menu
zoek

Nieuws Huis ter Heide

Zo zoekt politie naar vermiste Anne

donderdag 5 oktober 2017, 22:11 uur

De politie zoekt bij Huis ter Heide nog altijd met man en macht naar de vermiste Anne Faber.

Waar: Amersfoortseweg in Huis ter Heide

» de Telegraaf


Kaart nieuws Huis ter Heide. Locatie nieuws: Amersfoortseweg


donderdag 5 oktober 2017, 12:52 uur
ME zoekt opnieuw naar Anne Faber
de TelegraafDe zoektocht naar de vermiste Utrechtse Anne Faber (25) gaat donderdag weer verder. De Mobiele Eenheid zoekt opnieuw bij Huis ter Heide (gemeente Zeist), maar in een groter gebied dan woensdag.
» de Telegraaf
donderdag 5 oktober 2017, 12:33 uur
Politie gaat weer uitgebreid zoeken naar vermiste Anne Faber
Omroep GelderlandDe Mobiele Eenheid (ME) gaat donderdagmiddag rond 16.00 uur weer uitgebreid zoeken naar de vermiste Anne Faber. Ze gaat in een grotere kring zoeken in Huis ter Heide (gemeente Zeist), meldt de politie Utrecht op Twitter.
» Omroep Gelderland
donderdag 5 oktober 2017, 12:19 uur
Nieuwe zoektocht in Huis ter Heide naar vermiste Anne
RTV UtrechtUTRECHT/HUIS TER HEIDE - De politie zoekt vandaag opnieuw naar de vermiste Anne Faber uit Utrecht. De Mobiele Eenheid (ME) gaat onderzoek doen in een grote kring rond het gebied waar gisteren en eergisteren ook al is gezocht in Huis ter Heide.
» RTV Utrecht
donderdag 5 oktober 2017, 07:00 uur
Familie Anne Faber wil inzet 'combat trackers'
RTV UtrechtUTRECHT/HUIS TER HEIDE - De familie van Anne Faber wil graag dat specialisten van het leger gaan meezoeken naar de vermiste vrouw. "Nu na vijf dagen Anne nog niet is gevonden, is het tijd de zoektocht uit te breiden", aldus familiewoordvoerder Hans Faber, een oom van de 25-jarige Utrechtse.
» RTV Utrecht
woensdag 4 oktober 2017, 20:03 uur
Zoekactie naar vermiste Anne Faber in bos Huis ter Heide gestopt
Omroep GelderlandDe politie is gestopt met de zoekactie naar de vermiste Anne Faber in het bosperceel in Huis ter Heide (gemeente Zeist). De ME zocht daar deze woensdag naar mogelijke aanwijzingen. Ook vrijwilligers speurden mee in de omgeving. Het gebied bij de Amersfoortseweg wordt vrijgegeven.
» Omroep Gelderland
woensdag 4 oktober 2017, 20:02 uur
Zoekactie naar vermiste Anne Faber gestopt
Omroep GelderlandDe politie is gestopt met de zoekactie naar de vermiste Anne Faber in het bos in Huis ter Heide (gemeente Zeist). De ME zocht daar deze woensdag naar mogelijke aanwijzingen. Ook vrijwilligers speurden mee in de omgeving.
» Omroep Gelderland
woensdag 4 oktober 2017, 19:05 uur
Zoekactie naar vermiste Anne in bos Huis ter Heide gestopt
RTV UtrechtHUIS TER HEIDE - De politie is gestopt met de zoekactie naar de vermiste Anne Faber in het bos in Huis ter Heide. Het gebied bij de Amersfoortseweg wordt vrijgegeven. De ME heeft daar vandaag gezocht naar mogelijke aanwijzingen.
» RTV Utrecht
woensdag 4 oktober 2017, 17:31 uur
ME doorzoekt bosgebied Huis ter Heide naar vermiste Anne
Hart van NederlandOngeveer veertig ME’ ers hebben woensdag aan het eind van de middag gezocht naar Anne Faber (25) uit Utrecht, die al sinds vrijdag wordt vermist. De ME’ ers kammen nogmaals het bosgebied in Huis ter Heide uit waar woensdag al de hele dag door forensisch rechercheurs van de politie is gezocht. ”Zodat we zeker weten dat […]
» Hart van Nederland
woensdag 4 oktober 2017, 15:42 uur
Zoekactie van burgers naar vermiste Anne
de TelegraafEen groep bewoners gaat woensdag in de omgeving van de Amersfoortseweg bij Huis ter Heide opnieuw zoeken naar de vermiste Anne Faber (25). De ME gaat aan het eind van de middag meehelpen met zoeken. Volg de laatste ontwikkelingen in de zaak via de tweets van verslaggever John Maes onderaan dit artikel.
» de Telegraaf
woensdag 4 oktober 2017, 14:13 uur
Familie Anne Faber doet beroep op publiek en bedankt politie
RTV UtrechtUTRECHT/HUIS TER HEIDE - De familie van de vermiste Anne Faber (25) uit Utrecht doet in een verklaring via het ANP een dringend beroep op mensen om camerabeelden te bewaren en indien nodig aan de politie te geven.
» RTV Utrecht
woensdag 4 oktober 2017, 13:43 uur
Politie geeft laatste stand van zaken over Anne: "Kleding is ons enige spoor"
