menu
zoek

Nieuws Huis ter Heide

Zoektocht naar Anne Faber hervat

zondag 8 oktober 2017, 12:13 uur

De politie heeft zondag 8 oktober om 09.30 uur het onderzoek hervat naar de vermiste Anne Faber. Daarbij richt het zoekteam zich op een nieuw gebied ten westen van het Blookerpark: het gebied tussen de Amersfoortseweg, Duinweg en Dennenweg.

Waar: Amersfoortseweg, Duinweg in Huis ter Heide

De zoekactie wordt wederom uitgevoerd door de Mobiele Eenheid (M.E.), ondersteund door familie en bekenden van Anne en zoekers van het Rode Kruis. In totaal bestaat de zoekploeg uit circa 150 mensen. Daarmee zijn voor dit moment voldoende mensen betrokken om de zoektocht planmatig en secuur uit te voeren.  De politie waardeert de betrokkenheid van iedereen die zich aanbiedt om te zoeken. De hulp zou de snelheid wellicht ten goede komen, maar kan ten koste gaan van de zorgvuldigheid.

Onderzoek vijverbodem
De Forensische Opsporing  is deze dag nog bezig met het onderzoek van het slib van de vijverbodem in het Blookerpark. Dit zal nog de hele dag duren. Donderdag 5 oktober werd een fiets in de vijver gevonden die vrijwel zeker van Anne Faber is. In het dossier van Anne Faber staat alle informatie rond de vermissing en de laatste ontwikkelingen.

Vermist in Huis ter Heide

» Politie.nl


Kaart nieuws Huis ter Heide. Locatie nieuws: Amersfoortseweg, Duinweg


maandag 9 oktober 2017, 16:59 uur
Zedendelinquent vast voor verdwijning Anne Faber
RTV UtrechtUTRECHT/HUIS TER HEIDE - De politie heeft een verdachte aangehouden in de zaak Anne Faber. Het gaat om een 27-jarige man in een psychiatrische kliniek in Den Dolder. De verdachte is eerder veroordeeld voor gewelds- en zedendelicten.
» RTV Utrecht
maandag 9 oktober 2017, 15:32 uur
Zoekacties Anne Faber: kijken naar alles wat afwijkt
RTV UtrechtDEN DOLDER/HUIS TER HEIDE - "Mensen op een rij en voorwaarts, door het bos". Zo vat majoor Jan Venekamp de militaire aanpak van de zoekactie naar Anne Faber samen. Venekamp is woordvoerder van de reservisten die de politie zijn komen ondersteunen bij het vinden van de nog altijd vermiste jonge vrouw.
» RTV Utrecht
maandag 9 oktober 2017, 14:09 uur
Hier is tot nu toe gezocht naar Anne Faber
Hart van NederlandDe politie is maandag bijna een week in de omgeving van Huis ter Heide aan het zoeken naar de vermiste Anne Faber. Dinsdag werd Anne’s jas in het gebied aangetroffen. Twee dagen later vonden de agenten haar fiets in een vijver. Weer een dag later is een tas ontdekt die vermoedelijk van de vermiste vrouw is. De […]
» Hart van Nederland
maandag 9 oktober 2017, 09:43 uur
Defensie zoekt mee naar vermiste Anne Faber
Hart van NederlandDefensie zoekt maandag mee naar de vermiste Anne Faber (25). De zoekploeg bestaat daarmee uit 220 mensen, aldus de politie. De zoektocht naar Anne Faber wordt hervat in een gebied rondom locaties in Huis ter Heide (gemeente Zeist) waar eerder sporen zijn gevonden. Tot nu toe werd gezocht in de omgeving waar het laatste telefoonsignaal […]
» Hart van Nederland
maandag 9 oktober 2017, 05:59 uur
Zoektocht naar Anne Faber door na weekend zonder resultaat
RTV UtrechtUTRECHT/HUIS TER HEIDE - De zoektocht naar de vermiste Anne Faber uit Utrecht wordt vandaag hervat in de omgeving van Huis ter Heide. Waar de politie precies gaat zoeken, is nog niet bekend.
» RTV Utrecht
zondag 8 oktober 2017, 19:10 uur
Nog geen spoor van Anne Faber
Hart van NederlandDe zoektocht in Huis ter Heide (gemeente Zeist) naar de vermiste Anne Faber heeft zondag nog niets opgeleverd. De politie onderzocht zondag het gebied rond de vijver in het Blookerpark die vrijdag is leeggepompt, maar heeft niets gevonden. Het gebied rond de vijver was afgezet, maar is inmiddels weer vrijgegeven. Het slib uit de vijver […]
» Hart van Nederland
zondag 8 oktober 2017, 18:50 uur
Nog geen spoor van vermiste Anne Faber
Omroep GelderlandDe zoektocht in Huis ter Heide (gemeente Zeist) naar de vermiste Anne Faber heeft ook vandaag niets opgeleverd. De politie onderzocht zondag het gebied rond de vijver in het park die vrijdag was leeggepompt, maar er werd niets gevonden. Het gebied rond de vijver is weer vrijgegeven.
» Omroep Gelderland
zondag 8 oktober 2017, 11:14 uur
Zoeken naar Anne gaat weer verder
Hart van NederlandDe zoektocht in Huis ter Heide (gemeente Zeist) naar de vermiste Anne Faber is zondag om 09.30 uur weer hervat. Ongeveer 150 mensen zoeken nu in het gebied ten westen van het Blookerpark. Volgens de politie zijn er genoeg familie en vrienden van Anne om de ME te helpen bij de zoektocht. De politie is […]
» Hart van Nederland



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Politie.nl
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Huis ter Heide

12 oktober 14:16Mobiele kraan op de kop in Norgervaart
26 oktober 15:03Militairen noodgedwongen in hotels
3 juli 13:02Opnieuw natuurbrand bij Huis ter Heide in Loon op Zand, agenten brengen koeien naar veilige plek
22 november 17:50Jongetje haalt koning en sinterklaas door elkaar
19 oktober 13:04Vissen Blookerpark overwinteren bij politie
9 oktober 16:59Zedendelinquent vast voor verdwijning Anne Faber
9 oktober 08:38Politie heeft Signi Zoekhonden niet nodig bij vermissing Anne Faber
5 oktober 22:11Zo zoekt politie naar vermiste Anne
7 september 09:51Maarten van Rossem deelt hamburgers uit in eerste McDrive van Nederland
RSS.