menu
zoek

Nieuws Kalenberg

Zoektocht naar mogelijke drenkeling gestaakt

zaterdag 21 november 2020, 13:58 uur

Op vrijdagavond om ongeveer 18:50 uur kreeg de politie een melding van een man die te water zou zijn geraakt aan de Kalenberg-Noord.

De weg is daar afgesloten in verband met de aanleg van een nieuw fietspad van beton. Een man wil er toch langs en een verkeersregelaar geeft aan dat dat niet gaat. De man loopt toch door en de verkeersregelaar ziet dat de man vervolgens door nog onbekende oorzaak in het water terechtkomt. In eerste instantie ziet de verkeersregelaar de man in het water nog maar even later ziet hij hem niet meer. De verkeersregelaar belt hierop 112. Brandweer en politie hebben vervolgens uitgebreid gezocht naar de man maar hij wordt niet meer aangetroffen. Ook is er in de afgelopen nacht geen melding van een vermissing binnen gekomen. Mogelijk is de man op eigen kracht uit het water gekomen. Omdat er geen verdere indicaties zijn van een vermissing of een misdrijf, is het zoeken naar de man beëindigd. (2020552594/hk)  


» Politie.nl


Kaart nieuws Kalenberg. Locatie nieuws: 52.77898 / 5.94953


zaterdag 21 november 2020, 14:32 uur
Drenkeling in Kalenberg klauterde mogelijk zelf uit het koude water, politie stopt met zoeken
de StentorEen specialistisch duikteam van de brandweer en buurtbewoners die boten beschikbaar stelden. Er werd vrijdagavond van alles uit de kast gehaald op zoek naar een mogelijke drenkeling op de Kalenberg-Noord. Zonder succes. De politie twijfelde zaterdag of er wel een drenkeling is geweest, ook al omdat niemand als vermist is gemeld
» de Stentor
zaterdag 21 november 2020, 14:22 uur
'Drenkeling' in Kalenberg klom mogelijk zelf weer op de kant, politie stopt zoektocht
RTV OostDe politie is gestopt met zoeken naar een mogelijke drenkeling in het water van Kalenberg-Noord. De man naar wie gezocht werd, is gisteren mogelijk zelf weer op de kant geklommen.
» RTV Oost
zaterdag 21 november 2020, 11:30 uur
Politie zoekt op water in Kalenberg verder naar drenkeling
RTV OostOp het water van Kalenberg-Noord zoekt de politie vandaag verder naar de drenkeling die sinds gisteravond vermist is.
» RTV Oost
vrijdag 20 november 2020, 21:25 uur
Zoekactie op het water in Kalenberg na melding drenkeling
RTV OostHulpdiensten hebben vanavond de hele avond in Kalenberg-Noord op het water gezocht naar een of meerdere drenkelingen. Er is tot nu toe niemand gevonden.
» RTV Oost
vrijdag 20 november 2020, 20:05 uur
Drenkeling in Kalenberg? Brandweer staakt zoekactie, politie gaat morgenochtend verder
de StentorOp de Kalenberg-Noord zou vrijdagavond iemand te water zijn geraakt. Tijdens een uitgebreide zoekactie van brandweer en politie treffen de hulpdiensten ’s avonds niks aan. Zaterdagochtend gaat de zoektocht verder, al zal het beoogde resultaat dan anders zijn.
» de StentorFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Kalenberg

31 juli 07:47Schuur in Kalenberg volledig verwoest door brand, asbest vrijgekomen
24 maart 06:00Toerist de juiste weg wijzen naar de verborgen parels in ‘de Kop’
21 november 14:32Drenkeling in Kalenberg klauterde mogelijk zelf uit het koude water, politie stopt met zoeken
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?