menu
zoek

Nieuws Klimmen

Voor de mooiste stations moet je naar Zuid-Limburg, Klimmen-Ransdaal favoriet

vrijdag 3 februari 2023, 07:43 uur

Het hoogst gewaardeerde station van Nederland is opnieuw Klimmen-Ransdaal in Limburg. Dat blijkt uit de zogeheten Stationsbelevingsmonitor 2022, een onderzoek van I&O Research in opdracht van NS en ProRail onder 85.000 reizigers. Opvallend is dat de top drie volledig uit stations in Zuid-Limburg bestaat.

» NU.nl



vrijdag 3 februari 2023, 06:55 uur
Dit is het slechtste station van Nederland
de TelegraafVoor het jaarlijkse Stationsbelevingsmonitor ondervraagde NS 85.000 reizigers over 'hun' station. Het beste station van Nederland is het Limburgse Klimmen-Ransdaal met een rapportcijfer van een 8.3, maar welke is de slechtste?
» de Telegraaf
vrijdag 3 februari 2023, 06:45 uur
‘Monumentaal gebouw in heuvellandschap’: Klimmen-Ransdaal weer meest gewaardeerde station
BN DeStemHet meest gewaardeerde station van Nederland is weer Klimmen-Ransdaal in Limburg, Station Lage Zwaluwe in Brabant was voor reizigers de minst favoriete locatie om op de trein te stappen. Dit blijkt uit de zogeheten Stationsbelevingsmonitor 2022, een onderzoek van I&O Research in opdracht van NS en ProRail onder 85.000 reizigers.
» BN DeStem
vrijdag 3 februari 2023, 06:00 uur
Opnieuw is treinstation Klimmen-Ransdaal het populairst
1LimburgVan alle Nederlandse stations wordt treinstation Klimmen-Ransdaal opnieuw het beste gewaardeerd door reizigers. Zij gaven het station een 8,3 als cijfer.
» 1Limburg
vrijdag 3 februari 2023, 05:30 uur
Pittoresk vertoeven: ’Heuvellandlijn het mooiste traject van ons land’
de TelegraafTreinreizigers zijn het meest tevreden over stations in het uiterste zuiden van ons land. Het best gewaardeerde station van Nederland is Klimmen-Ransdaal op de Zuid-Limburgse Heuvellandlijn, op de voet gevolgd door die van Schin op Geul en het rustieke Valkenburg. Alle drie scoren ze hoog vanwege de prachtige ligging, sfeer en service.
» de Telegraaf



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: 1Limburg
Foto: de Telegraaf
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Klimmen

1 maart 20:02Aardbeving bij Limburgse plaats Klimmen
3 februari 07:43Voor de mooiste stations moet je naar Zuid-Limburg, Klimmen-Ransdaal favoriet
RSS.