menu
zoek

Nieuws Kats

Motorrijder om het leven gekomen bij ongeval

woensdag 3 juni 2020, 09:12 uur

Dinsdagavond omstreeks 20.30 uur gebeurde een aanrijding tussen de bestuurder van een bestelbusje en een motorrijder op de 1e Deltaweg bij Kats. De bestuurder van de motor kwam bij de aanrijding om het leven, de man die het bestelbusje is aangehouden en ingesloten in een politiecellencomplex.

Waar: Eerste Deltaweg in Kats

Iets voor half negen meldde een getuige dat er een aanrijding had plaatsgevonden tussen de twee voertuigen. Hulpverleners zijn meteen met spoed naar de plaats van het ongeval gereden, ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Omdat via de ambulancemedewerkers op de grond al bleek dat de motorrijder overleden was is de helikopter gecanceld.

Onderzoek
Specialisten van de verkeerspolitie en ongevallenanalisten van Politie Zeeland-West-Brabant voeren het onderzoek naar de toedracht en oorzaak van het ongeval uit. Dinsdagavond hebben zij ter plekke al onderzoek gedaan. De weg is ten behoeve van dat onderzoek ter plaatse enkele uren afgesloten geweest. Voor verkeersdeelnemers die naar Goes wilden rijden vanuit de richting Zierikzee werd een omleiding ingesteld via de Oosterscheldekering en Middelburg. ’s Avonds laat is de weg weer vrijgegeven voor alle verkeer. Agenten zijn naar de ouders van de omgekomen motorrijder gegaan om het slechte nieuws aan te zeggen. Het betreft een jongeman van 21 jaar oud, afkomstig uit Kloetinge.

Bestuurder ingesloten in politiecel
De bestuurder van het bestelbusje, een 44-jarige man uit Nieuwerkerk is aangehouden door de politie. Hij is ingesloten in een politiecellencomplex. De man zal vandaag gehoord worden. Omdat hij betrokken was bij het ernstige ongeval moest de bestuurder een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij ruim twee keer teveel had gedronken. Een speekseltest wees uit dat hij niet onder invloed was van drugs. Door de politie zijn verschillende getuigen gehoord. Voor hun werd slachtofferhulp ingeschakeld, zij waren erg onder de indruk van het zien gebeuren van het ongeval. De motor en het bestelbusje zijn door de politie in beslag genomen ten behoeve van het onderzoek dat gedaan zal worden.

Alcohol in Kats
Verkeer in Kats

» Politie.nl


Kaart nieuws Kats. Locatie nieuws: 51.56722 / 3.85325 Eerste Deltaweg


woensdag 3 juni 2020, 09:45 uur
Betrokkene dodelijk ongeluk Kats had gedronken
Omroep ZeelandDe bestuurder van het bestelbusje dat gisteren betrokken was bij het ongeluk op de Eerste Deltaweg bij Kats, had te veel alcohol gedronken om nog achter het stuur te mogen zitten. Dat meldt de politie. Bij het ongeluk kwam een 21-jarige motorrijder uit Kloetinge om het leven.
» Omroep Zeeland
woensdag 3 juni 2020, 06:17 uur
Goedemorgen! Dodelijk ongeluk, inbrekers gezocht en boswachter spot wolf
Omroep ZeelandGoedemorgen op deze derde dag in juni. De dag begint met droevig nieuws. Een motorrijder kwam gisteravond om het leven door een aanrijding op de Deltaweg bij Kats. Verschillende andere voertuigen waren bij het ongeluk betrokken doordat ze moesten uitwijken.
» Omroep Zeeland
dinsdag 2 juni 2020, 21:20 uur
Motorrijder om het leven gekomen bij aanrijding op Deltaweg (N256)
Omroep ZeelandOp de N256 bij Kats is dinsdagavond een motorrijder door een aanrijding om het leven gekomen. De weg is in beide richtingen urenlang afgesloten geweest voor het politieonderzoek.
» Omroep Zeeland
dinsdag 2 juni 2020, 21:16 uur
Motorrijder verongelukt op Deltaweg bij Kats
BN DeStemKATS - Een motorrijder is dinsdagavond om het leven gekomen bij een ongeval op de Eerste Deltaweg (N256) bij Kats.
» BN DeStem
dinsdag 2 juni 2020, 21:03 uur
Motorrijder overleden bij ongeval
HardnieuwsKATS - Dinsdagavond 2 juni rond 20.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de 1e Deltaweg - N256 in Kats.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Zeeland
Foto: Omroep Zeeland
Foto: Omroep Zeeland
Foto: Hardnieuws

Meer nieuws uit Kats

7 december 19:01Uitslaande brand in landbouwschuur
16 augustus 09:55Dronken bestuurder beledigt en bedreigt toezichthouders en rijdt in sloot
3 juni 09:45Betrokkene dodelijk ongeluk Kats had gedronken
3 maart 11:31Politiehond gewond na aanhouding inbreker
12 juni 11:10Auto op z'n kant; twee lichtgewonden
RSS.