menu
zoek

Nieuws Kaag

Waakt D66-leider Sigrid Kaag in Brussel over Nederlandse schatkist?

zaterdag 8 januari 2022, 06:30 uur

Blijft de Hollandse zuinigheid óf tekent Sigrid Kaag als nieuwe minister van Financiën in Brussel voor meer financiële losbandigheid? Als diplomaat valt de D66-leider met haar neus in de boter: er staan binnenkort stevige Europese onderhandelingen over de centen op het programma.

» de Telegraaf



vrijdag 7 januari 2022, 18:22 uur
Bedreiger met fakkel bij huis Sigrid Kaag blijft voorlopig vastzitten
NOSDe man die woensdagavond is aangehouden bij het huis van D66-leider Sigrid Kaag blijft veertien dagen langer in voorarrest. Dit heeft de rechter-commissaris van de rechtbank in Den Haag besloten. De verdachte is een 29-jarige man uit Amsterdam. Hij stond bij de woning van Kaag met een brandende fakkel, terwijl hij dreigende teksten riep.
» NOS
vrijdag 7 januari 2022, 18:04 uur
Fakkelverdachte Max van den B. (29) langer vast voor bedreiging Kaag
de TelegraafDe 29-jarige Amsterdammer die woensdagavond werd aangehouden nadat hij zich met een brandende fakkel had gemeld bij het huis van D66-leider en beoogd minister van Financiën Sigrid Kaag, blijft veertien dagen langer in voorarrest. Dat heeft de rechter-commissaris van de rechtbank in Den Haag vrijdag besloten.
» de Telegraaf
vrijdag 7 januari 2022, 17:34 uur
Man die met fakkel huis van D66-leider Kaag opzocht blijft langer vastzitten
NU.nlDe 29-jarige Amsterdammer die woensdagavond werd aangehouden nadat hij zich met een brandende fakkel had gemeld bij het huis van D66-leider Sigrid Kaag, blijft veertien dagen langer in voorarrest. Dat besloot de rechter-commissaris van de rechtbank in Den Haag vrijdag. De man moet op 19 januari voor de politierechter verschijnen.
» NU.nl
vrijdag 7 januari 2022, 17:27 uur
Man die met brandende fakkel bij huis Kaag stond langer in voorarrest
Brabants DagbladDe 29-jarige Amsterdammer die woensdagavond werd aangehouden nadat hij zich met een brandende fakkel had gemeld bij het huis van D66-leider en beoogd minister van Financiën Sigrid Kaag, blijft veertien dagen langer in voorarrest. Dit heeft de rechter-commissaris van de rechtbank in Den Haag vrijdag besloten.
» Brabants Dagblad
donderdag 6 januari 2022, 19:45 uur
Beschuldigende vinger meerdere politici gaat naar FvD
de TelegraafVoor de zoveelste keer in korte tijd krijgt een politicus te maken met intimidatie. Vanuit politiek Den Haag klinken geschokte reacties, maar er heerst ook het besef dat het bezoek van een man met een fakkel aan het huis van D66-leider Kaag niet op zichzelf staat. De beschuldigende vinger van meerdere politici gaat naar FvD.
» de Telegraaf
donderdag 6 januari 2022, 19:44 uur
Deze straf kan belager Sigrid Kaag krijgen
de TelegraafEen 29-jarige man is woensdagavond opgepakt omdat hij met een grote fakkel voor de deur van D66-leider Sigrid Kaag stond. Strafrechtadvocaat Richard Korver legt uit waarvoor de verdachte vervolgd kan worden.
» de Telegraaf
donderdag 6 januari 2022, 16:51 uur
Fakkelactie bij Kaag: 'Dit is een relatief kleine groep mensen die heel luid is'
NOSMet een fakkel voor de deur bij Sigrid Kaag, aanbellen bij Hugo de Jonge en oproepen tot het omsingelen van het Binnenhof. Het is bepaald niet voor het eerst dat de man die gisteren met een fakkel bij het huis van de D66-leider stond zichzelf onder de aandacht brengt.
» NOS
donderdag 6 januari 2022, 16:08 uur
De uitzending van 6 januari
NOSBedreigde en geïntimideerde politici Gisteravond stond een man met fakkel voor de deur bij D66-leider Sigrid Kaag, terwijl hij leuzen uit de complothoek riep over onder meer het World Economic Forum. Het Openbaar Ministerie is van plan hem te vervolgen voor bedreiging. Nieuwsuur-verslaggever Rudy Bouma doet al jaren onderzoek naar complottheorieën en de mensen die ze aanhangen.
» NOS
donderdag 6 januari 2022, 15:08 uur
‘Fakkel-dreiging Kaag heeft impact op veel meer politici'
de TelegraafBedreigingen tegen politici worden steeds heftiger, dat ondervond Sigrid Kaag woensdagavond. Een man met een grote fakkel belde bij de D66-leider aan en riep complottheorieën over het World Economic Forum en 'NSB, weg ermee'. Volgens politiek commentator Wouter de Winther heeft de gebeurtenis grote impact.
» de Telegraaf
donderdag 6 januari 2022, 12:25 uur
Kaag vond voorval met man die met fakkel voor huis stond 'bedreigend en eng'
NU.nlSigrid Kaag en haar gezin vonden het "bedreigend en angstig" dat er woensdagavond mensen al schreeuwend met een fakkel bij haar voor de deur stonden. De D66-leider en aanstaande vicepremier spreekt donderdag in een tweet van absurde en angstaanjagende gebeurtenissen.
» NU.nl
donderdag 6 januari 2022, 12:06 uur
Kaag reageert op dreiging: ’Mijn gezin heeft dit als bedreigend en angstig ervaren’
de TelegraafBedreigingen tegen politici worden steeds heftiger, signaleert demissionair coronaminister Hugo de Jonge. Hij wenst D66-leider Sigrid Kaag, voor wiens deur woensdagavond een dreigende man met een grote brandende fakkel in de hand werd opgepakt, veel sterkte. Kaag zelf heeft in een statement ook gereageerd.
» de Telegraaf
donderdag 6 januari 2022, 12:04 uur
De Jonge over dreiging bij huis Kaag: ‘Weet hoe het voelt’
