menu
zoek

Nieuws Leeuwarden

Facebook delen

Goede nacht Van der Weijden: Zoveel fitter gefinisht

dinsdag 25 juni 2019, 11:54 uur

Maarten van der Weijden heeft een goede nacht gemaakt, nadat hij maandagavond in Leeuwarden zijn Elfstedenzwemtocht volbracht. Dat laat zijn dokter Marco Blanker weten.


» Metro

maandag 24 juni 2019, 23:27 uur
Maarten na de finish: Als iets niet lukt, begin gerust nog een keertje
PZCIn een euforisch Leeuwarden beëindigde Maarten van der Weijden zijn Elfstedentocht vandaag waar hij hem wilde beëindigen. Op de finishlijn dus. Het was de bekroning van een ongekende krachtproef, die voor het tweede jaar op rij heel Friesland op stelten zette.
» PZC
maandag 24 juni 2019, 22:17 uur
Huisarts Blanker: goed slapen maakt het verschil voor Maarten van der Weijden
de StentorGoed slapen, zodat de darmen hun werk kunnen doen. Dat was het grote verschil met vorig jaar, toen Marco Blanker uit Hattem de uitgeputte zwemmer bij Burdaard uit het water haalde. Nu zag hij hoe Maarten van der Weijden fit en vol energie naar de finish bij Leeuwarden zwom.
» de Stentor
maandag 24 juni 2019, 21:22 uur
Maarten van der Weijden zwemt geschiedenis
MetroHet is Maarten van der Weijden gelukt! Na 195 kilometer en exact 74 uur zwemmen werd hij maandagavond om half acht onder een daverend applaus in Leeuwarden ontvangen. De unieke zwemtocht gaat de boeken in als een historisch weekend.
» Metro
maandag 24 juni 2019, 21:00 uur
De Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden in elf video's
NOSMaarten van der Weijden heeft zijn Elfstedenzwemtocht voltooid. Na een tocht van 195 kilometer om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker, kwam hij rond 19.30 uur over de finish in Leeuwarden. Daar stond de teller van het opgehaalde bedrag op 3,9 miljoen euro.
» NOS
maandag 24 juni 2019, 20:46 uur
Van der Weijden finisht: Zo verliep zijn elfstedenzwemtocht
NU.nlMaarten van der Weijden heeft zijn tweede poging om de route van de Elfstedentocht te zwemmen succesvol afgerond. De zwemmer is maandagavond gefinisht in Leeuwarden. Bekijk hoe zijn elfstedenzwemtocht verliep.
» NU.nl
maandag 24 juni 2019, 20:08 uur
Feestelijke finish: het lukt Maarten van der Weijden
MetroHet is Maarten van der Weijden gelukt! Hij heeft de finish van zijn Elfstedenzwemtocht bereikt en is, na 196 kilometer en 74 uur zwemmen, in Leeuwarden feestelijk onthaald. Er komt een eind aan zijn monstertocht, iets waar hij heel trots op kan zijn.
» Metro
maandag 24 juni 2019, 19:54 uur
Dit was de 11Stedenzwemtocht van Maarten van der Weijden
Hart van NederlandHij heeft het geflikt. Maandagavond zwom zwemheld Maarten van der Weijden over de finish in Leeuwarden na een 195 kilometer lange zwemtocht. Daarmee is zijn 11Stedenzwemtocht volbracht. Hart van Nederland blikt terug op vier prachtige dagen.
» Hart van Nederland
maandag 24 juni 2019, 19:48 uur
Van der Weijden finisht elfstedenzwemtocht in Leeuwarden
NU.nlMaarten van der Weijden heeft zijn tweede poging om de route van de Elfstedentocht te zwemmen, succesvol afgerond. De zwemmer is maandag om 19.30 uur gefinisht in Leeuwarden na een zwemtocht van 195 kilometer.
» NU.nl
maandag 24 juni 2019, 19:43 uur
Maarten van der Weijden volbrengt 195 kilometer lange 11Stedenzwemtocht
Hart van NederlandHet is hem gelukt: zwemheld Maarten van der Weijden heeft zijn 195 kilometer lange 11Stedenzwemtocht volbracht. Maandagavond omstreeks 19:30 uur kwam de langeafstandszwemmer over de finish in Leeuwarden.
» Hart van Nederland
maandag 24 juni 2019, 19:31 uur
Het is 'm gelukt: Maarten zwemt de Elfstedentocht!
NOSMaarten van der Weijden heeft in 4 dagen 195 kilometer gezwommen. Iets later dan gedacht, kwam hij aan in Leeuwarden. De stad waar hij vrijdag ook vertrok.
» NOS
maandag 24 juni 2019, 18:06 uur
Leeuwarden maakt zich op voor finish Maarten
MetroLeeuwarden maakt zich op voor de finish van Maarten van der Weijden, die aan het laatste stuk is begonnen van zijn Elfstedenzwemtocht in Friesland. Hij wordt rond 19.30 uur aan de finish bij de Bonkevaart verwacht. „Hoewel het nog wel een paar uur duurt voordat hij hier arriveert, melden de eerste mensen zich", aldus een woordvoerder van de gemeente Leeuwarden.
» Metro
maandag 24 juni 2019, 16:38 uur
Live: Maarten van der Weijden op weg naar de finish
MetroHet de laatste dag van de monstertocht waar Maarten van der Weijden vrijdagavond om half zes aan begon. Toen sprong hij in Leeuwarden het water in, om daar (hopelijk) maandagavond weer aan te komen. Met zo'n 10 kilometer te gaan komt het einde nu toch echt wel in zicht.
» Metro
maandag 24 juni 2019, 15:17 uur
