menu
zoek

Nieuws Lemmer

Boodschappentas gezocht in relatie tot ernstig geweldsincident; verdachte aangehouden

zaterdag 4 september 2021, 13:31 uur

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 30- jarige man uit Lemmer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een ernstig geweldsincident. Het incident vond dezelfde nacht plaats in een woning aan de Parkstraat. Het slachtoffer, een 75-jarige man, raakte hierbij ernstig gewond.

Waar: Parkstraat in Lemmer

Op vrijdag 3 september 2021 tegen 00:30 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat een 75-jarige man in een woning aan de Parkstraat was mishandeld en daardoor ernstig gewond was geraakt. Ter plaatse gekomen hulpdiensten ontfermden zich over het slachtoffer en een onderzoek werd gestart. De gewonde man werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht voor medische zorg. Uit onderzoek blijkt dat het slachtoffer rond middernacht over de Parkstraat naar huis liep. Bij zijn woning aangekomen opende hij de deur en toen kwam er een man met hem mee naar binnen. Binnen eiste de man geld, maar kreeg dit niet van het slachtoffer. Vervolgens werd de 75-jarige man zwaar mishandeld. De dader verliet de woning en het slachtoffer bleef ernstig gewond achter in de woning. Kort na de melding, tegen 01:00 uur werd in Lemmer een 30-jarige man uit Lemmer aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij dit geweldsincident. De man zit vast. De politie verricht onderzoek naar dit ernstige geweldsincident en de politie is specifiek op zoek naar een plastic boodschappentas met daarin een aantal flesjes. Deze plastic tas is voorzien van het logo van de Lidl. Heeft u deze tas met inhoud in de omgeving van de Parkstraat gezien of gevonden? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844. Daarnaast komt de politie graag in contact met mensen die in de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 september in of in de omgeving van de Parkstraat iets hebben gezien of gehoord dat met deze zaak te maken kan hebben. De politie komt ook graag in contact met mensen uit de omgeving die mogelijk camerabeelden hebben, bijvoorbeeld van een deurbelcamera. Ook als u andere informatie heeft die met deze zaak te maken kan hebben, vraagt de politie u om contact op te nemen via 0900- 8844.


» Politie.nl

Kaart nieuws Lemmer. Locatie nieuws: 52.84690 / 5.70867 Parkstraat
Parkstraat in Lemmer


zaterdag 4 september 2021, 15:49 uur
Politie zoekt boodschappentas in onderzoek ernstig geweldsincident Lemmer
Blik op NieuwsIn de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie een 30- jarige man uit Lemmer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een ernstig geweldsincident. 'Het incident vond dezelfde nacht plaats in een woning aan de Parkstraat', zo meldt de politie zaterdag.
» Blik op NieuwsMeer nieuws uit Lemmer

14 januari 11:38Politie onderzoek poging overval casino in Lemmer
3 januari 16:29Een blusrobot en drone; grote brand in Rutten in 15 foto's
5 juni 11:48Twee minderjarigen aangehouden na achtervolging in Lemmer. Politiehond bijt verdachte
25 januari 12:07Forse CO2-besparing: Woudagemaal in Lemmer draait voortaan op duurzame diesel
5 januari 12:58Vrouw (51) uit Midden-Groningen zwaargewond bij ongeval op A6 bij Lemmer
4 oktober 16:17KNSB lijft Beer van Lemmer Rintje Ritsma in als bondscoach van teamonderdelen
15 februari 11:03Twee verdachten opgepakt na dodelijke steekpartij in Friese Lemmer
24 november 13:24Rijkswaterstaat na golf van lekke banden op A6: ‘Kwam door stukjes beton van viaduct’
9 november 21:03Werkstraffen voor zweminstructeurs na verdrinking jongen (11) in Lemmer
4 september 15:49Politie zoekt boodschappentas in onderzoek ernstig geweldsincident Lemmer
1 februari 22:34Bestuurder van gestolen auto aangehouden na jacht op A6
RSS.