menu
zoek

Nieuws Lelystad

Aanrijding met dodelijke afloop in Lelystad

zaterdag 30 november 2019, 11:06 uur

Op de Larserdreef in Lelystad heeft vrijdagavond 29 november rond 18.15 uur een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Als gevolg van de aanrijding zijn twee mensen overleden. Vanwege het ongeval, was de Larserweg enige tijd afgesloten. De politie is een opsporingsonderzoek begonnen naar de toedracht van dit tragische ongeval.

Waar: Larserdreef in Lelystad

Twee personenauto’s kwamen met elkaar in botsing op het kruispunt van de Larserdreef met het Delfland. Een van de auto’s was een Toyota Aygo en de andere auto was een witte Range Rover. In beide auto’s zaten drie personen. In de Toyota Aygo zaten drie inwoners van Lelystad: een 67-jarige man als bestuurder, zijn 63-jarige vrouw en een 4-jarig jongetje. De man en het jongetje zijn als gevolg van het ongeluk om het leven gekomen. De vrouw is zwaargewond naar een ziekenhuis vervoerd. De Range Rover werd bestuurd door een 26-jarige man uit Lelystad. Zowel hij als zijn twee passagiers, mannen uit Lelystad en Rhoon van 22 en 27 jaar oud, zijn ter controle naar een ziekenhuis vervoerd. Deze bestuurder is door de politie aangehouden op verdenking van overtreding van artikel 6 van de Wegenverkeerswet. Hij is in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld. Bij hem zijn door de politie testen afgenomen, waaruit is gebleken dat hij niet onder invloed was van alcohol of drugs. Hulp door omstanders Ter plaatse van het ongeval, hebben diverse omstanders direct hulp geboden. Ondanks de heftigheid van dit tragische ongeval, hebben zij veel waardevolle dingen kunnen doen. De politie spreekt daarvoor veel dank uit. Iedereen die daaraan behoefte heeft, krijgt uiteraard zorg en begeleiding aangeboden. Witte Range Rover Het opsporingsteam is in het bijzonder op zoek naar iedereen die een van de betrokken auto’s voor het ongeval heeft zien rijden in Lelystad of in de omgeving van die plaats. Heeft u gisteren, vrijdag 29 november, een witte Range Rover zien rijden? Zijn u in het bijzonder zaken opgevallen? Neem dan contact op met het opsporingsteam verkeer van de politie Midden-Nederland. Getuigenoproep Hoewel veel mensen hun verhaal al bij de politie hebben gedaan, kan het zijn dat u iets heeft gezien of heeft gehoord wat de politie kan helpen bij het onderzoek naar de toedracht van dit tragische ongeluk. Ook als u de politie al heeft gesproken, maar u herinnert zich details of zaken die u nog niet heeft verteld, bel dan opnieuw. Tenslotte komt de politie ook graag contact met mensen die beschikken over beelden, bijv. van een dashcam. Bel in alle gevallen met het opsporingsteam verkeer via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook, via 0800-7000. Ook kunt u onderstaand tipformulier invullen. Mocht u behoefte hebben aan emotionele begeleiding naar aanleiding van dingen die u heeft gezien of gehoord, neem ook dan contact op met de politie. Die zal u in contact brengen met Slachtofferhulp.

