen nog in ziekenhuis na fataal ongeval in Helmond
BN DeStemHELMOND - De ambulancemedewerkers die betrokken waren bij de botsing met een auto in Helmond waarbij drie tieners om het leven kwamen, liggen nog ter observatie in het ziekenhuis. Dat meldt de GGD Brabant-Zuidoost.
» BN DeStem
zondag 14 november 2021, 18:40 uur
Video | Vrienden steken vuurwerk af voor omgekomen jongeren Helmond
NU.nlTientallen mensen verzamelden zich zondag bij de plaats van het ongeval. Drie jongens kwamen zaterdagnacht om het leven door een botsing tussen hun auto en een ambulance.
» NU.nl
zondag 14 november 2021, 17:28 uur
Beelden: emotionele herdenking slachtoffers Helmond
de TelegraafIn Helmond, waar zaterdagnacht drie jongens omkwamen bij een auto-ongeval, verzamelden zich zondagmiddag een groep van familie, vrienden en omstanders. Met vuurwerk en rode fakkels brachten ze een eerbetoon aan de jongeren.
» de Telegraaf
zondag 14 november 2021, 16:56 uur
Vierde minderjarig slachtoffer dodelijk auto-ongeval Helmond 'redelijk stabiel'
NU.nlDe toestand van het vierde minderjarige slachtoffer van een botsing tussen een auto en een ambulance zaterdagnacht in Helmond is volgens de politie "redelijk stabiel", zo laat een woordvoerder zondag weten. Bij de botsing kwamen drie andere tieners om het leven.
» NU.nl
zondag 14 november 2021, 15:56 uur
Indrukwekkend eerbetoon voor jongens (15, 16, 16) die op ambulance botsten
de StentorTientallen mensen verzamelden zich vanmiddag rond 14.00 uur in Helmond op de plek waar zaterdagnacht drie jongens van 15, 16 en 16 jaar om het leven kwamen bij een botsing tussen een auto en ambulance. Om het drietal te herdenken werd een kwartier lang vuurwerk afgestoken. Volgens de politie gaat het om een ‘spontaan eerbetoon'.
» de Stentor
zondag 14 november 2021, 15:10 uur
Indrukwekkend eerbetoon: vuurwerk afgestoken bij plek van fataal ongeluk in Helmond
BN DeStemHELMOND - Tientallen mensen verzamelden zich zondagmiddag rond 14.00 uur op de Heeklaan in Helmond, de plek waar zaterdagnacht drie jongens om het leven kwamen bij een botsing tussen een auto en ambulance. Om het drietal te herdenken werd een kwartier lang vuurwerk afgestoken.
» BN DeStem
zondag 14 november 2021, 14:03 uur
Stiefvader verongelukte tiener: 'Groot raadsel hoe ze aan auto zijn gekomen'
NOSDe stiefvader van een van de drie omgekomen tieners bij het ongeluk in Helmond heeft geen idee hoe de jongens van 15 en 16 jaar de auto hebben kunnen bemachtigen.
» NOS
zondag 14 november 2021, 13:08 uur
Bloemen gelegd op plek van ernstig ongeval
HardnieuwsHELMOND - Zondagmiddag 14 november omstreeks 12.30 uur zijn aan de Heeklaan in Helmond bloemen gelegd.
» Hardnieuws
zondag 14 november 2021, 12:28 uur
Stiefvader omgekomen tienerjongen: ’Het was dom, maar ze hebben de hoogste prijs moeten betalen’
de Telegraaf„Het was natuurlijk dom, maar ze hebben de hoogste prijs moeten betalen en dat is heel erg zwaar”, zegt Nick Dekkers, de stiefvader van Levi uit Eindhoven. De tiener verongelukte gisteravond laat in Helmond. Ook zijn maatjes Elvis en Anthony kwamen om. De vierde jongen, Kane, ligt nog zwaargewond in het ziekenhuis.
» de Telegraaf
zondag 14 november 2021, 11:21 uur
Grote drukte op plek waar drie jongens om het leven kwamen bij ongeluk
Omroep BrabantIn tranen kwam een jongen zondagochtend een kijkje nemen in de Heeklaan in Helmond waar zaterdagnacht drie tieners om het leven kwamen. Zij botsten met de auto waarin zij zaten, frontaal op een ambulance. Een van de slachtoffers was een klasgenoot van de jongen.
