menu
zoek

Nieuws Hoogwoud

Facebook delen

Hoorn - Vijf verdachten aangehouden na inbraak in telefoonwinkel

vrijdag 7 april 2017, 11:27 uur

Op vrijdagmorgen hield de politie vijf mannen aan op verdenking van inbraak in een telefoonwinkel aan de Grote Noord. Het gaat om mannen uit Hoogwoud en met onbekend adres in de leeftijd van 19 t/m 41 Jaar.


Waar: Heerenweg in Hoogwoud

Omstreeks 03.00 uur kreeg de politie melding dat er zou zijn ingebroken in een telefoonwinkel. Ter plaatse bleek er inderdaad sprake te zijn geweest van een inbraak waarbij vijf mannen waren gezien met inbrekersgereedschap. Getuigen spraken over een blauwe personenauto waarin de mannen waren vertrokken. Ook kon een stukje van het kenteken worden gegeven. Politiemensen sloegen hier meteen op aan omdat eerder op de avond de auto was gezien bij een melding van geluidsoverlast in Hoogwoud. Het voertuig werd in Hoogwoud op de Heerenweg teruggevonden. De politie kon ter plaatse een van de verdachten aanhouden. De overige vier gingen er via een sloot vandoor. De wijk werd door de politie afgezet en er werd gezocht met onder anderen een politiehelikopter en diensthonden. Korte tijd later werd een tweede verdachte gespot door de bemanning van een politiehelikopter. Ook hij kon worden aangehouden. De drie overige verdachten bleken een woning in te zijn gevlucht. Uiteindelijk konden ook zij worden aangehouden. De politie stelt een nader onderzoek in. 2017070630  

Diefstal/Heling in Hoorn NH

» Politie.nl
Kaart nieuws Hoogwoud. Locatie nieuws: 52.64092 / 5.05679 Heerenweg


vrijdag 7 april 2017, 10:07 uur
Succesvolle klopjacht leidt tot aanhoudingen na inbraak in telefoonwinkel
RTV N-HHOORN De politie is vannacht op zoek geweest naar vijf mannen die worden verdacht van een inbraak in een telefoonwinkel aan de Grote Noord in Hoorn. De mannen konden uiteindelijk in Hoogwoud worden aangehouden.
» RTV N-HMeer nieuws uit Hoogwoud

7 april 11:27Hoorn - Vijf verdachten aangehouden na inbraak in telefoonwinkel
3 april 13:57Man neergestoken na ruzie op straat in Hoogwoud
12 januari 12:29Sporthal De Weijver in Hoogwoud opnieuw beschoten
RSS.