Leeuwarden maakt zich op voor finish Maarten van der Weijden
Hart van NederlandLeeuwarden maakt zich op voor de finish van Maarten van der Weijden, die aan het laatste stuk is begonnen van zijn Elfstedenzwemtocht in Friesland. Hij wordt rond 19.30 uur aan de finish bij de Bonkevaart verwacht.
» Hart van Nederland
maandag 24 juni 2019, 14:25 uur
Teller Elfstedenzwemtocht op 2,7 miljoen
MetroMaarten van der Weijden heeft met zijn Elfstedenzwemtocht tot nu toe 2,7 miljoen euro opgehaald. Dat is meer dan vorig jaar rond dit tijdstip. Toen stond hij op het podium in Leeuwarden en stond de teller op 2,5 miljoen euro.
» Metro
maandag 24 juni 2019, 12:12 uur
Tussenstand 11Stedenzwemtocht Van der Weijden: 2,7 miljoen
Hart van NederlandMaarten van der Weijden heeft met zijn Elfstedenzwemtocht tot nu toe al 2,7 miljoen euro opgehaald. Dat is meer dan vorig jaar rond dit tijdstip. Toen stond hij op het podium in Leeuwarden en stond de teller op 2,5 miljoen euro.
» Hart van Nederland
maandag 24 juni 2019, 11:28 uur
Premier Rutte moedigt Van der Weijden aan tijdens laatste loodjes
NU.nlLangeafstandszwemmer Maarten van der Weijden is op de terugweg naar Leeuwarden, waar hij maandagavond hoopt aan te komen. Hij wordt tijdens de laatste loodjes van zijn elfstedenzwemtocht aangemoedigd door duizenden Friezen, premier Mark Rutte en de Koninklijke Luchtmacht.
» NU.nl
maandag 24 juni 2019, 10:53 uur
Elfstedenpoging Van der Weijden lijkt uit te draaien op glorietocht zonder weerga
PZCVan de boer die staat te kijken langs de Dokkummer Ee tot de schoonmaakster in het hotel, die de Elfstedentocht van Maarten van der Weijden met een schuin oog volgt op televisie: iedereen lijkt er vanuit te gaan dat de zwemmende reus vandaag de finish in Leeuwarden haalt.
» PZC
maandag 24 juni 2019, 10:08 uur
Van der Weijden begint aan terugweg naar Leeuwarden
NU.nlLangeafstandszwemmer Maarten van der Weijden is in Dokkum aangekomen. Hij is bijna bij het keerpunt, waarna hij weer naar Leeuwarden zwemt.
» NU.nl
maandag 24 juni 2019, 03:40 uur
LIVE | Maarten na paar uur slaap weer het water in voor tocht door ‘Hel van het noorden’
de StentorHij probeert het nóg een keer: de Elfstedentocht zwemmen. Olympiër Maarten van der Weijden (38) is vrijdagavond vertrokken in Leeuwarden, en komt daar naar verwachting maandagavond weer aan. Hoe vergaat het hem onderweg? We houden het hier live voor je bij, inclusief video's, achtergrondinformatie en commentaar van onze verslaggevers ter plekke.
» de Stentor
maandag 24 juni 2019, 03:40 uur
LIVE | Van der Weijden aangekomen in Burdaard, nu voorbij punt waar hij vorig jaar strandde
PZCHij probeert het nóg een keer: de Elfstedentocht zwemmen. Olympiër Maarten van der Weijden (38) is vrijdagavond vertrokken vanuit Leeuwarden, en komt daar naar verwachting vanavond weer aan. Hoe vergaat het hem onderweg? We houden het hier live voor je bij, inclusief video's, achtergrondinformatie en commentaar van onze verslaggevers ter plekke.
» PZC
zondag 23 juni 2019, 18:34 uur
Maarten van der Weijden zet Friesland op zijn kop
MetroIn Friesland gaat het op dit moment maar over één ding: Maarten van der Weijden. Langs de hele Elfstedenroute wordt de topsporter als een ware volksheld onthaald. Morgenavond hoopt de zwemmer, na 196 kilometer, te finishen in Leeuwarden.
» Metro
zondag 23 juni 2019, 05:00 uur
LIVE | Maarten gaat als een speer, ligt anderhalf uur voor op schema
PZCHij probeert het nóg een keer: de Elfstedentocht zwemmen. Olympiër Maarten van der Weijden (38) is vrijdagavond vertrokken in Leeuwarden, en komt daar naar verwachting maandag om 19.30 uur weer aan. Hoe vergaat het hem onderweg? We houden het hier het hele weekend voor je bij, inclusief video's, achtergrondinformatie en live commentaar van onze verslaggevers ter plaatse.
» PZC
zaterdag 22 juni 2019, 21:44 uur
LIVE | Maarten van der Weijden ligt bijna twee uur voor op schema
BN DeStemHij gaat het nóg een keer proberen: de Elfstedentocht zwemmen. Olympiër Maarten van der Weijden (38) is gisteravond vertrokken in Leeuwarden, en komt daar naar verwachting maandag om 19.30 uur weer aan. Hoe vergaat het hem onderweg? We houden het hier het hele weekend voor je bij, inclusief video's, achtergrondinformatie en live commentaar van onze verslaggevers ter plaatse.
» BN DeStemFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Metro
Foto: Metro
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: Metro
Foto: NU.nl
Foto: Metro
Foto: Metro
Foto: Metro
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: Metro
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Leeuwarden

