menu
zoek

Nieuws Kerkrade

Identiteit overleden man bekend

donderdag 10 maart 2022, 11:56 uur

Woensdagochtend werd in het Hambos het lichaam van een overleden man aangetroffen. Er zijn nieuwe stappen gezet in het onderzoek. Zo is de identiteit van de man inmiddels achterhaald. Daarnaast wijzen de aanwijzingen erop dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Waar: Nullanderbergsweg in Kerkrade

Er is komen vast te staan dat de aangetroffen persoon een 38-jarige man uit Kerkrade is. Zijn familie en nabestaanden zijn woensdagavond in kennis gesteld. Zij krijgen de mogelijkheid aangeboden om gebruik te maken van slachtofferhulp. Inmiddels kan gesteld worden dat de man door geweld om het leven is gekomen. Het onderzoek gaat onverminderd door en ook de oproep richting mogelijke getuigen blijft van kracht. Lees daarover hier meer. De getuigenverhoren gaan vandaag daarmee onverminderd door.  Daarnaast wordt er vandaag ook vervolg gegeven aan het woensdag ingezette buurtonderzoek en wordt vandaag sectie op het lichaam van het slachtoffer verricht. Op dit moment wordt er geen aanvullende informatie vrijgegeven.  


» Politie.nl


Kaart nieuws Kerkrade. Locatie nieuws: 50.86037 / 6.05509 Nullanderbergsweg


woensdag 9 maart 2022, 17:31 uur
Onderzoek aantreffen overleden man
Politie.nlWoensdagochtend werd er in het Hambos een lichaam van een overleden man aangetroffen. Op dit moment is nog altijd niet duidelijk of de man op natuurlijke danwel onnatuurlijke wijze om het leven gekomen is. Om daar meer duidelijkheid over te krijgen, is er uitvoerig onderzoek opgestart.
Kort na 07:30 uur ontving de politie woensdagochtend melding van een passant die een lichaam aangetroffen had bij de Nullanderbergsweg in het Hambos in Kerkrade. De omgeving is daarop direct afgezet en veilig gesteld voor onderzoek. Dat onderzoek richt zich in eerste aanleg op de identiteit van de aangetroffen man en het uitsluiten of er mogelijk sprake is van een onnatuurlijk overlijden danwel misdrijf. De omgeving blijft daarom voorlopig afgezet ten behoeve van tactisch en technisch onderzoek. Daarnaast wordt ook buurtonderzoek gestart en mogelijke getuigen gehoord. Met dit alles wordt geprobeerd een beter beeld te krijgen van de omstandigheden waaronder de man terecht is gekomen in het Hambos. Ook wordt op die manier mogelijk meer duidelijk hoe de man overleden is en wat daaraan voorafging of de mogelijke oorzaak was. De politie komt dan ook graag in contact met mensen die onlangs aanwezig waren in het de omgeving van het Hambos, danwel daar regelmatig komen. Het Hambos ligt westelijk van het treinstation Kerkrade West. Mogelijk hebben zij opvallende zaken gezien of is ze iets opgevallen. Zonder dat ze zich ervan bewust zijn, kunnen ze over informatie beschikken die mogelijk waardevol kan zijn in het onderzoek. Op dit moment is nog niet met zekerheid aan te geven hoe lang de man al in het bos lag. De politie verzoekt eenieder die onlangs in de buurt was van het Hambos of iets opvallends gezien heeft, contact op te nemen. Dat kan via 09000-8844, maar ook desgewenst anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) Zodra er zekerheid is over de identiteit van de man, worden eerst de nabestaanden in kennis gesteld. Vervolgens zal aanvullende berichtgeving volgen. Meer informatie over het onderzoek kan op dit moment nog niet worden vrijgegeven.

» Politie.nl
donderdag 10 maart 2022, 13:42 uur
Politie: man (38) met geweld gedood in Limburgs bos
de TelegraafEen dode man die woensdagochtend in het Hambos in Kerkrade is aangetroffen, blijkt door geweld om het leven te zijn gekomen. Het slachtoffer is een 38-jarige man uit Kerkrade. Dat meldt de Limburgse politie. Van een verdachte is nog geen sprake.
» de Telegraaf
donderdag 10 maart 2022, 12:26 uur
Dode Kerkrade is door misdrijf omgekomen
Blik op NieuwsDe persoon die woensdagochtend in Kerkrade aan de Nullanderbergsweg in het Hambos dood werd aangetroffen, is door een misdrijf om het leven gekomen. Dit meldt de politie donderdag.
» Blik op Nieuws
donderdag 10 maart 2022, 12:18 uur
Man in Hambos bij Kerkrade door geweld om het leven gekomen
1LimburgDe dode man die woensdagochtend in het Hambos in Kerkrade werd gevonden, is door geweld om het leven gekomen. Het slachtoffer is een 38-jarige man uit Kerkrade.
» 1Limburg
woensdag 9 maart 2022, 20:19 uur
Onderzoek aantreffen overleden man in Kerkrade
Blik op NieuwsIn het Hambos is woensdagmiddag een lichaam van een overleden man aangetroffen. Op dit moment is nog altijd niet duidelijk of de man op natuurlijke danwel onnatuurlijke wijze om het leven gekomen is. Om daar meer duidelijkheid over te krijgen, is er uitvoerig onderzoek opgestart.
» Blik op Nieuws
woensdag 9 maart 2022, 10:25 uur
Dode man gevonden in bos in Kerkrade
1LimburgIn het Hambos in Kerkrade is woensdagmorgen een dode man gevonden.
» 1LimburgFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: 1Limburg
Foto: 1Limburg

Meer nieuws uit Kerkrade

23 juni 17:22Conflict voorafgaand aan incident met dodelijke afloop
9 juni 14:59Tienduizend mensen bij herdenkingstocht Gino in Kerkrade
9 juni 00:22Tranen bij stille tocht Gino: 'Dit is hartverscheurend'
8 juni 19:40Kerkrade neemt afscheid van Gino (9)
8 juni 19:26Terugkijken: Herdenkingstocht Gino in Kerkrade
7 juni 14:00Brandweer stopt zoektocht: geen drenkeling in Kerkrade
5 juni 19:02Heftige emoties bij bloemenzee Gino: ‘Ik ben bang’
5 juni 11:05Bloemen en kaarsjes voor Gino bij speeltuintje in Kerkrade: ‘Verdriet niet te omvatten’
5 juni 09:14Bloemen en knuffels voor Gino
4 juni 11:07Kleding gevonden in zoektocht naar vermiste Gino
3 juni 23:19Spullen gevonden in zoektocht naar vermiste Gino
3 juni 13:25Politie houdt nog steeds alle scenario’s open bij verdwijning Gino (9)
3 juni 13:00Familie vermoedt dat Gino (9) in auto is gestapt, politie doet dringende oproep beelden te delen
24 mei 15:38Man (34) verdacht van oorlogsmisdrijven Syrië in Kerkrade aangehouden
17 mei 20:41Man gestoken bij poging beroving
14 mei 22:50Promotiedroom Roda JC spat uiteen tegen Excelsior
13 mei 20:51OM: steekpartij in Duitse trein geen terreurdaad
14 april 16:01Afghaanse oud-commandant uit Kerkrade krijgt 12 jaar cel
6 april 13:02Politie krijgt zeven tips over doodgeschoten Kerkradenaar
10 maart 13:42Politie: man (38) met geweld gedood in Limburgs bos
RSS.