menu
zoek

Nieuws Lamswaarde

Hulst/ Lamswaarde - Patsergedrag komt verdachte duur te staan

dinsdag 30 maart 2021, 16:00 uur

Een 28-jarige man uit de gemeente Hulst werd dinsdag 30 maart geconfronteerd met gevolgen van zijn patsergedrag. Eind 2020 sprak hij in een horecagebied twee agenten aan en liet zijn dure horloge gezien. De man riep naar het publiek dat zijn horloge duurder was dan het jaarsalaris van de agenten.

De politie stelde naar aanleiding van de uitlatingen van de verdachte een onderzoek in naar zijn handel en wandel. Uit het onderzoek bleek al snel dat de man geen legale inkomsten had terwijl hij mogelijk wel over dure sierraden en veel geld beschikte.  

Kloosterzande
De 28- jarige verdachte bleek bij een eveneens 28- jarige man in Kloosterzande te verblijven. De politie viel deze woning vandaag in de vroege ochtend binnen. De aanhouding werd verricht door een ondersteuningsgroep van de politie. Bij de doorzoeking werden een geldhond en een drugshond ingezet. De geldhond vond meer dan 50.000 euro aan contant geld. Ook werden in de woning een hoeveelheid hennep en dure merkkleding in beslaggenomen. De 28-jarige bewoner aangehouden.

Dure ketting
Bij de aanhouding bleek de verdachte ook een gouden ketting te dragen. Ook deze ketting werd inbeslaggenomen. Het horloge waarmee de man eerder de show probeerde te stelen werd ook aangetroffen. In totaal werden naast het geld ook nog luxe goederen gevonden met een waarde van ruim 15.000 euro.

Lamswaarde
Ook werd het inschrijvingsadres van de man in Lamswaarde doorzocht. Ook hier werd nog ruim drieduizend euro aan contant geld in beslag genomen. De man zit vast voor verder onderzoek.

Ondermijning in Lamswaarde

» Politie.nl

Kaart nieuws Lamswaarde. Locatie nieuws: 51.28069 / 4.05489


woensdag 31 maart 2021, 08:28 uur
‘Patser’ bespot agenten vanwege hun salaris, even later is hij zelf 50.000 euro lichter
de StentorEen 28-jarige man uit het Zeeuwse Lamswaarde is gisteren opgepakt nadat hij eerder opschepte tegen agenten over zijn peperdure horloge. Bij een inval in het huis waar hij verbleef vonden agenten 50.000 euro cash en andere luxe spullen. De man zit zonder werk en moet zijn spullen nu verantwoorden.
» de Stentor
dinsdag 30 maart 2021, 17:18 uur
Zeeuw opgepakt voor witwassen na opscheppen tegen politie over horloge
de TelegraafDe politie heeft dinsdag een 28-jarige man uit het Zeeuwse Lamswaarde aangehouden op verdenking van witwassen. Hij had eind vorig jaar de aandacht getrokken door tegenover agenten op te scheppen over zijn dure horloge. De man had gezegd dat zijn horloge duurder was dan het jaarsalaris van de agenten.
» de Telegraaf



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Lamswaarde

31 maart 08:28‘Patser’ bespot agenten vanwege hun salaris, even later is hij zelf 50.000 euro lichter
RSS.