RTV UtrechtHUIS TER HEIDE/UTRECHT - Het is alweer zes dagen geleden dat de vermiste Anne Faber een laatste teken van leven gaf. Gisteren is in Huis ter Heide een jas gevonden die mogelijk van de 25-jarige Utrechtse is. Politiewoordvoerder Bernhard Jens praat ons uitgebreid bij over de stand van het onderzoek.
» RTV Utrecht
woensdag 4 oktober 2017, 10:22 uur
Zoektocht met politiehonden naar vermiste Anne Faber
Omroep GelderlandIn Huis ter Heide (gemeente Zeist) is de politie vandaag opnieuw aan het zoeken naar de vermiste Anne Faber. De politie is met honden het bos ingegaan waar gisteren de vermoedelijke jas van de vrouw en andere kleding werden gevonden.
» Omroep Gelderland
woensdag 4 oktober 2017, 09:55 uur
Politie zoekt verder naar Anne Faber na vondst kleding
Hart van NederlandWoensdagochtend gaat het politie-onderzoek in Huis ter Heide verder, waar een dag eerder kledingstukken zijn gevonden. Het bosgebied is afgezet en wordt met speurhonden doorzocht. Daaronder een jas, die mogelijk van Anne Faber is, de 25-jarige vrouw uit Utrecht die sinds vrijdagavond wordt vermist. Dagenlang wordt er al naar haar gezocht in de omgeving van Baarn […]
» Hart van Nederland
woensdag 4 oktober 2017, 09:19 uur
Politie zoekt met honden bij vindplaats jas Anne Faber
de TelegraafDe forensische recherche zoekt woensdagochtend met speurhonden verder in het bos bij Huis ter Heide waar dinsdagavond een jas werd gevonden die vermoedelijk van de vermiste Anne Faber is.
» de Telegraaf
woensdag 4 oktober 2017, 08:56 uur
Politie kamt omgeving Huis ter Heide uit op zoek naar Anne Faber
NOSIn de zoektocht naar de vermiste Anne Faber kamt de ME aan het eind van de middag met ongeveer veertig man het bos uit waar een jas en andere kleding zijn gevonden. De politie wil zeker weten dat er vanmorgen, bij een zoektocht met honden, niets over het hoofd is gezien.
» NOS
woensdag 4 oktober 2017, 08:52 uur
ME zoekt Anne, meer details over iPhone en fiets
RTV UtrechtHUIS TER HEIDE/UTRECHT - Zo'n veertig leden van de Mobiele Eenheid (ME) hebben vandaag in linie het bos bij de Amersfoortseweg in Huis ter Heide doorzocht. Een getuige vond daar gisteren kleding die vermoedelijk van de vermiste Anne Faber (25) uit Utrecht is.
» RTV Utrecht
dinsdag 3 oktober 2017, 20:50 uur
Gevonden jas vermoedelijk van vermiste Anne
Omroep GelderlandDe jas die aan het eind van de middag is gevonden in een bos bij Huis ter Heide, een dorp in de gemeente Zeist, is vermoedelijk van de vermiste Anne Faber. Dat heeft de politie gezegd in Opsporing Verzocht.
» Omroep Gelderland
dinsdag 3 oktober 2017, 18:23 uur
Zoektocht naar Anne Faber in Huis ter Heide, kleding gevonden
RTV UtrechtHUIS TER HEIDE/UTRECHT - De zoektocht naar de vermiste Anne Faber wordt ook vandaag weer voortgezet. "De forensische recherche onderzoekt de omgeving en gevonden kleding opnieuw", laat politiewoordvoerder Bernhard Jens weten in gesprek met de NOS.
» RTV Utrecht
dinsdag 3 oktober 2017, 18:17 uur
Mogelijk spoor van vermiste Anne: jasje gevonden
Omroep GelderlandDe politie is bezig met een zoekactie in Huis ter Heide, een dorp in de gemeente Zeist. Er is een jasje gevonden dat mogelijk iets te maken heeft met de vermiste Anne Faber uit Utrecht. De 25-jarige Anne, die in Arnhem opgroeide en in Nijmegen studeerde, wordt sinds vrijdagavond vermist.
» Omroep Gelderland
dinsdag 3 oktober 2017, 17:43 uur
Politie: Gevonden jas mogelijk van Anne Faber
de TelegraafUPDATE - Bij het zoeken naar de vermiste Anne Faber bij Huis ter Heide in Utrecht is een jas gevonden, die volgens de politie vermoedelijk van de vermiste Utrechtse is.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Huis ter Heide

12 oktober 14:16Mobiele kraan op de kop in Norgervaart
26 oktober 15:03Militairen noodgedwongen in hotels
3 juli 13:02Opnieuw natuurbrand bij Huis ter Heide in Loon op Zand, agenten brengen koeien naar veilige plek
22 november 17:50Jongetje haalt koning en sinterklaas door elkaar
19 oktober 13:04Vissen Blookerpark overwinteren bij politie
9 oktober 16:59Zedendelinquent vast voor verdwijning Anne Faber
9 oktober 08:38Politie heeft Signi Zoekhonden niet nodig bij vermissing Anne Faber
5 oktober 22:11Zo zoekt politie naar vermiste Anne
7 september 09:51Maarten van Rossem deelt hamburgers uit in eerste McDrive van Nederland
RSS.