21 oktober 09:36Week lang aangepaste dienstregeling tussen Leeuwarden en Meppel
11 oktober 19:06Provincie trekt beleidsregel stikstof in na boerenprotest in Leeuwarden
11 oktober 13:25Politie: mijd centrum Leeuwarden om boerenprotest
11 oktober 11:30Politie pakt twee Groningers op voor inbraak café Leeuwarden
10 oktober 06:54Vliet: Beschoten huis is van zorgverlener
8 oktober 22:41Twaalf tips na tv-uitzending over 'Tikkiefraude' in Leeuwarden
6 oktober 15:52Defensiemedewerker opgepakt na plassen tegen gebouw van gerechtshof
5 oktober 13:31Fraaie beelden uit Leeuwarden: 93-jarige supporter bedankt zijn Cambuur-helden
4 oktober 12:44Mega-operatie op station Leeuwarden: hele overkapping gaat eraf (en keert terug)
3 oktober 17:08Celstraf voor brandstichting moskee Leeuwarden
26 september 19:18Werkzaamheden aan spoor tussen Stad en Leeuwarden uitgesteld
25 september 09:09Teruglezen: de tweede dag van het hoger beroep tegen de blokkeerfriezen
19 september 16:24Rechtbanken in rouw: juristen tekenen condoleanceregister voor vermoorde collega
19 september 09:02Groninger ontvoerd en mishandeld in Leeuwarden
18 september 19:15MCL is digitale beelden van duizenden patiënten kwijt
12 september 17:12Eerste F-35 voor Vliegbasis Leeuwarden maakt vlucht In Italië
11 september 11:01Friese autoriteiten hebben de handen vol aan Groningse weglopers
9 september 12:12Inmiddels 11 weglopers uit Groningse instelling in Leeuwarden in de kraag gevat
29 augustus 11:51(advertorial) Genomineerden Museumtijdschrift Tentoonstellingsprijs
28 augustus 13:30Vierde 'ontsnapper' uit Groningse instelling in Leeuwarden: 'We moeten er uren op passen'
RSS.