de TelegraafBij het huis van D66-leider Sigrid Kaag is woensdagavond na een dreigende situatie een man aangehouden die met een grote fakkel in zijn hand bij haar aanbelde. Hugo de Jonge, die zelf meerdere malen bedreigd is, reageerde donderdag op de gebeurtenis.
» de Telegraaf
donderdag 6 januari 2022, 11:57 uur
Forum onder vuur na incident met fakkel bij Kaag: ‘Als je gif zaait, oogst je bedreigingen’
de GelderlanderForum voor Democratie ligt onder vuur na een incident bij het huis van D66-leider Sigrid Kaag. Een 29-jarige Amsterdammer werd gisteravond opgepakt nadat hij met een brandende fakkel bij het huis van de D66-leider opdook. Hij uitte kort daarvoor in een filmpje kritiek op het World Economic Forum, het platform in Davos waarover Forum de laatste weken geregeld kritiek uit.
» de Gelderlander
donderdag 6 januari 2022, 11:57 uur
Forum onder vuur na incident met fakkel bij Kaag: ‘Als je gif zaait, oogst je bedreigingen’
BN DeStemForum voor Democratie ligt onder vuur na een incident bij het huis van D66-leider Sigrid Kaag. Een 29-jarige Amsterdammer werd gisteravond opgepakt nadat hij met een brandende fakkel bij het huis van de D66-leider opdook. Hij uitte kort daarvoor in een filmpje kritiek op het World Economic Forum, het platform in Davos waarover Forum de laatste weken geregeld kritiek uit.
» BN DeStem
donderdag 6 januari 2022, 11:57 uur
Forum onder vuur na incident met fakkel bij Kaag: ‘Als je gif zaait, oogst je bedreigingen’
de StentorForum voor Democratie ligt onder vuur na een incident bij het huis van D66-leider Sigrid Kaag. Een 29-jarige Amsterdammer werd gisteravond opgepakt nadat hij met een brandende fakkel bij het huis van de D66-leider opdook. Hij uitte kort daarvoor in een filmpje kritiek op het World Economic Forum, het platform in Davos waarover Forum de laatste weken geregeld kritiek uit.
» de Stentor
donderdag 6 januari 2022, 11:41 uur
Opgepakte man zit nog vast na bedreigen Kaag
de TelegraafDe 29-jarige Amsterdammer die woensdagavond werd aangehouden nadat hij zich met een brandende fakkel had gemeld bij het huis van D66-leider en beoogd minister van Financiën Sigrid Kaag, zit donderdagochtend nog vast. Hij is aangehouden „vanwege de intimiderende en bedreigende situatie daar”, aldus een politiewoordvoerster. Hij wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.
» de Telegraaf
donderdag 6 januari 2022, 11:18 uur
Man die schreeuwend en met fakkel voor huis D66-leider Kaag stond zit nog vast
NU.nlDe man die woensdagavond werd aangehouden omdat hij al schreeuwend met een brandende fakkel voor het huis van D66-leider Sigrid Kaag stond, zit nog vast. De 29-jarige Amsterdammer werd aangehouden vanwege de intimiderende en bedreigende situatie, zegt een politiewoordvoerder.
» NU.nl
woensdag 5 januari 2022, 23:22 uur
Bekende coronademonstrant met grote fakkel aangehouden voor huis van Sigrid Kaag
BN DeStemEen bekende coronademonstrant is vanavond in het centrum van Den Haag opgepakt nadat hij een fakkeltocht hield langs de woning van D66-leider Sigrid Kaag. De 27-jarige activist werd vorige maand in Rotterdam ook al gearresteerd toen hij met een masker bij de woning van demissionair ‘coronaminister’ Hugo de Jonge aanbelde.
» BN DeStem
woensdag 5 januari 2022, 22:43 uur
Man met fakkel bij huis Sigrid Kaag aangehouden
de TelegraafBij het huis van D66-leider Sigrid Kaag is woensdagavond na een dreigende situatie een man aangehouden die met een grote fakkel in zijn hand bij haar aanbelde.
» de Telegraaf
woensdag 5 januari 2022, 22:32 uur
Schreeuwende man met fakkel opgepakt voor huis van D66-leider Kaag
NU.nlEen man die met een fakkel voor het huis van D66-leider Sigrid Kaag stond, is aangehouden. Dat bevestigt de partij woensdag. Er is aangifte gedaan. De man schreeuwde complotleuzen voor de deur van de politica, valt te zien op beelden op sociale media.
» NU.nl
woensdag 5 januari 2022, 22:26 uur
Bekende Amsterdamse coronademonstrant (27) met fakkel aangehouden voor huis van Sigrid Kaag
de GelderlanderEen bekende coronademonstrant is woensdagavond in het centrum van Den Haag opgepakt nadat hij een fakkeltocht hield langs de woning van D66-leider Sigrid Kaag. De 27-jarige activist werd vorige maand in Rotterdam ook al gearresteerd toen hij met een masker bij de woning van demissionair ‘coronaminister’ Hugo de Jonge aanbelde.
» de Gelderlander
woensdag 5 januari 2022, 22:04 uur
Politie pakt man met brandende fakkel op bij huis D66-leider Sigrid Kaag
NOSBij het huis van D66-leider Sigrid Kaag is een man met een brandende fakkel aangehouden. Hij had bij haar aangebeld en complotleuzen geschreeuwd. De man zond zijn actie uit via een livestream op socialemediakanalen.
» NOS
woensdag 5 januari 2022, 21:57 uur
Bekende coronademonstrant met grote fakkel aangehouden voor huis van Sigrid Kaag
de StentorEen bekende coronademonstrant is vanavond in het centrum van Den Haag opgepakt nadat hij een fakkeltocht hield langs de woning van de voormalige minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag. De 27-jarige werd vorige maand in Rotterdam ook al gearresteerd toen hij met een masker bij de woning van ‘coronaminister’ Hugo de Jonge aanbelde.
» de Stentor



