menu
zoek

Nieuws Kloetinge

Man aangehouden voor bedreiging bij basisschool

donderdag 16 september 2021, 18:11 uur

In de Zomerweg is donderdagmiddag 16 september een man gearresteerd voor bedreiging van een vrouw. De politie onderzoekt wat zich heeft afgespeeld.

Waar: Zomerweg in Kloetinge

Rond 14.15 uur kwam er een melding van een vechtpartij in de buurt van de lokale basisschool. Mogelijk zou hierbij een man met een vuurwapen in zijn broeksband rondlopen. Ook zou er een steen naar een auto zijn gegooid. Toen agenten ter plaatse kwamen vertelde een vrouw dat ze was bedreigd. De 47-jarige vrouw uit Goes deed nadien aangifte op het politiebureau.

In de Zomerstraat werd een 46-jarige man uit Goes aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De man wordt donderdag verhoord. De politie heeft bij de man en in zijn auto tevergeefs naar een mogelijk vuurwapen gezocht. Er zijn verder geen aanwijzingen gevonden dat hij daadwerkelijk een vuurwapen bij zich had. De schoolleiding is over het incident geïnformeerd.


» Politie.nl


Kaart nieuws Kloetinge. Locatie nieuws: 51.50245 / 3.92334 Zomerweg
Zomerweg in Kloetinge


donderdag 16 september 2021, 19:26 uur
Aanhouding na ruzie bij basisschool
HardnieuwsKLOETINGE - Donderdagmiddag 16 september tegen 14.15 uur heeft een ruzie plaatsgevonden bij een basisschool aan de Zomerweg in Kloetinge.
» Hardnieuws
donderdag 16 september 2021, 14:34 uur
'Schietpartij' bij Kloetingse school blijkt ruzie met baksteen
Omroep ZeelandBij een school aan de Zomerweg in Kloetinge is vanmiddag een ruzie ontstaan. Bij de ruzie is een baksteen gegooid naar een auto. De politie rukte groots uit omdat er een melding binnenkwam van een schietpartij, maar volgens de politie bleek dat niet het geval. Er raakt niemand gewond.
» Omroep Zeeland
donderdag 16 september 2021, 14:28 uur
‘Schietpartij’ bij basisschool in Kloetinge blijkt vals alarm
PZCKLOETINGE - De melding van een schietpartij bij basisschool De Kloetingse School aan de Zomerweg in Kloetinge bleek donderdagmiddag al snel vals alarm.
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Zeeland
Foto: Hardnieuws
Foto: PZC

Meer nieuws uit Kloetinge

16 september 19:26Aanhouding na ruzie bij basisschool
9 juli 07:31Schuur in Kloetinge volledig in de as gelegd
13 juni 10:16Tuinhuisje volledig uitgebrand in Kloetinge
17 januari 11:09Bijna hele afdeling met ouderen bij Emergis is besmet met coronavirus
RSS.