menu
zoek

Nieuws Hoogwoud

Facebook delen

Sportcentrum wederom beschoten

donderdag 12 januari 2017, 09:47 uur

Sportcentrum De Weyver in Hoogwoud is afgelopen nacht opnieuw een aantal maal beschoten.


Een medewerker van een beveiligingsbedrijf kwam na een melding rond 01.30 uur bij het sportcentrum en trof kogelinslagen aan. Hierop werd de politie ingeschakeld. Er werden meerdere kogelinslagen in de ruiten aangetroffen en ook bleek er graffiti te zijn aangebracht op de voorgevel. Er vindt vandaag verder forensisch onderzoek plaats bij het  pand. Ook wordt onderzocht of er verband is met de beschieting die in de nacht van 15 op 16 december plaatsvond.   De politie heeft vannacht geen meldingen gehad en komt graag in contact met mensen die mogelijk toch iets hebben opgemerkt. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan via 0800-7000. 2017008319

Georganiseerde criminaliteit in Hoogwoud

» Politie.nl

donderdag 12 januari 2017, 12:29 uur
Sporthal De Weijver in Hoogwoud opnieuw beschoten
Hart van NederlandSporthal De Weijver in Hoogwoud is woensdagnacht opnieuw beschoten. Iets minder dan een jaar geleden werd het complex van Sjaak Kalverboer ook onder vuur genomen. Het vermoeden bestond destijds dat het incident verband hield met de choppershow die traditioneel jaarlijks op eerste Paasdag plaatsvindt, maar dat is nooit bewezen.
» Hart van Nederland
donderdag 12 januari 2017, 10:03 uur
Sportcentrum De Weyver opnieuw beschoten
Noordhollands DagbladHOOGWOUD - Sportcentrum De Weyver is in de nacht van woensdag op donderdag opnieuw beschoten. Het is al de derde keer dat het gebouw onder vuur is genomen, ook is er meermaals brand gesticht.
» Noordhollands DagbladFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Hoogwoud

7 april 11:27Hoorn - Vijf verdachten aangehouden na inbraak in telefoonwinkel
3 april 13:57Man neergestoken na ruzie op straat in Hoogwoud
12 januari 12:29Sporthal De Weijver in Hoogwoud opnieuw beschoten
RSS.