» Omroep Brabant
zondag 14 november 2021, 10:06 uur
Video | Drie tieners overleden na botsing tussen auto en ambulance in Helmond
NU.nlBij een frontale botsing met een ambulance zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie tieners overleden. Een vierde inzittende raakte gewond. De twee ambulancemedewerkers liepen lichte verwondingen op.
» NU.nl
zondag 14 november 2021, 09:16 uur
Drie jonge jongens omgekomen bij aanrijding met ambulance
Blik op NieuwsBij een frontale botsing tussen een auto en een ambulance op de Heeklaan in Helmond zijn zaterdagnacht drie tieners overleden van 15, 16 en 16 jaar. De twee ambulancemedewerkers liepen lichte verwondingen op. In de auto is een lachgasfles aangetroffen, bevestigt een woordvoerder van de politie.
» Blik op Nieuws
zondag 14 november 2021, 08:25 uur
Lachgas gevonden op plaats ongeluk in Helmond waarbij 3 tieners omkwamen
Omroep BrabantOp de plaats waar zaterdagnacht drie tieners om het leven kwamen in Helmond is een fles lachgas gevonden. "Wij onderzoeken of die van enige invloed is geweest op hetgeen er is gebeurd", laat een politiewoordvoerder weten. De slachtoffers zaten in een auto die kort na middernacht in de Heeklaan frontaal op een ambulance botste.
» Omroep Brabant
zondag 14 november 2021, 07:37 uur
Drie minderjarigen overleden bij botsing tussen ambulance en auto in Helmond
NU.nlBij een ernstig ongeluk in Helmond zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee jongens van vijftien en zestien jaar uit Eindhoven en een zestienjarige jongen uit Nuenen om het leven gekomen toen de auto waarin zij zaten door nog onbekende oorzaak frontaal op een ambulance botste. Een vijftienjarige Eindhovense jongen die ook in de auto zat, raakte zwaargewond, meldt de politie.
» NU.nl
zondag 14 november 2021, 07:18 uur
Drie jonge doden (15, 16 en 16) bij zwaar ongeval in Helmond, fles lachgas gevonden
de GelderlanderBij een frontale botsing op de Heeklaan in Helmond tussen een auto en een ambulance zijn zaterdagnacht drie tieners overleden van 15, 16 en 16 jaar. De twee ambulancemedewerkers liepen lichte verwondingen op. In de auto is een lachgasfles aangetroffen, bevestigt een woordvoerder van de politie.
» de Gelderlander
zondag 14 november 2021, 07:11 uur
Drie jonge doden (15, 16 en 16) bij zwaar ongeval in Helmond, fles lachgas gevonden
de StentorBij een frontale botsing op de Heeklaan in Helmond tussen een auto en een ambulance zijn zaterdagnacht drie tieners overleden van 15, 16 en 16 jaar. De twee ambulancemedewerkers liepen lichte verwondingen op. In de auto is een lachgasfles aangetroffen, bevestigt een woordvoerder van de politie.
» de Stentor
zondag 14 november 2021, 06:10 uur
Drie jonge doden (15, 16 en 16) bij zwaar ongeval met auto en ambulance in Helmond
BN DeStemHELMOND - Bij een frontale botsing op de Heeklaan in Helmond tussen een auto en een ambulance zijn zaterdagnacht drie tieners overleden van 15, 16 en 16 jaar. De twee ambulancemedewerkers liepen lichte verwondingen op. In de auto is een lachgasfles aangetroffen, bevestigt een woordvoerder van de politie.
» BN DeStem
zondag 14 november 2021, 06:08 uur
Drie jonge doden (15, 16 en 16) bij zwaar ongeval met auto en ambulance in Helmond
Brabants DagbladHELMOND - Bij een frontale botsing op de Heeklaan in Helmond tussen een auto en een ambulance zijn zaterdagnacht drie tieners overleden van 15, 16 en 16 jaar. De twee ambulancemedewerkers liepen lichte verwondingen op. In de auto is een lachgasfles aangetroffen, bevestigt een woordvoerder van de politie.
