menu
zoek

Nieuws Hooghalen

Werkzaamheden spoor bij Hooghalen lopen uit

zondag 24 mei 2020, 20:05 uur

Herstelwerkzaamheden aan het spoor bij Hooghalen (Drenthe) duren langer dan verwacht als gevolg van een „vervelende tegenslag”, meldt spoorbeheerder ProRail zondag. De reparaties duren minstens tot 16.00 uur maandagmiddag, terwijl eerder de verwachting was dat ze maandagochtend om 06.00 uur klaar zouden zijn.

Waar: Oude Provincialeweg in Hooghalen

» de Telegraaf


Kaart nieuws Hooghalen. Locatie nieuws: Oude Provincialeweg


zondag 24 mei 2020, 19:46 uur
Meer tijd nodig voor herstel spoor bij Hooghalen
BN DeStemHerstelwerkzaamheden aan het spoor bij Hooghalen (Drenthe) duren langer dan verwacht als gevolg van een ‘vervelende tegenslag’, meldt spoorbeheerder ProRail zondag.
» BN DeStem
zondag 24 mei 2020, 19:46 uur
Meer tijd nodig voor herstel spoor bij Hooghalen
Brabants DagbladHerstelwerkzaamheden aan het spoor bij Hooghalen (Drenthe) duren langer dan verwacht als gevolg van een ‘vervelende tegenslag’, meldt spoorbeheerder ProRail zondag.
» Brabants Dagblad
zondag 24 mei 2020, 15:13 uur
ProRail nog volop bezig met herstelwerk aan bovenleiding Hooghalen
Blik op NieuwsNa de aanrijding afgelopen vrijdag, op een overweg bij het Drentse hooghalen waarbij een treinmachinist (58) om het leven kwam, is Prorail Samen met hun aannemer ASSET Rail druk aan het werk om de omvangrijke schade aan onder andere de bovenleiding te herstellen.
» Blik op Nieuws
zondag 24 mei 2020, 14:05 uur
Omvangrijk herstel spoor Hooghalen ligt op schema
RTV DrentheDe herstelwerkzaamheden aan het spoor bij Hooghalen vorderen gestaag. Vrijdag botste een trein tegen een aanhanger van een trekker. Daarbij kwam de machinist van de trein om het leven.
» RTV Drenthe
zondag 24 mei 2020, 12:27 uur
Herstelwerkzaamheden spoor Hooghalen lopen op schema
RTV NoordProRail is vandaag nog druk bezig met het herstel van het spoor bij Hooghalen na het dodelijk ongeluk van vrijdag.
» RTV Noord
zaterdag 23 mei 2020, 14:30 uur
Herstel aan spoor na aanrijding bij Hooghalen gaat het hele weekend duren
NU.nlDe herstelwerkzaamheden aan het zwaar beschadigde spoor bij het Drentse Hooghalen gaan het hele weekend duren, zegt ProRail zaterdag in een bericht op de website. Vrijdag overleed een 58-jarige treinmachinist nadat de trein op een onbewaakte spoorwegovergang in botsing kwam met een tractor of aanhanger. Twee passagiers raakten lichtgewond.
» NU.nl
zaterdag 23 mei 2020, 14:12 uur
Herstel aan spoor na aanrijding Hooghalen gaat het hele weekend duren
NU.nlDe herstelwerkzaamheden aan het zwaar beschadigde spoor bij het Drentse Hooghalen gaan het hele weekend duren. Dat zegt ProRail zaterdag in een bericht op de website. Vrijdag overleed een 58-jarige treinmachinist nadat de trein op een onbewaakte spoorwegovergang in botsing kwam met een trekker en aanhanger. Twee passagiers raakten lichtgewond.
» NU.nl
zaterdag 23 mei 2020, 11:14 uur
Herstelwerk aan spoor Hooghalen begonnen, maandagochtend weer treinen
NOSSpoorbeheerder ProRail verwacht dat het spoor bij Hooghalen maandagochtend is hersteld. Gisteren botste op een onbewaakte spoorwegovergang een personentrein tegen een aanhanger van een trekker. Daarbij kwam de 58-jarige machinist van de trein om het leven.
» NOS
vrijdag 22 mei 2020, 21:04 uur
Treinwereld rouwt om overlijden machinist (58) uit Hardenberg
PZCDe treinwereld staat massaal stil bij het overlijden van een 58-jarige machinist uit Hardenberg. De machinist kwam vanmiddag in Hooghalen bij een botsing tussen een landbouwkipper en de trein die hij bestuurde om het leven.
» PZC
vrijdag 22 mei 2020, 20:25 uur
Dit is wat we weten over het treinongeluk bij Hooghalen
Dagblad van het NoordenEen 58-jarige machinist is vrijdagmiddag om het leven gekomen bij een aanrijding tussen een trein en een trekker met aanhanger bij Hooghalen.
» Dagblad van het Noorden
vrijdag 22 mei 2020, 19:11 uur
Personentrein botst op trekker bij Hooghalen, machinist komt om
