menu
zoek

Nieuws Koningsbosch

Aangetroffen vuurwapens in beslag genomen

donderdag 25 mei 2017, 19:19 uur

In samenwerking met de Explosieven OpruimingsDienst Defensie (EODD) heeft de politie donderdag onderzoek gedaan in een pand aan de Spaanshuisken. Dit nadat hier woensdag een verzameling wapens en munitie werden aangetroffen. Het perceel is daarop afgesloten en heeft afgelopen nacht onder bewaking gestaan van de politie.

Het pand is vandaag op zorgvuldige wijze van boven tot beneden doorzocht. Er zijn hierbij vijfentwintig vuurwapens van diverse types en munitie in beslag genomen die in strijd zijn met de Wet Wapens en Munitie. Deze goederen zijn door de EODD op deskundige wijze afgevoerd en worden later vernietigd. Het perceel is in de loop van de middag vrijgegeven. De bewoner is aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Wapens in Koningsbosch

» Politie.nl


Kaart nieuws Koningsbosch. Locatie nieuws: 51.05129 / 5.95838


donderdag 25 mei 2017, 20:59 uur
Politie pakt wapenarsenaal af
de TelegraafDe politie en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) hebben in het Limburgse Koningsbosch een wapenarsenaal in beslag genomen. In totaal moest de eigenaar 25 wapens die hij illegaal in bezit had inleveren. Hij is opgepakt en zat donderdagavond nog vast.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl

Meer nieuws uit Koningsbosch

25 mei 20:59Politie pakt wapenarsenaal af
RSS.