menu
zoek

Nieuws Kats

Surveillancehond is tijdens de dienst gebeten

dinsdag 3 maart 2020, 10:34 uur

De politie arresteerde maandag 2 maart 2020 rond 21u15 op een industrieterrein aan de Veerhaven een 37-jarige verdachte uit Haastrecht op verdenking van diefstal, maar daarbij beet de hond van de verdachte de surveillancehond.

De politie ontving een melding dat er ingebroken zou worden op het industrieterrein. De politie stelde een onderzoek in en trof de verdachte op het terrein aan. Hij wilde niet meewerken aan zijn arrestatie en daarop is de surveillancehond ingezet. Hij beet de verdachte, maar de hond van de verdachte beet, mogelijk uit bescherming, de surveillancehond. De agent greep in en hield de hond van de verdachte in bedwang. De verdachte werd aangehouden op verdenking van (poging) diefstal. Zijn hond is door het asiel opgevangen. De verdachte en de diensthond raakten licht gewond en zijn door de medische dienst gecontroleerd. De verdachte zit vast voor verhoor.  

Diefstal/Heling in Kats

» Politie.nl


Kaart nieuws Kats. Locatie nieuws: 51.57359 / 3.88707


dinsdag 3 maart 2020, 11:31 uur
Politiehond gewond na aanhouding inbreker
Omroep ZeelandPolitiehond Barry is gisteravond gebeten door de hond van een vermoedelijke inbreker in Kats. De hond probeerde waarschijnlijk zijn baas te beschermen, toen die niet mee wilde werken aan zijn arrestatie en door de politiehond gebeten werd. Zowel de politiehond als de verdachte raakten licht gewond.
» Omroep Zeeland
dinsdag 3 maart 2020, 11:07 uur
Hond van verdachte valt politiehond aan in Kats
PZCKATS - Een 37-jarige man uit Haastrecht (bij Gouda) is maandag opgepakt voor diefstal in Kats. Hij liep met zijn hond op een industrieterrein aan de Veerhaven. Zijn hond beet daarbij de aanwezige politiehond.
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Zeeland

Meer nieuws uit Kats

7 december 19:01Uitslaande brand in landbouwschuur
16 augustus 09:55Dronken bestuurder beledigt en bedreigt toezichthouders en rijdt in sloot
3 juni 09:45Betrokkene dodelijk ongeluk Kats had gedronken
3 maart 11:31Politiehond gewond na aanhouding inbreker
12 juni 11:10Auto op z'n kant; twee lichtgewonden
RSS.