Leeuwarder CourantDe machinist van een personentrein die vrijdagmiddag op een onbewaakte spoorwegovergang bij Hooghalen op een trekker botste, is bij het ongeluk omgekomen. Twee passagiers zijn met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
» Leeuwarder Courant
vrijdag 22 mei 2020, 18:56 uur
Machinist uit Hardenberg komt om bij botsing tussen trein en tractor in Drenthe
RTV OostBij de botsing tussen een passagierstrein en de aanhanger van een tractor is de machinist van de trein overleden. De machinist is een 58-jarige man uit Hardenberg.
» RTV Oost
vrijdag 22 mei 2020, 18:55 uur
Treinmachinist (58) omgekomen bij aanrijding met tractorcombinatie
Blik op NieuwsBij het Drentse Hooghalen heeft er vrijdagmiddag rond 16.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een trein en een tractorcombinatie. 'Bij het ongeval is de treinmachinist om het leven gekomen. Er zijn twee personen lichtwond', zo meldt de politie vrijdagmiddag.
» Blik op Nieuws
vrijdag 22 mei 2020, 18:47 uur
Machinist van trein die botste op kiepwagen bij Hooghalen overleden
Dagblad van het NoordenDe machinist van de trein die vrijdagmiddag botste op een trekker bij Hooghalen, is overleden.
» Dagblad van het Noorden
vrijdag 22 mei 2020, 18:47 uur
Machinist overleden bij treinbotsing Hooghalen, meerdere gewonden
de TelegraafBij Hooghalen (Drenthe) is vrijdagmiddag iets na 16.00 uur een personentrein tegen een tractor gebotst. De 58-jarige machinist uit Hardenberg kwam daarbij bekneld te zitten en is direct overleden, zo maakt de politie bekend. „Het was een enorme klap”, aldus getuigen.
» de Telegraaf
vrijdag 22 mei 2020, 18:46 uur
Machinist overleden na botsing tussen trekker en trein in Drenthe
NU.nlBij de botsing tussen een trekker en een trein in het Drentse Hooghalen is vrijdag één persoon overleden. Het gaat om de machinist van de trein. Twee inzittenden van de trein raakten lichtgewond.
» NU.nl
vrijdag 22 mei 2020, 18:30 uur
Machinist overleden bij botsing tussen trein en trekker Hooghalen
RTV DrentheBij de botsing tussen een passagierstrein en de aanhanger van een trekker is de machinist van de trein overleden. Dat gebeurde op een onbewaakte spoorwegovergang in Hooghalen. Het gaat om een 58-jarige man uit Hardenberg.
» RTV Drenthe
vrijdag 22 mei 2020, 17:53 uur
Marcel zat in de trein die bij Hooghalen op kiepwagen botste: 'Het was één grote chaos'
Dagblad van het Noorden,,Een grote chaos”, zo reageert Marcel die vrijdagmiddag in de trein zat die ter hoogte van Hooghalen op een trekker botste.
» Dagblad van het Noorden
vrijdag 22 mei 2020, 17:18 uur
Trein ramt tractorcombinatie, meerdere gewonden en machinist bekneld
Blik op NieuwsBij het Drentse Hooghalen heeft er vrijdagmiddag rond 16.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een trein en een tractorcombinatie. 'Er zijn meerdere gewonden', zo meldt de politie vrijdagmiddag.
» Blik op Nieuws
vrijdag 22 mei 2020, 16:58 uur
Machinist overleden na botsing tussen trein en tractor bij Hooghalen
Hart van NederlandDe frontale botsing tussen een trein en een tractor op een onbewaakte spoorwegovergang bij Hooghalen (Drenthe) heeft één leven geëist. De 58-jarige machinist van de trein overleefde het ongeval niet. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie aan Hart van Nederland.
» Hart van Nederland
vrijdag 22 mei 2020, 16:53 uur
Machinist overleden bij botsing tussen trekker en trein in Hooghalen (update)
RTV NoordBij een botsing tussen een personentrein en een trekker op een onbewaakte overgang bij het Drentse Hooghalen is de machinist overleden.
» RTV Noord
vrijdag 22 mei 2020, 16:51 uur
Machinist omgekomen bij botsing tussen trein en aanhanger in Hooghalen
NOSBij Hooghalen is een personentrein op een onbewaakte spoorwegovergang tegen een aanhanger van een trekker gebotst en ontspoord. Daarbij is de machinist van de trein, een 58-jarige man uit Hardenberg, om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur. Twee inzittenden zijn met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
» NOS
vrijdag 22 mei 2020, 16:50 uur
Meerdere gewonden na botsing tussen trekker en trein in Drents Hooghalen
