menu
zoek

Nieuws Klimmen

Mishandeling motoragent door twee verdachten – Update -

donderdag 5 september 2019, 11:07 uur

De identiteit van de tweede verdachte die woensdagavond betrokken was bij de mishandeling van een politieagent is bij de politie bekend. Het onderzoek richt zich op het traceren van deze man. Woensdagavond hebben twee mannen een motoragent mishandeld. De agent raakte lichtgewond en het gaat naar omstandigheden goed met hem.

Waar: Retersbekerweg in Klimmen

De motoragent wilde rond 22.00 uur in Heerlen een voertuig controleren dat door afwijkend gedrag opviel in het verkeer. De auto ging er vandoor waarna de agent de achtervolging inzette. Op de Retersbekerweg stopten ze. Vanaf het eerste moment reageerde het tweetal agressief richting de agent. De bestuurder vluchtte in eerste instantie en op het moment dat de agent de bijrijder aanhield kwam de bestuurder terug en ontstond er een schermutseling waarbij de agent gewond raakte. De agent trok zijn dienstwapen en loste twee waarschuwingsschoten. De bijrijder, een 53-jarige man uit Klimmen is aangehouden. De bestuurder vluchtte te voet. In de zoektocht naar deze man  is de politiehelikopter ingezet en is gezocht met politiehonden. De identiteit van deze man is bij de politie bekend. De agent is in het ziekenhuis behandeld. Het onderzoek wordt voortgezet.


» Politie.nl


Kaart nieuws Klimmen. Locatie nieuws: 50.87168 / 5.88469 Retersbekerweg
Retersbekerweg in Klimmen


woensdag 4 september 2019, 23:12 uur
Mishandeling motoragent door twee verdachten
Politie.nlWoensdagavond rond 22.00 uur hebben twee mannen een politieagent mishandeld. Deze raakt daarbij gewond. Een verdachte is aangehouden. Naar de andere verdachte wordt nog gezocht.
De motoragent wilde in Heerlen een voertuig controleren dat door afwijkend gedrag opviel in het verkeer. De auto ging er vandoor waarna de agent de achtervolging inzette. Op de Retersbekerweg stopten ze en is de agent door de twee inzittenden mishandeld. Hierop heeft de agent zijn dienstwapen getrokken en schoten gelost. Een van de verdachte is aangehouden, de ander is weggevlucht. In de zoektocht naar de tweede verdachte in de omgeving Klimmen is ook de politiehelikopter ingezet.

Getuigenoproep in Klimmen
Verkeer in Klimmen
Wapens in Klimmen
» Politie.nl
woensdag 4 september 2019, 23:32 uur
Motoragent lost waarschuwingsschoten en wordt mishandeld bij controleren auto in Klimmen
Hart van NederlandEen politieagent is woensdagavond rond 22:00 mishandeld nadat hij in het Limburgse Klimmen twee personen wilde controleren in een auto. Daarbij is de agent lichtgewond geraakt, meldt een politiewoordvoerder.
» Hart van NederlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Klimmen

26 mei 22:21Twee gewonden bij schietpartij in Klimmen
21 februari 08:04Limburgs station Klimmen-Ransdaal het populairst in 2019
5 september 11:07Mishandeling motoragent door twee verdachten – Update -
29 mei 16:44Wielerbond overweegt NK in buitenland: ‘Klimmen in de bergen van Oostenrijk of Duitsland’
RSS.