» Brabants Dagblad
zondag 14 november 2021, 01:58 uur
Drie minderjarige doden na aanrijding tussen ambulance en auto in Helmond
NU.nlOp de Heeklaan in het Brabantse Helmond heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 00.15 uur een ernstig ongeluk plaatsgevonden. Dat meldt de politie. Een ambulance en personenauto botsten door nog onbekende oorzaak frontaal op elkaar.
» NU.nl
zondag 14 november 2021, 01:45 uur
Drama in Helmond: drie tieners overleden na botsing ambulance en auto
Omroep BrabantBij een zware botsing tussen een ambulance en een auto in de Heeklaan in Helmond zijn zaterdag kort na middernacht drie tieners overleden. Zij zaten alle drie in de auto. Eén andere inzittende van de auto raakte ernstig gewond.
» Omroep Brabant
zondag 14 november 2021, 01:39 uur
Drie jongens (15 en 16) omgekomen bij botsing met ambulance
NOSBij een frontale botsing tussen een ambulance en een personenauto in Helmond zijn drie minderjarigen om het leven gekomen. Het gaat om twee jongens van 15 en 16 uit Eindhoven en een 16-jarige jongen uit Nuenen. Die laatste bestuurde de auto, meldt de politie.
» NOS
zondag 14 november 2021, 01:37 uur
Drie tieners overleden na botsing ambulance en auto in Helmond
de TelegraafDoor een aanrijding tussen een ambulance en een auto op de Heeklaan in het Brabantse Helmond zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie minderjarigen verongelukt. Volgens de politie gaat het om twee jongens van 15 en 16 jaar uit Eindhoven en een 16-jarige jongen uit Nuenen. Die laatste zou de auto hebben bestuurd.
» de Telegraaf
zondag 14 november 2021, 01:08 uur
Drie slachtoffers overleden door ongeval tussen ambulance en personenauto
HardnieuwsHELMOND - Zondagmorgen 14 november om 0.20 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Heeklaan in Helmond.
» Hardnieuws



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: Hardnieuws
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Helmond

18 april 16:25Getuigen gezocht van woningoverval Helmond
29 maart 19:30Lees terug: FC Groningen wint op bezoek bij ADO Den Haag
26 maart 17:42Kevin Hofland wordt nieuwe hoofdtrainer van Helmond Sport
8 maart 12:38Vier tieners aangehouden in Helmondse zedenzaak
23 februari 14:04Fokker houdt 91 katten in huis en caravan, gemeente Helmond legt dwangsom op
16 februari 21:57De Graafschap onderuit in Helmond, spelers uitgefloten
30 januari 13:47Auto ramt huis na politieachtervolging, bestuurder (19) aangehouden
29 januari 21:05Willy wandelt met kat Jamy op zijn schouder naar de Franse Rivièra: ‘Ze is echt een koningin’
25 januari 11:12Chauffeur vindt gewonde vrouw naast weg terwijl ‘iedereen maar gewoon doorreed’
23 januari 15:59Twee gewonden na steekincident bij school in Helmond
7 januari 14:16Man (24) 'flink toegetakeld' in Helmond: slachtoffer geslagen en geschopt
29 december 06:13Jongensdromen Bob (22) en Sander (24) komen nu al uit: stel runt hotel in Noorwegen
20 december 15:16Opgepakte tieners zedenmisdrijf Helmond weer vrijgelaten
16 december 19:02Willem II-trainer Peter Maes is content: ‘Een fantastisch resultaat in de heenronde’
12 december 14:22Heftig gevecht: beveiliger grijpt man met mes bij supermarkt
5 december 09:41Inbrekers rammen gat in het huis van Iris: 'We zetten er de kerstboom voor'
4 december 17:03MVV moet zonder supporters naar Helmond Sport, bezoekers zijn niet welkom
26 november 13:50Ontsnapte tijgerkat is weer terecht, maar wel met flinke verwondingen
25 november 14:50Man uit Helmond gearresteerd vanwege vondst zelfgemaakt explosief in Nuland
2 november 16:38Verdachte uitreiziger (IS) aangehouden
RSS.