NU.nlBij een botsing tussen een trekker en een trein in het Drentse Hooghalen zijn vrijdag meerdere gewonden gevallen. Het is nog niet bekend hoeveel mensen gewond zijn en wat hun toestand is, zo meldt de politie.
» NU.nl
vrijdag 22 mei 2020, 16:47 uur
Meerdere gewonden door botsing trein met tractor bij Hooghalen
de StentorBij een botsing tussen een trein en een tractor in de buurt van het Drentse Hooghalen zijn meerdere gewonden gevallen. Dat meldt de politie. Het treinverkeer tussen Assen en Groningen is gestremd. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.
» de Stentor
vrijdag 22 mei 2020, 16:47 uur
Machinist uit Hardenberg (58) overleden bij treinongeluk met landbouwkar bij Hooghalen
de StentorEen botsing tussen een personentrein en de kiepkar van een tractor, vanmiddag in de buurt van het Drentse Hooghalen, heeft het leven gekost aan de machinist. Twee treinreizigers raakten lichtgewond, meldt de politie. Ze startte een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Het treinverkeer tussen Assen en Groningen ligt stil.
» de Stentor
vrijdag 22 mei 2020, 16:47 uur
Trein botst op landbouwkar bij Hooghalen: machinist (58) overleden, twee reizigers lichtgewond
de GelderlanderEen botsing tussen een personentrein en de kiepkar van een tractor, vanmiddag in de buurt van het Drentse Hooghalen, heeft het leven gekost aan de machinist. Twee treinreizigers raakten lichtgewond, meldt de politie. Ze startte een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Het treinverkeer tussen Assen en Groningen ligt stil.
» de Gelderlander
vrijdag 22 mei 2020, 16:47 uur
Trein botst op landbouwkar bij Hooghalen: machinist (58) overleden, twee reizigers lichtgewond
BN DeStemEen botsing tussen een personentrein en de kiepkar van een tractor, vanmiddag in de buurt van het Drentse Hooghalen, heeft het leven gekost aan de machinist. Twee treinreizigers raakten lichtgewond, meldt de politie. Ze startte een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Het treinverkeer tussen Assen en Groningen ligt stil.
» BN DeStem
vrijdag 22 mei 2020, 16:47 uur
Trein botst op landbouwkar bij Hooghalen: machinist (58) overleden, twee reizigers lichtgewond
PZCEen botsing tussen een personentrein en de kiepkar van een tractor, vanmiddag in de buurt van het Drentse Hooghalen, heeft het leven gekost aan de machinist. Twee treinreizigers raakten lichtgewond, meldt de politie. Ze startte een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Het treinverkeer tussen Assen en Groningen ligt stil.
» PZC
vrijdag 22 mei 2020, 16:44 uur
Machinist overleden bij ongeval met trekker
HardnieuwsHOOGHALEN - Vrijdagmiddag 22 mei is de machinist, een 58-jarige man uit Hardenberg, van de trein overleden welke rond 16.10 uur in botsing kwam met een trekker aan de Oude Provincialeweg in Hooghalen.
» Hardnieuws
vrijdag 22 mei 2020, 16:44 uur
Ravage na botsing tussen trein en trekker
HardnieuwsHOOGHALEN - Vrijdagmiddag 22 mei rond 16.10 uur heeft een ongeval plaatsgevonden tussen een trein en een trekker aan de Oude Provincialeweg in Hooghalen.
» Hardnieuws
vrijdag 22 mei 2020, 16:31 uur
Trein botst op tractor in Hooghalen, meerdere gewonden
de TelegraafBij Hooghalen (Drenthe) is vrijdagmiddag iets na 16.00 uur een personentrein tegen een tractor gebotst. Er zijn meerdere gewonden gevallen.
» de Telegraaf
vrijdag 22 mei 2020, 16:30 uur
Personentrein botst op trekker bij Hooghalen
Dagblad van het NoordenHOOGHALEN - Een personentrein is vrijdagmiddag op een onbewaakte spoorwegovergang bij Hooghalen op een trekker gebotst. Er zijn meerdere gewonden gevallen.
» Dagblad van het Noorden
vrijdag 22 mei 2020, 16:20 uur
Meerdere gewonden bij botsing tussen trein en trekker in Hooghalen
RTV DrentheBij Hooghalen is een personentrein tegen een aanhanger van een trekker gebotst. De politie zegt dat er meerdere gewonden zijn, hoeveel is niet bekend. De machinist zou uit de trein zijn, het is onbekend of hij gewond is. De trein zou de aanhanger na de botsing honderden meters hebben meegesleurd.
» RTV DrentheFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Drenthe
Foto: Hardnieuws
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Hooghalen