Getuigenoproep in Lelystad
Verkeer in Lelystad

» Politie.nl


Kaart nieuws Lelystad. Locatie nieuws: 52.49097 / 5.47238 Larserdreef


zondag 1 december 2019, 15:44 uur
Zwarte dag in Lelystad na dood opa en kleinzoon: ‘Rotonde voorkomt meer slachtoffers’
de Stentor‘Niet te bevatten’ en ‘in en in triest’. Het zijn de woorden van inwoners van Lelystad die in de buurt wonen van de plek waar vrijdagavond een dodelijk ongeval gebeurde. Een vierjarig jongetje en zijn opa kwamen daarbij om het leven.
» de Stentor
zaterdag 30 november 2019, 21:00 uur
Verdrietige bewoners na dood opa en kleinzoon eensgezind: ’Stoplichten nodig’
de TelegraafVerdriet overheerst bij bewoners in Lelystad die in de buurt wonen van de plek waar een tragisch ongeval vrijdagavond een eind maakte aan het leven van een opa en diens kleinzoon. Verbaasd zijn de bewoners niet, er zijn al langer zorgen om de veiligheidssituatie op dat punt.
» de Telegraaf
zaterdag 30 november 2019, 14:31 uur
Man uit Rhoon naar ziekenhuis na zwaar ongeluk Lelystad
RTV RijnmondBij een ernstig verkeersongeluk in de nacht van vrijdag op zaterdag in Lelystad zijn twee doden gevallen. In een van de auto's die betrokken was bij het ongeluk, zat ook een man uit Rhoon. Hij is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.
» RTV Rijnmond
zaterdag 30 november 2019, 13:08 uur
Opa en kleinzoon (4) overleden bij tragisch ongeluk Lelystad
de TelegraafBij een verkeersongeluk in Lelystad zijn vrijdagavond een 67-jarige man en zijn kleinzoon van 4 jaar om het leven gekomen. De inwoners van Lelystad zaten samen met een 63-jarige vrouw in een auto. Zij is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.
» de Telegraaf
zaterdag 30 november 2019, 12:10 uur
Jongetje (4) komt om bij ongeluk in Lelystad
MetroBij een verkeersongeluk op de Larserdreef in Lelystad zijn vrijdagavond een jongetje van 4 jaar en een man van 67 uit die stad om het leven gekomen.
» Metro
zaterdag 30 november 2019, 11:56 uur
Opa en kleinzoon (4) omgekomen bij ongeluk Lelystad
NOSBij een ongeluk in Lelystad zijn gisteravond een 67-jarige man en zijn 4-jarige kleinzoon om het leven gekomen.
» NOS
zaterdag 30 november 2019, 11:37 uur
Kleuter (4) en man (67) overleden bij verkeersongeluk in Lelystad
Hart van NederlandBij een ernstig verkeersongeluk op de Larserdreef in Lelystad zijn vrijdagavond een jongetje van vier jaar en een 67-jarige man uit die stad om het leven gekomen.
» Hart van Nederland
zaterdag 30 november 2019, 11:23 uur
Opa en kleinzoon (4) overleden na ongeval op Larserdreef
Omroep FlevolandEen man van 67 en zijn vierjarige kleinzoon zijn vrijdagavond overleden na een ongeval op de Larserdreef in Lelystad. De 63-jarige vrouw van de man zat ook in de auto. Zij is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Ze zijn alle drie afkomstig uit Lelystad.
» Omroep Flevoland
zaterdag 30 november 2019, 10:39 uur
Dode na zwaar ongeluk Lelystad
de TelegraafBij een verkeersongeluk op de Larserdreef in Lelystad is vrijdagavond een dode gevallen. Volgens de politie zijn er ook mensen gewonden geraakt. Het is nog niet duidelijk hoeveel.
» de Telegraaf
zaterdag 30 november 2019, 09:59 uur
Zeker één dode bij ongeluk Larserdreef
Omroep FlevolandHet ernstige ongeluk op de Larserdreef in Lelystad vrijdagavond blijkt dodelijk te zijn. De politie kan nog niet vertellen of er één of meerdere dodelijke slachtoffers zijn en hoeveel gewonden. Wel is duidelijk dat het een heftig ongeval is geweest. Volgens een woordvoerder van de politie waren er zes voertuigen bij het ongeluk betrokken.
» Omroep Flevoland
zaterdag 30 november 2019, 09:31 uur
Zeker één dode door ernstig ongeluk met zes voertuigen in Lelystad
de StentorBij het ongeluk op de Larserdreef in Lelystad is gisteravond zeker één dode gevallen. Ook raakten meerdere mensen gewond. Dat heeft de politie Midden-Nederland bevestigd. Bij het ongeval waren zes voertuigen betrokken.
» de Stentor
zaterdag 30 november 2019, 09:31 uur
Drama in Lelystad: jongetje (4) en opa overlijden bij ernstig ongeluk
de StentorBij een ernstig auto-ongeluk in Lelystad zijn gisteravond een 4-jarig jongetje en zijn 67-jarige opa om het leven gekomen. De 63-jarige vrouw van de man, die ook in de auto zat, raakte zwaargewond. Een 26-jarige bestuurder van een betrokken Range Rover is aangehouden.
» de Stentor
zaterdag 30 november 2019, 09:31 uur
Jongetje (4) en zijn 67-jarige opa overleden bij ernstig ongeluk in Lelystad
de StentorBij een ernstig auto-ongeluk in Lelystad zijn gisteravond een 4-jarig jongetje en zijn 67-jarige opa om het leven gekomen. De 63-jarige vrouw van de man, die ook in de auto zat, raakte zwaargewond. Een 26-jarige bestuurder van een betrokken Range Rover is aangehouden.
» de Stentor
vrijdag 29 november 2019, 19:25 uur
Ernstig ongeluk in Lelystad, meerdere gewonden: ‘Heel heftig’
de StentorBij een ongeluk op de Larserdreef in Lelystad zijn vanavond meerdere gewonden gevallen. Dat heeft de politie Midden-Nederland bevestigd. Bij het ongeval waren meerdere voertuigen betrokken. Hulpdiensten zijn massaal ter plaatse, er werd ook een traumahelikopter ingezet.
» de Stentor
vrijdag 29 november 2019, 18:57 uur
Gewonden door ernstig ongeluk Larserdreef
Omroep FlevolandBij een ernstig ongeluk op de Larserdreef ter hoogte van Delfland in Lelystad zijn vrijdag aan het begin van de avond meerdere mensen gewond geraakt. Hulpverleners waren massaal uitgerukt.
» Omroep FlevolandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: Metro
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Lelystad

