menu
zoek

Nieuws Lepelstraat

Gestolen elektrische apparaten aangetroffen tijdens routinecontrole

maandag 30 september 2019, 10:36 uur

Vanmorgen zijn door de politie omstreeks 05.40 uur op de Vrouwenlandseweg tijdens een routinecontrole twee Poolse mannen aangehouden. De 37-jarige bestuurder werd gearresteerd omdat hij zich legitimeerde met een vals Pools identiteitsbewijs. De 22-jarige bijrijder en eigenaar van de auto werd aangehouden ter zake de verdenking van heling nadat in de kofferbak een grote hoeveelheid elektrisch gereedschap was aangetroffen dat vermoedelijk van diefstal afkomstig is

Waar: Vrouwenlandseweg in Lepelstraat

Agenten controleerden vanmorgen de inzittenden van een auto omdat zij over een weggedeelte reden waar geen autoverkeer is toegestaan. De bestuurder die werd aangehouden met het valse legitimatiebewijs bleek gesignaleerd te staan in het opsporingsregister. Hij bleek nog twee straffen van respectievelijk 63 en 26 dagen te moeten uitzitten. Ook werd hij nog gezocht vanwege een gekwalificeerde diefstal.  Het elektrisch gereedschap dat in de auto werd aangetroffen is afgelopen nacht vermoedelijk gestolen uit een bedrijfsbus in Tholen. Het gaat  onder meer om een boor en zaagmachines. De gedupeerde eigenaar had een bericht op Facebook geplaatst.  

Diefstal/Heling in Lepelstraat

» Politie.nl


Kaart nieuws Lepelstraat. Locatie nieuws: 51.53329 / 4.21624 Vrouwenlandseweg
Vrouwenlandseweg in Lepelstraat


maandag 30 september 2019, 10:53 uur
Polen betrapt met kofferbak vol met gestolen zaagmachines in Lepelstraat
BN DeStemLEPELSTRAAT - De politie heeft maandagochtend twee Poolse mannen aangehouden bij een routinecontrole in Lepelstraat. Een van de twee wordt verdacht van het helen van een grote hoeveelheid elektrisch gereedschap, de andere legitimeerde zich met een vals identiteitsbewijs en bleek nog twee straffen te moeten uitzitten.
» BN DeStemMeer nieuws uit Lepelstraat

24 april 14:21Buurtbewoners gaan elkaar met hakbijl en moker te lijf
21 maart 10:51Achtervolging eindigt tegen lantaarnpaal: tieners ingerekend
23 april 13:36Drietal gearresteerd na achtervolging
5 maart 11:50Drugslab in Lepelstraat blijkt cocaïnewasserij, vier mannen opgepakt
5 januari 14:40Wapens getrokken tijdens arrestatie in Lepelstraat
30 september 10:53Polen betrapt met kofferbak vol met gestolen zaagmachines in Lepelstraat
RSS.