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Kaag

31 januari 06:00LIVE | Kaag: ‘Geen enkele organisatie kan de UNRWA in Gaza vervangen’
11 januari 15:49Chagrijn om vertrek D66-ministers: 'Staat er niet fraai op'
8 januari 12:36Kaag begint als VN-gezant voor Gaza aan 'mission impossible'
28 december 16:14Kaag laat overheidsfinanciën blakend gezond achter
27 december 17:58Moet Kaag als VN-coördinator aan tafel met de kopstukken van terreurorganisatie Hamas?
23 december 17:08Sigrid Kaag (D66) genoemd als speciale VN-gezant voor humanitaire hulp aan Gaza
9 november 22:11LIVE | Kaag benadrukt belang omstreden UNRWA-organisatie voor Gazastrook
20 september 10:10LIVE | Debat over Prinsjesdag: Wilders zegt Kaag en haar ‘miniclubje te gaan missen’
19 september 17:00Sigrid Kaag wil dieper in welvaartsverdeling duiken: ‘Waarom zijn er werkende armen?’
19 september 16:44Rutte: fluitconcert geen aandacht geven, Kaag: armoedepakket geen ‘totaal succesverhaal’
12 augustus 06:28Rob Jetten door ruime meerderheid gekozen als lijsttrekker D66
14 juli 20:00Vriend en vijand over ‘Robot Jetten’: ‘klimaatdrammer’ die kolencentrale openhield
8 juni 12:40Kaag: ‘Kabinet wil echt armoede voorkomen, maar kan niet voor Prinsjesdag’
27 mei 08:30Hoe diep zijn we gezonken in dit landje als dochters hun moeder op tv smeken om te stoppen?
17 mei 10:45Werd 5,1 miljard aan coronageld wel goed besteed? Onzekerheid duurt voort
14 maart 12:22Klopt het wat Sigrid Kaag zegt over het bouwen van huizen in Brabant?
13 maart 12:05Leiders coalitie sluiten kabinetscrisis door stikstof of asiel niet uit
21 februari 17:53Oproep tot 'Kaag fakkeloptocht' op Media Park; tien demonstranten met fakkels, maar niet aangestoken
21 februari 14:56‘D66 gebruikt nare intimidatie als cadeau in campagne’
19 februari 22:56Minister Kaag door boeren en complotdenkers met fakkels opgewacht: ‘Absolute schande is dit’
RSS.