menu
zoek

Nieuws Kesteren

Deze vier accessoires zullen je huis meer stijlvol maken

donderdag 23 maart 2023, 09:05 uur

Wanneer jij een huis hebt gekocht of gehuurd, wil je vanzelfsprekend dat deze volledig uniek is. Een belangrijke voorwaarde om dit voor elkaar te krijgen, is door je huis meer stijlvol te maken. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan helaas, waardoor veel mensen snel opgeven. Echter zijn er meer dan genoeg accessoires die ervoor zullen zorgen dat je een stijlvolle woning zal hebben. Ben jij benieuwd welke accessoires dit zijn? In deze blog vind je ze zodat je meteen toe kunt slaan.

Stalen ramen
In de eerste plaats zullen stalen ramen een goede accessoire zijn om je huis meer stijlvol te maken. Ramen van staal zijn namelijk niet zo vaak in een woning te vinden, waardoor al vrij snel als uniek worden ervaren door je gasten. Deze accessoire is met name mooi wanneer je een woning wil hebben die modern en strak oogt. Echter kunnen ramen van staal ook een goede keuze zijn wanneer je een mooi contrast wil creëren met de rest van je woning. Bovendien kun je deze accessoire op veel plekken tegenkomen, zoals bij kempiq.nl. Hierdoor heb je snel een mooi exemplaar in huis gehaald.

Planten als wanddecoratie
Ten tweede zijn planten een goede accessoire om je huis meer stijlvol te maken. Planten hebben namelijk de mogelijkheid om een ruimte rustiger en aangenamer te maken. Bovendien kun je planten ook gebruiken als wanddecoratie om een mooi accent te creëren in je woning. Ook hiervoor heb je veel verschillende opties, waardoor er voor iedereen iets bij zal zitten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hangende kamerplant. Ook kunstplanten zijn hierbij een goede optie. Hierdoor heb je dus gelijk een unieke uitstraling te pakken.

Woonkamer

Decoratieve kussens
Verder zijn decoratieve kussens ook een goede accessoire om je huis meer stijlvol te maken. Kussens worden namelijk veel gebruikt bij het inrichten van een woning en geven daarom al snel wat extra sfeer aan een ruimte. Met decoratieve kussens creëer je in ieder geval al gelijk wat extra stijl, zonder dat je erg veel moeite hoeft te doen. Wanneer je verschillende kleuren en prints combineert, heb je dus binnen no-time al een mooi geheel. Er zijn daarnaast ook een groot aantal aan verschillende maten en designs, waardoor er altijd iets bij zal zitten.

Grote spiegels
Tot slot zijn grote spiegels ook een goede accessoire om je huis meer stijlvol te maken. Vooral de combinatie van grootte en vorm is hierbij belangrijk, aangezien dit veel sfeer met zich meebrengt. Grote spiegels hebben daarnaast ook de mogelijkheid om je ruimte optisch groter te laten lijken, waardoor er meer openheid in je woning zal zijn. Wanneer je een grote spiegel aanschaft, zal je meteen een verschil merken in stijl.


Meer nieuws uit Kesteren

20 februari 07:59Brand in afzuiginstallatie bij bouwbedrijf in Kesteren
23 september 14:59Traumahelikopter landt in de tuin bij incident
17 augustus 16:13Overleden persoon aangetroffen
24 juni 08:59Ongeval tussen auto en vrachtwagen: verkeersader dicht
10 juni 15:26Ongeluk door voorrangsfout, een persoon naar ziekenhuis
23 maart 09:05Deze vier accessoires zullen je huis meer stijlvol maken
8 februari 12:04Weg lijkt tóch vrij voor verbreden van erkend knelpunt: ‘Zo belangrijk dat dit wordt opgelost’
31 december 06:30Auto belandt ondersteboven in sloot
30 december 23:05Brand in grote houtstapel in Kesteren
25 juni 08:27Nachtelijke inbreker houdt feestje en doet dutje in supermarkt Kesteren
21 mei 18:22Wielrenner (53) overleden bij ernstig ongeval
26 december 12:54Dode bij felle woningbrand in Kesteren
18 december 13:40Bakwagen belandt in sloot: Bestuurder spoorloos
12 juni 10:28Slachtoffer tuktuk-drama is 20-jarige vrouw: ‘Dit wil je niet meemaken’
29 mei 18:48Minderjarige zonder rijbewijs ramt onder invloed zijgevel van bakker
24 mei 10:21Sprinklerinstallatie zet magazijn Babypark Kesteren blank
RSS.