menu
zoek

Nieuws Huijbergen

Drugsdealer aangehouden

donderdag 28 oktober 2021, 10:15 uur

Woensdagavond 27 oktober, omstreeks 18.35 uur, hielden surveillerende agenten een man aan die verdacht wordt van het handelen in drugs.

Waar: Dorpsstraat in Huijbergen

De agenten reden door Huijbergen en zagen op het parkeerterrein aan de Dorpsstraat de bestuurders van twee geparkeerde auto’s iets aan elkaar overhandigen. Een controle volgde. Omdat de bestuurder van één van de auto’s, een 24-jarige man uit Roosendaal, al bekend was in verband met overtreding van de Opiumwet is zijn auto doorzocht. Hierin bleken geen drugs aanwezig te zijn.   Een oppervlakkig onderzoek aan de kleding van de Roosendaler wees uit dat hij mogelijk iets in zijn onderbroek vervoerde. Hij is aangehouden op verdenking van drugsbezit en overgebracht naar een politiecellencomplex. Een hulpofficier van justitie werd erbij geroepen, omdat de agenten de verdachte wilden onderzoeken in zijn kleding. De man haalde toen zelf 26 verpakkingen met een wit poeder uit zijn onderbroek. De inhoud is getest. Het bleek om cocaïne te gaan. De Roosendaler is ingesloten in het politiecellencomplex en zit daar nog vast. Hij wordt donderdag gehoord over de feiten waar hij voor is aangehouden. Alle drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd.


» Politie.nl

Kaart nieuws Huijbergen. Locatie nieuws: 51.43297 / 4.37852 Dorpsstraat
Dorpsstraat in Huijbergen


donderdag 28 oktober 2021, 10:50 uur
Roosendaler (24) verstopt 26 zakjes coke in onderbroek
BN DeStemHUIJBERGEN - Een 24-jarige man uit Roosendaal is door agenten betrapt met 26 pakjes cocaïne in zijn onderbroek. Dit gebeurde woensdag rond 18.35 uur tijdens een controle op de Dorpsstraat in Huijbergen. Dat meldt de politie.
» BN DeStem
donderdag 28 oktober 2021, 10:38 uur
Roosendaler verstopt 26 verpakkingen cocaïne in zijn onderbroek
Omroep BrabantEen man uit Roosendaal die 26 verpakkingen cocaïne in zijn onderbroek verstopte, is door de politie aangehouden in Huijbergen. Hij wordt verdacht van het handelen in drugs. De politie was woensdagavond rond half zeven aan het surveilleren in Huijbergen, toen ze op het parkeerterrein aan de Dorpsstraat iets verdachts zagen.
» Omroep BrabantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Huijbergen

1 maart 15:28Ontploffing en uitslaande brand in huis in Huijbergen, één man gewond
25 juli 22:02Graven van anonieme doden geopend in zoektocht naar hun identiteit
28 oktober 10:50Roosendaler (24) verstopt 26 zakjes coke in onderbroek
RSS.