menu
zoek

Nieuws Krimpen aan de Lek

Facebook delen

Vrouw overleden na aanrijding met tractor

donderdag 6 april 2017, 11:03 uur

Op de parallelweg langs de N210 is vanmorgen omstreeks 06.00 uur, na een aanrijding, een 41-jarige vrouw uit Krimpen aan den IJssel om het leven gekomen.


Waar: C.G. Roosweg in Krimpen aan de Lek

De vrouw reed met haar scooter over de C.G. Roosweg toen zij frontaal in aanrijding kwam met een tegemoetkomende tractor. De gealarmeerde hulpdiensten hebben ter plaatse eerste hulp verleend ook werd de traumahelikopter ingezet. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De bestuurder van de tractor is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) doet ter plaatse onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. De C.G. Roosweg is enige tijd in beide richtingen afgesloten geweest.

Verkeer in Krimpen aan de Lek

» Politie.nl
Kaart nieuws Krimpen aan de Lek. Locatie nieuws: 51.90811 / 4.62025 C.G. Roosweg


donderdag 6 april 2017, 18:38 uur
Vrouw overleden bij botsing tussen scooter en tractor in Krimpen aan de Lek
Omroep WestEen 41-jarige vrouw is donderdagochtend overleden bij een aanrijding in Krimpen aan de Lek. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De bestuurster van een scooter botste op de C.G. Roosweg frontaal tegen een tegemoetkomende tractor.
» Omroep West
donderdag 6 april 2017, 11:33 uur
Vrouw uit Krimpen omgekomen bij scooterongeluk
RTV RijnmondEen 41-jarige vrouw uit Krimpen aan den IJssel is overleden nadat ze met haar scooter tegen een tractor was gebotst. Het fatale ongeluk gebeurde donderdagochtend om 06.00 uur op de parallelweg langs de N210 bij Krimpen aan de Lek.
» RTV RijnmondFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Omroep West

Meer nieuws uit Krimpen aan de Lek

6 april 18:38Vrouw overleden bij botsing tussen scooter en tractor in Krimpen aan de Lek
RSS.