21 november 14:22Botsingen op A28 bij Hooghalen veroorzaakten vertraging
22 juli 12:07Chalet verwoest door brand in Hooghalen
12 juli 22:26Auto beschadigd bij ongeluk op A28 bij Hooghalen
12 juli 18:27Drentenaar (22) verloor twee broers en vriend bij botsing tegen boom: ’Ik ben al gestraft’
19 mei 06:00'Ruim 50 Molukse kindergraven in Hooghalen verdienen bijzondere status'
26 april 14:55Het witte goud wordt peperduur: kou remt groei asperges
22 april 18:55Botsing op A28 bij Hooghalen, auto en busje in sloot
23 maart 17:29Motorrijder gewond bij botsing met auto
10 maart 16:01Extra maatregelen bij onbewaakte spoorwegovergangen na onderzoek dood Hardenbergse machinist
10 maart 15:24Mist leidde tot fataal ongeluk tussen trein en tractor bij onbewaakte overweg Hooghalen
24 februari 15:45Jasper Iwema gaat elektrisch rijden om wereldtitel
27 december 11:40Auto in Hooghalen rijdt tegen omgewaaide boom
26 december 22:04Brandweerkorpsen rukken uit voor woningbrand in Hooghalen
3 november 09:13Auto botst frontaal op boom in Hooghalen
6 oktober 13:20Auto raakt van de weg in Hooghalen
22 september 06:36Auto op z'n kop in de sloot na botsing op A28 bij Hooghalen
18 september 12:06Tweede spoorwegovergang Hooghalen na meerdere incidenten met spoed dicht
1 september 18:09ProRail: Onbewaakte overgang Hooghalen is donderdag dicht
21 augustus 17:07Waarom er nu ineens wel een oplossing is voor spoorwegovergang Hooghalen
13 juli 22:01Personenauto rijdt frontaal op voertuig van Rijkswaterstaat op A28
RSS.