menu
zoek

Nieuws Linne

Al ’jarenlang’ groepen arbeidsmigranten op boerderij Linne

woensdag 2 juni 2021, 14:31 uur

De gemeente Maasgouw had tot voor kort geen regels met betrekking tot de huisvesting van arbeidsmigranten. Daardoor was het mogelijk dat tot vorige week vijftig Roemeense arbeidsmigranten onder erbarmelijke omstandigheden waren gehuisvest in Linne.

» de Telegraaf
woensdag 2 juni 2021, 11:26 uur
'Nu stappen zetten om arbeidsmigranten beter te beschermen'
1LimburgNa de ontdekking van ruim vijftig Roemenen die onder erbarmelijke omstandigheden leefden in een boerderij in Linne, moeten er meteen stappen worden gezet om arbeidsmigranten beter te beschermen.
» 1Limburg
woensdag 2 juni 2021, 08:55 uur
'Betere bescherming arbeidsmigranten kan niet wachten op nieuw kabinet'
NOSEr moeten nu stappen worden gezet om arbeidsmigranten beter te beschermen, daarvoor kan niet worden gewacht op een nieuwe regering. Dat zegt de voorzitter van het Aanjaagteam Bescherming Arbeidsmigranten, Emile Roemer, na de ontdekking van vijftig Roemeense migranten die in het Limburgse Linne onder erbarmelijke omstandigheden werden aangetroffen.
» NOS
dinsdag 1 juni 2021, 16:51 uur
Roemenen leefden in angst in aftands onderkomen in Linne
1LimburgOp een boerderijcomplex in Linne zijn ruim vijftig arbeidsmigranten aangetroffen onder 'erbarmelijke en gevaarlijke omstandigheden', meldt de gemeente Maasgouw.
» 1Limburg
dinsdag 1 juni 2021, 16:44 uur
Migranten in 'mensonterende situatie' aangetroffen op boerderij in Limburg
NOSOp een boerderij bij Linne in Limburg zijn vorige week meer dan vijftig Roemeense arbeidsmigranten gevonden, die daar onder erbarmelijke omstandigheden woonden en werkten als aspergestekers. Dat meldt de gemeente Maasgouw, waar Linne onder valt.
» NOS
dinsdag 1 juni 2021, 16:37 uur
Gemeente Maasgouw ontdekt vijftig arbeidsmigranten in erbarmelijke situatie
NU.nlDe Limburgse gemeente Maasgouw zegt op een boerderijcomplex in Linne ruim vijftig arbeidsmigranten te hebben aangetroffen die onder erbarmelijke en gevaarlijke omstandigheden zouden leven. De gemeente heeft direct een einde aan de situatie gemaakt.
» NU.nl
dinsdag 1 juni 2021, 16:17 uur
Ruim 50 arbeidsmigranten onder ’erbarmelijke omstandigheden’ in boerderijcomplex Limburg
de TelegraafOp een boerderijcomplex in Linne (Limburg) zijn ruim vijftig arbeidsmigranten aangetroffen onder „erbarmelijke en gevaarlijke omstandigheden”, meldt de gemeente Maasgouw. Zij werden afgelopen donderdag gevonden tijdens een gezamenlijke controle van de vreemdelingenpolitie, de Inspectie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de gemeente Maasgouw.
» de Telegraaf
dinsdag 1 juni 2021, 16:16 uur
Verbazing na vondst migranten op Limburgse boerderij: ‘Zelden zoiets mensonterends gezien’
de GelderlanderOp een boerderijcomplex in het Limburgse kerkdorpje Linne (bij Roermond) zijn ruim vijftig arbeidsmigranten aangetroffen onder ‘erbarmelijke en gevaarlijke omstandigheden’, meldt de gemeente Maasgouw. Zij werden afgelopen donderdag gevonden tijdens een gezamenlijke controle van de vreemdelingenpolitie, de Inspectie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de gemeente Maasgouw.
» de Gelderlander
dinsdag 1 juni 2021, 16:16 uur
Verbazing na vondst migranten op Limburgse boerderij: ‘Zelden zoiets mensonterends gezien’
Brabants DagbladOp een boerderijcomplex in het Limburgse kerkdorpje Linne (bij Roermond) zijn ruim vijftig arbeidsmigranten aangetroffen onder ‘erbarmelijke en gevaarlijke omstandigheden’, meldt de gemeente Maasgouw. Zij werden afgelopen donderdag gevonden tijdens een gezamenlijke controle van de vreemdelingenpolitie, de Inspectie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de gemeente Maasgouw.
» Brabants Dagblad
dinsdag 1 juni 2021, 16:16 uur
Op boerderij gevonden Roemenen waren bang voor hun leider: 'Hij was intimiderend en gewelddadig’
PZCOp een boerderijcomplex in het Limburgse kerkdorpje Linne (bij Roermond) zijn ruim vijftig Roemeense arbeidsmigranten aangetroffen onder ‘erbarmelijke en gevaarlijke omstandigheden’, meldt de gemeente Maasgouw. Zij werden afgelopen donderdag gevonden tijdens een gezamenlijke controle van de vreemdelingenpolitie, de Inspectie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en de gemeente Maasgouw. Inmiddels zijn de migranten vertrokken naar een onbekende bestemming, zegt burgemeester Stef Strous (PvdA) tegen deze site.
» PZC
dinsdag 1 juni 2021, 16:16 uur
Op boerderij gevonden Roemenen waren bang voor hun leider: 'Hij was intimiderend en gewelddadig’
BN DeStemOp een boerderijcomplex in het Limburgse kerkdorpje Linne (bij Roermond) zijn ruim vijftig Roemeense arbeidsmigranten aangetroffen onder ‘erbarmelijke en gevaarlijke omstandigheden’, meldt de gemeente Maasgouw. Zij werden afgelopen donderdag gevonden tijdens een gezamenlijke controle van de vreemdelingenpolitie, de Inspectie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en de gemeente Maasgouw. Inmiddels zijn de migranten vertrokken naar een onbekende bestemming, zegt burgemeester Stef Strous (PvdA) tegen deze site.
» BN DeStem
dinsdag 1 juni 2021, 16:16 uur
Op boerderij gevonden Roemenen waren bang voor hun leider: 'Hij was intimiderend en gewelddadig’
de StentorOp een boerderijcomplex in het Limburgse kerkdorpje Linne (bij Roermond) zijn ruim vijftig Roemeense arbeidsmigranten aangetroffen onder ‘erbarmelijke en gevaarlijke omstandigheden’, meldt de gemeente Maasgouw. Zij werden afgelopen donderdag gevonden tijdens een gezamenlijke controle van de vreemdelingenpolitie, de Inspectie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en de gemeente Maasgouw. Inmiddels zijn de migranten vertrokken richting een onbekende bestemming, zegt burgemeester Stef Strous (PvdA) tegen deze site.
» de StentorFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: 1Limburg
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Linne

14 augustus 20:55Straatrover duwt bejaarde (79) van scootmobiel en gaat er met het ding vandoor
9 juni 22:01Vijftig Roemeense arbeidsmigranten uit verwaarloosde boerderij in Limburg weer terecht
2 juni 14:31Al ’jarenlang’ groepen arbeidsmigranten op boerderij Linne
19 oktober 11:34Politie arresteert 16-jarige woninginbreker
7 april 10:02Ayoub en Emma zijn derde en vierde finalist van de Jeugdjournaal Wedstrijd
29 september 15:00Vader zoekt daders die zijn zoon tot bloedens toe sloegen en bewusteloos achterlieten
10 december 20:23Bejaarde vrouw komt om door woningbrand Linne
RSS.