menu
zoek

Nieuws Kiel Windeweer

Kiel-Windeweer - Politie zoekt informatie over in Kiel-Windeweer aangetroffen overleden persoon

woensdag 24 augustus 2022, 13:30 uur

Maandagmiddag heeft de politie op een terrein aan de Nieuwe Compagnie een overleden persoon aangetroffen. Na onderzoek blijkt het te gaan om de 38-jarige Tess Abels, zonder vaste woon- of verblijfplaats. De politie doet onderzoek naar wat er met hem is gebeurd en is op zoek naar meer informatie.

Tess is opgegroeid in de omgeving van Roermond en had geen vaste woon- of verblijfplaats. In de laatste weken van juli is er voor het laatst contact geweest tussen Tess en zijn familie. Op maandagmiddag 22 augustus werd hij overleden aangetroffen in Kiel-Windeweer. De politie wil graag weten wat er in de periode tussen 15 juli en het aantreffen van zijn lichaam is gebeurd. Het is op dit moment niet duidelijk waar hij de afgelopen weken verbleef en met wie hij zoal contact heeft gehad. Omdat er nog veel vragen zijn in dit onderzoek, deelt de politie zijn foto en naam. De politie houdt er ook rekening mee dat Tess mogelijk een andere naam gebruikte of zich onder een andere naam voorstelde. Onderzoek na aantreffen drugslab Het onderzoek naar de precieze doodsoorzaak loopt volop en is een Team Grootschalige Opsporing gestart. Er wordt met meerdere scenario’s rekening gehouden. Zondag werd er aan de Nieuwe Compagnie een onderzoek gestart na het aantreffen van een hoeveelheid drugsafval en goederen die te maken hebben met de productie van drugs. Na onderzoek bleek het te gaan om een drugslab op die locatie, die in werking is geweest. Na het aantreffen van deze materialen werden zondag een 68-jarige man en een 65-jarige vrouw uit de gemeente Midden-Groningen op het terrein aangehouden, op verdenking van het overtreden van de Opiumwet. Er wordt onderzocht of er sprake is van een relatie tussen het aantreffen van het lab en aantreffen van de overleden persoon. De aangehouden verdachten worden op dit moment nog gehoord en hun rol wordt onderzocht. Zij zitten nog vast. Informatie delen Mensen met informatie over Tess Abels of het aangetroffen drugslab worden dringend opgeroepen zich bij de politie te melden. Heeft u relevante informatie over Tess Abels? Of heeft u hem mogelijk na vrijdag 15 juli 2022 ergens gezien of gesproken? Vul dan het online tipformulier onder deze pagina in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via 0900-8844, via Team Criminele Inlichtingen (088 - 661 77 34) of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U kunt ook via www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier invullen.


» Politie.nl


Kaart nieuws Kiel Windeweer. Locatie nieuws: 53.11203 / 6.77425


maandag 22 augustus 2022, 17:09 uur
Kiel-Windeweer - Overleden persoon aangetroffen op terrein Kiel-Windeweer
Politie.nlMaandagmiddag heeft de politie op een terrein aan de Nieuwe Compagnie een overleden persoon aangetroffen. Zondag werd er op die locatie een onderzoek gestart na het aantreffen van een hoeveelheid drugsafval.
Zondagmiddag 21 augustus rond 14:30 uur trof de politie daar een hoeveelheid drugsafval en stoffen en goederen die gerelateerd kunnen worden aan de productie van drugs. Na het aantreffen van het drugsafval werden gisteren een 68-jarige man en een 65-jarige vrouw uit de gemeente Midden-Groningen op het terrein aangehouden. De Forensische Opsporing en de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) zijn maandagochtend naar deze locatie gekomen voor onderzoek. Tijdens dit onderzoek vonden agenten een overleden persoon. Het onderzoek naar de identiteit van deze persoon en de precieze doodsoorzaak is gestart. Heeft u informatie die in dit onderzoek van belang kan zijn? Belt u dan met 0900-8844 of vul het online tipformulier in. Liever anoniem? Belt u dan met M. op nummer 0800-7000.

