menu
zoek

Nieuws Leveroy

Onderzoek naar woningoverval

maandag 3 april 2017, 00:13 uur

Naar aanleiding van een woningoverval zondagavond aan de Bergdijk, wordt er op dit moment technisch onderzoek verricht door de politie in en rondom de woning.

Waar: Bergdijk in Leveroy

Rond 23.00 uur kreeg de politie melding dat eerder die avond de bewoner van een woning aan de Bergdijk slachtoffer was geworden van een woningoverval. Meerdere personen forceerden daarbij de deur om toegang te krijgen tot het huis. Ze bedreigden en mishandelden de aanwezige bewoner en vertrokken vervolgens met vermoedelijk een hoeveelheid cashgeld in een auto. De bewoner heeft ook de woning verlaten om alarm te slaan.

Getuigenoproep
De politie heeft via Burgernet een oproep aan het publiek gedaan om mee uit te kijken naar de verdachten. Getuigen die informatie hebben over de woningoverval kunnen deze delen via 0900-8844 of indien gewenst anoniem via 0800-7000.

Diefstal/Heling in Leveroy
Getuigenoproep in Leveroy
Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Leveroy
Overval in Leveroy

» Politie.nl


Kaart nieuws Leveroy. Locatie nieuws: 51.24871 / 5.84772 Bergdijk


maandag 3 april 2017, 06:46 uur
Mishandeling bij woningoverval Leveroy
Hart van NederlandNaar aanleiding van een woningoverval zondagavond aan de Bergdijk in het Limburgse Leveroy, wordt technisch onderzoek verricht door het politieteam in en rondom de woning. Rond 23.00 uur kregen de hulpdiensten de melding dat eerder die avond de bewoner slachtoffer was geworden van een woningoverval. Meerdere personen forceerden daarbij de deur om toegang te krijgen […]
» Hart van NederlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Leveroy

26 mei 17:38Vrouw (79) omgekomen na aanrijding met landbouwvoertuig in Limburg
3 april 06:46Mishandeling bij woningoverval Leveroy
RSS.