menu
zoek

Nieuws Hippolytushoef

Tien aanhoudingen bij beroving

donderdag 25 juni 2020, 14:11 uur

Op woensdagmiddag hield de politie tien personen aan in verband met de beroving van een 34-jarige man uit de gemeente Hollands Kroon in een woning aan de Bargengd in Hippolytushoef.

Waar: Bargengd in Hippolytushoef

Omstreeks 12.20 uur kreeg de politie melding van de beroving. Het slachtoffer vertelde naar de woning aan de Bargengd te zijn gegaan. Terwijl hij daar was, werd hij plotseling geconfronteerd met een aantal personen die hem mishandelden, bedreigden en geld van hem eisten.  Nadat de daders een geldbedrag buit hadden gemaakt, werd het slachtoffer uit de woning gelaten. De politie stelde direct een onderzoek in waarbij werd geconstateerd dat in het pand aan de Bargengd tien personen aanwezig waren. Een aantal van hen vertrokken in auto’s en konden worden aangehouden op de Normenpolderweg en de Koningsweg. Anderen werden in de woning aangehouden. De verdachten zijn zeven mannen in de leeftijd van 20 tot en met 41 jaar en afkomstig uit de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon. Twee van hen hadden geen bekend adres. De drie overige verdachten zijn vrouwen van 21 en 27 jaar oud uit de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon. De politie stelt een nader onderzoek in en onderzoek ieders betrokkenheid bij de beroving.  Ook wordt een buurtonderzoek ingesteld. De verdachten zijn in verzekering gesteld. Eeventuele getuigen of personen die informatie over deze zaak hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). 2020130594

Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Hippolytushoef

» Politie.nl


Kaart nieuws Hippolytushoef. Locatie nieuws: Bargengd


donderdag 25 juni 2020, 14:48 uur
Man (34) mishandeld en beroofd in huis Hippolytushoef, tien man aangehouden
RTV N-HHIPPOLYTUSHOEF - Een 34-jarige man is gisteren in een huis aan de Bargengd in Hippolytushoef bedreigd, mishandeld en beroofd door een groep mensen. In auto's en in de woning zelf zijn tien verdachten, zeven mannen en drie vrouwen, aangehouden.
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Hippolytushoef

14 maart 11:12Man rijdt met busje in op voetgangers Hippolytushoef, één gewonde
24 september 11:38Gierkelder in Hippolytushoef omgevormd tot illegale hennepkwekerij
25 juni 14:48Man (34) mishandeld en beroofd in huis Hippolytushoef, tien man aangehouden
30 april 12:31Hippolytushoef / Anna Paulowna - Twee gestolen auto’s, drie verdachten
3 april 16:52Ravage na plofkraak in Hippolytushoef
RSS.