» Politie.nl
woensdag 24 augustus 2022, 20:20 uur
Lichaam dat is gevonden in Kiel-Windeweer is van 38-jarige man uit Roermond
RTV DrentheDe man die maandag in een pand in Kiel-Windeweer, net over de grens bij Zuidlaarderveen, is gevonden, is van een 38-jarige man uit Roermond.
» RTV Drenthe
woensdag 24 augustus 2022, 17:53 uur
Dode die werd gevonden bij drugslab is man (38)
de TelegraafDe dode die maandagmiddag werd gevonden op een terrein aan de Nieuwe Compagnie in het Groningse Kiel-Windeweer is een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het lichaam van de man werd aangetroffen nadat er op het terrein een drugslab was ontdekt. De politie onderzoekt of er een relatie is tussen de overleden man en het drugslab.
» de Telegraaf
woensdag 24 augustus 2022, 17:05 uur
Man die in Kiel-Windeweer dood werd aangetroffen is 38-jarige Limburger
RTV NoordDe persoon die maandagavond werd gevonden op een terrein aan de Nieuwe Compagnie in Kiel-Windeweer, is de 38-jarige Tess Abels. De politie doet onderzoek naar wat er met hem is gebeurd en is op zoek naar informatie.
» RTV Noord
woensdag 24 augustus 2022, 09:41 uur
Politie: identiteit van het lichaam in Kiel-Windeweer is bekend
RTV DrentheHet lichaam werd maandag gevonden op een terrein aan de Nieuwe Compagnie, een paar kilometer van de Drents-Groningse provinciegrens.
» RTV Drenthe
dinsdag 23 augustus 2022, 17:59 uur
Politie: identiteit van het lichaam in Kiel-Windeweer is bekend
RTV NoordDe politie heeft de identiteit achterhaald van het lichaam dat maandag in een pand in Kiel-Windeweer is gevonden. Om wie het gaat, houdt de politie omwille van het lopende onderzoek nog voor zich.
» RTV Noord
dinsdag 23 augustus 2022, 09:57 uur
Lichaam gevonden op terrein bij drugslab in Kiel-Windeweer
Groninger KrantKIEL-WINDEWEER – De politie heeft maandagmiddag het lichaam van een overleden persoon aangetroffen op een terrein aan de Nieuwe Compagnie in Kiel-Windeweer. Het terrein aan de Nieuwe Compagnie was de dag ervoor locatie van een onderzoek vanwege het aantreffen van drugsafval. Na het aantreffen van stoffen en goederen die gerelateerd kunnen worden aan de productie …
» Groninger Krant
maandag 22 augustus 2022, 17:57 uur
Lichaam aangetroffen bij Gronings drugslab
CrimesiteBij een drugslab in het platteland in een afgelegen gebied in het zuiden van de provincie Groningen heeft de politie maandag een stoffelijk overschot aangetroffen. Dat gebeurde aan de Nieuwe Compagnie in Kiel-Windeweer. Zondag werden daar al vaten met drugsafval en chemicaliën voor de productie van drugs ontdekt.
» Crimesite
maandag 22 augustus 2022, 17:43 uur
Lichaam gevonden bij ontdekking drugsafval in Zuid-Gronings dorp
NU.nlIn het Zuid-Groningse dorp Kiel-Windeweer heeft de politie een lichaam gevonden. Dat gebeurde tijdens een onderzoek op een terrein waar zondag vermoedelijk drugsafval werd ontdekt.
» NU.nl
maandag 22 augustus 2022, 17:32 uur
Dode gevonden na aantreffen drugsafval op terrein Kiel-Windeweer
Blik op NieuwsDe politie heeft maandagmiddag in Groningen op een terrein aan de Nieuwe Compagnie een overleden persoon aangetroffen. 'Afgelopen zondag werd er op diezelfde locatie een onderzoek gestart na het aantreffen van een hoeveelheid drugsafval', zo meldt de politie maandagmiddag.
» Blik op Nieuws
maandag 22 augustus 2022, 16:50 uur
Lichaam gevonden bij drugsonderzoek in Gronings dorpje
de TelegraafDe politie heeft maandag een overleden persoon gevonden aan de Nieuwe Compagnie in Kiel-Windeweer. Op deze locatie werden zondag drugsafval en voor de productie van drugs benodigde stoffen en goederen aangetroffen.
» de Telegraaf
maandag 22 augustus 2022, 16:39 uur
Lichaam gevonden in Kiel-Windeweer, op terrein waar eerder drugsafval gevonden werd
Dagblad van het NoordenDe politie heeft aan de Nieuwe Compagnie in Kiel-Windeweer maandag een overleden persoon gevonden. Zondag werden hier twee bewoners aangehouden na de vondst van drugsafval.
» Dagblad van het Noorden
maandag 22 augustus 2022, 16:31 uur
Lichaam gevonden op terrein Kiel-Windeweer
RTV DrentheGistermiddag werden twee mensen aangehouden.
» RTV Drenthe
maandag 22 augustus 2022, 16:26 uur
Lichaam gevonden bij drugsvondst Kiel-Windeweer
RTV NoordOp het terrein aan de Nieuwe Compagnie in Kiel-Windeweer waar zondag drugsafval werd aangetroffen is maandag een stoffelijk overschot gevonden. Dat bevestigt de politie.
» RTV Noord
zondag 21 augustus 2022, 19:57 uur
Bewoners opgepakt na vondst drugsafval: ’Altijd wel wat aan de hand’
de TelegraafOp een terrein naast een woonhuis aan de Nieuwe Compagnie bij Kiel-Windeweer heeft de politie zondagmiddag drugsafval aangetroffen, mogelijk afkomstig van een drugslab. Beide bewoners zijn aangehouden en een autobus is in beslag genomen.
» de Telegraaf
zondag 21 augustus 2022, 18:46 uur
Aanhoudingen na vondst van mogelijk drugsafval Kiel-Windeweer
RTV DrentheOm wat voor stof het gaat is nog onbekend.
» RTV Drenthe
zondag 21 augustus 2022, 17:43 uur
Politie vindt partij drugsafval bij Kiel-Windeweer: een verdachte aangehouden
Dagblad van het NoordenDe politie heeft zondagmiddag omstreeks half drie een partij (vermoedelijk) drugsafval aangetroffen op een terrein aan de Nieuwe Compagnie bij Kiel-Windeweer.
» Dagblad van het Noorden
zondag 21 augustus 2022, 17:39 uur
112-nieuws zondag 21 augustus: Politie houdt twee personen aan bij drugsafval in Kiel-Windeweer
RTV NoordIn dit liveblog houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
» RTV NoordFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Drenthe
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Noord
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Noord
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Noord

