menu
zoek

Nieuws Lepelstraat

Drugslab aangetroffen in Lepelstraat

woensdag 4 maart 2020, 14:16 uur

Op een erf aan de Noorder Kreekweg in Lepelstraat zijn vier mannen aangehouden. De vier werden aangetroffen bij en in een drugslab dat gevestigd zat in één van de loodsen op het erf.

Waar: Noorder Kreekweg in Lepelstraat

Via een anonieme tip kwam de politie in de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 maart 2020 op het spoor van het laboratorium in Lepelstraat. Toen agenten een onderzoek instelden in één van de loodsen op het terrein bleken daar drie mannen aanwezig te zijn. Ook bevond zich nog een man op het terrein waar de loods gevestigd was. De vier mannen zijn meteen aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij het in de loods aanwezige drugslab. Drie van de vier mannen hebben geen vaste woon- of verblijfplaats. Zij zijn 50, 46 en 25 jaar oud. De vierde verdachte betreft de eigenaar van de loods. Alle verdachten zijn ingesloten en zullen later een verklaring mogen afleggen. Woensdagmiddag is gestart met de ontruiming van de loods. De politie stelt een onderzoek in naar wat er exact gefabriceerd werd in de loods aan de Noorder Kreekweg.

Drugs in Lepelstraat

» Politie.nl


Kaart nieuws Lepelstraat. Locatie nieuws: 51.53790 / 4.24421 Noorder Kreekweg
Noorder Kreekweg in Lepelstraat


donderdag 5 maart 2020, 11:50 uur
Drugslab in Lepelstraat blijkt cocaïnewasserij, vier mannen opgepakt
CrimesiteOp een boerenerf aan de Noorder Kreekweg in Lepelstraat (Noord-Brabant) zijn woensdag vier mannen aangehouden nadat de politie er een cocaïnewasserij aantrof. De vier verdachten werden aangetroffen bij en in één van de loodsen op het terrein. Eerder dacht de politie dat het ging om een drugslab.
» Crimesite
woensdag 4 maart 2020, 14:42 uur
Drugslab aangetroffen in Brabantse Lepelstraat
Blik op NieuwsDe politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag op een erf aan de Noorder Kreekweg in Lepelstraat vier mannen aangehouden. 'De vier werden aangetroffen bij en in een drugslab dat gevestigd zat in één van de loodsen op het erf', zo meldt de politie woensdag.
» Blik op Nieuws
woensdag 4 maart 2020, 11:58 uur
Drugslab aangetroffen in loods op boerenerf in Lepelstraat, vier personen aangehouden
BN DeStemLEPELSTRAAT - In een loods op een boerenerf aan de Noorder Kreekweg in Lepelstraat heeft de politie woensdagochtend een drugslab aangetroffen. Hierbij zijn vier personen aangehouden.
» BN DeStemMeer nieuws uit Lepelstraat

28 oktober 18:00Rechter akkoord met strafdeal over cokelabs Poortvliet en Lepelstraat, hoger beroep uitgesloten
24 april 14:21Buurtbewoners gaan elkaar met hakbijl en moker te lijf
21 maart 10:51Achtervolging eindigt tegen lantaarnpaal: tieners ingerekend
23 april 13:36Drietal gearresteerd na achtervolging
5 maart 11:50Drugslab in Lepelstraat blijkt cocaïnewasserij, vier mannen opgepakt
5 januari 14:40Wapens getrokken tijdens arrestatie in Lepelstraat
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?