12 augustus 16:06Hondjes tijdens winkelen in snikhete auto achtergelaten: 'Hoe onverantwoordelijk ben je dan?'
8 augustus 20:25Wereldrecord voor Vattenfall Solar Team op testbaan RDW
6 augustus 12:50Avond op het strand met vrienden loopt dramatisch af: man uit Lelystad wordt onwel en verdrinkt
5 augustus 14:51'Oostvaarderskliniek liet steken vallen bij tbs'er die man doodde'
5 augustus 11:25Tijgermug duikt op in het Westland, NVWA zit er 'vanwege het risico bovenop'
4 augustus 19:23Batavia Stad volledig 'Nederlands', APG wil resterende helft aandelen kopen
4 augustus 19:22Celstraffen van 15 en 18 jaar en tbs geëist in Rode Klif-zaak
4 augustus 15:57Tbs’er vraagt na moordbekentenis Lelystad om nieuwe tbs
4 augustus 07:00Dertienduizend stuitingsbrieven Lelystad Airport
2 augustus 11:46Dik 13.000 mensen in actie tegen gevreesde waardedaling huis door komst Lelystad Airport
30 juli 14:24Man met zelfgemaakte wapens op zak aangehouden, verwondt daarna advocate
28 juli 11:34Ziekenhuis Harderwijk staat eigen mondkapje toe na ophef
26 juli 12:52Gevangenismuur te hoog voor pakketje softdrugs
24 juli 20:16Piratenzender uit lucht gehaald na verstoring bij Lelystad Airport
13 juli 17:54"Werkloze luchtverkeersleiding kost jaarlijks 4,4 miljoen"
10 juli 15:35Man (82) uit Lelystad verdacht van ontucht met meisjes van 7 en 9
9 juli 22:09Boeren voeren actie bij Lelystad Airport
8 juli 17:13Jongens in park bedreigd, beroofd en mishandeld
5 juli 12:30Stadsgedicht voor vertrekkende burgemeester Adema
4 juli 14:4361 kilometer te hard op Oostvaardersdijk, man (35) uit Lelystad is rijbewijs kwijt
RSS.