menu
zoek

Nieuws Ilpendam

Verkeersongeval met meerdere gewonden; politie is op zoek naar getuigen

vrijdag 23 juli 2021, 10:41 uur

Op donderdagavond heeft op de Jaagweg een ernstig verkeersongeval tussen twee auto’s plaatsgevonden waarbij meerdere personen gewond zijn geraakt. Het ongeval gebeurde rond 20.00 uur.

Waar: Jaagweg in Ilpendam

De auto’s werden bestuurd door een 24-jarige man uit Purmerend en een 32-jarige vrouw uit Purmerend. De mannelijke bestuurder kwam uit de richting van Amsterdam en reed in de richting van Purmerend. De vrouwelijke bestuurder reed in tegengestelde richting. Door een nog onbekende oorzaak kwam de man vermoedelijk op de verkeerde weghelft terecht waardoor de Purmerendse een aanrijding niet meer kon voorkomen. In de auto van de Purmerendse zaten twee kinderen van 1 en 13 jaar waarvan één uit de auto moest worden geknipt. Zowel de bestuurders als de kinderen zijn met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigen gezocht De VOA van de politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Verder komt de politie graag in contact met getuigen. Met name mensen die vlak voor de aanrijding over de Jaagweg hebben gereden, kunnen belangrijke informatie voor de politie hebben. Heeft u hier rond 20.00 uur gereden? En heeft u zich nog niet gemeld? Meld u dan s.v.p. via 0900-8844. Ook andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek kan via voorgaand telefoonnummer gedeeld worden. Vermeld daar dan onderstaand registratienummer bij. 2021152697


» Politie.nl


Kaart nieuws Ilpendam. Locatie nieuws: 52.46439 / 4.96284 Jaagweg
Jaagweg in Ilpendam


vrijdag 23 juli 2021, 14:09 uur
Verkeersongeval Jaagweg Ilpendam: 2 volwassenen en 2 kinderen gewond
Blik op NieuwsDonderdagavond zijn bij een ernstige aanrijding op de Jaagweg bij Ilpendam tussen twee auto’s totaal vier personen gewond geraakt, waaronder twee kinderen van 1 en 13 jaar oud. Dit meldt de politie vrijdag.
» Blik op Nieuws
donderdag 22 juli 2021, 21:23 uur
Meerdere gewonden bij ongeluk in Ilpendam
RTV N-HBij een ongeluk aan de Jaagweg in Ilpendam zijn vanavond meerdere mensen gewond geraakt. Een woordvoerder van de politie laat weten dat zij naar het ziekenhuis zijn gebracht. Het is niet bekend hoe de gewonden eraan toe zijn. 
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Ilpendam

24 maart 10:30Dodelijk verkeersongeval N235
23 juli 14:09Verkeersongeval Jaagweg Ilpendam: 2 volwassenen en 2 kinderen gewond
RSS.