Meer nieuws uit Kiel Windeweer

29 november 16:05Verdachte drugslab Kiel-Windeweer langer vast, onderzoek vordert moeizaam
5 november 08:15Deze oude koekfabriek in Kiel Windeweer werd omgebouwd tot wietkwekerij. 'Wat gebeurt daar toch?'
5 oktober 19:08Verdachte (68) drugslab Kiel-Windeweer langer vast, lijst verdenkingen verder uitgebreid
4 oktober 09:37Vogelgriep vastgesteld in Kiel-Windeweer
28 september 15:14Terrein in Kiel-Windeweer waar drugslab en overleden man zijn gevonden, blijft half jaar dicht
16 september 17:10Tweede man vast voor drugslab Kiel-Windeweer. Dode man was mogelijk in put verstopt
7 september 12:45Drugspand Kiel-Windeweer, waarin dode man werd gevonden, mogelijk voor zes maanden dicht
31 augustus 09:56Aflevering Opsporing Verzocht over dode man in Kiel-Windeweer levert twee tips op
29 augustus 18:29Meerdere tips over dode man Kiel-Windeweer, gouden tip ontbreekt
26 augustus 17:37Verdachte van drugslab Kiel-Windeweer blijft twee weken langer vastzitten
24 augustus 20:20Lichaam dat is gevonden in Kiel-Windeweer is van 38-jarige man uit Roermond
1 juli 14:4725-jarige man uit Hoogezand hoort vier jaar cel eisen voor schietpartij in Kiel-Windeweer
20 maart 16:34Brand verwoest levenswerk: 'Het is een ramp, maar wat doe je eraan?'
14 maart 14:03PvdA-kandidaat klimt tijdens protestactie gaslocatie binnen
1 maart 12:08Vrachtwagen belandt in sloot in Kiel-Windeweer
22 december 15:51Advocaat: Schietincident Kiel-Windeweer was noodweer
7 oktober 15:04Man (25) blijft langer vast zitten voor schietpartij Kiel-Windeweer
23 september 17:11Nog één verdachte vast na schietpartij Kiel-Windeweer
22 september 14:39Nu zeven verdachten vrij na schietpartij Kiel-Windeweer
12 maart 14:05Cel- en taakstraf voor brandstichting kippenschuren Kiel-Windeweer
RSS.