menu
zoek

Nieuws Lutjebroek

Inbrekers te water

woensdag 11 maart 2020, 10:57 uur

Woensdagochtend rond 03:15 uur zijn twee mannen aangehouden die met behulp van een boot verschillende tuinen in waren geslopen. De 24-jarige man zonder bekend adres en de 29-jarige man uit Grootebroek worden verdacht van inbraak in de schuren van drie verschillende woningen aan de Lelielaan.

Waar: Lelielaan in Lutjebroek

Rond 03:00 uur kreeg de politie een melding over twee personen die gezien waren in de achtertuin van een woning. Meerdere eenheden gingen naar de locatie en zochten naar de verdachten. Eén van de agenten zag achter in de tuin een steiger aan het water. Daar lag een boot waar één van de verdachten in stond. De agent riep naar de man dat hij van de boot af moest komen. De verdachte probeerde nog de motor van de boot te starten, maar toen dit niet lukte gaf hij zich over. Na inspectie van de boot bleek dat de tweede verdachte zich verschuilde in een hoekje van de kajuit. Beide mannen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. In de boot vond de politie inbrekerswerktuigen en verschillende goederen afkomstig uit de schuren van de drie woningen. Waarschuwing Het komt vaker voor dat inbrekers een boot gebruiken om naar woningen te gaan die aan het water liggen. Via het water kunnen ze vaak een perceel makkelijk betreden en ook weer snel wegkomen. Heeft u een woning aan het water waarbij een vrije doorgang is naar groter vaarwater? Laat dan geen waardevolle spullen achter in uw tuin, zorg voor goede sloten op schuren en sluit uw huis ook aan de achterkant altijd goed af. Kijk hier voor meer preventietips tegen woninginbraken. 2020048219

Inbraak in Lutjebroek

» Politie.nl


Kaart nieuws Lutjebroek. Locatie nieuws: Lelielaan


woensdag 11 maart 2020, 20:00 uur
Inbrekers varen 's nachts door Lutjebroek: twee mannen aangehouden
RTV N-HLUTJEBROEK - Twee varende inbrekers zijn afgelopen nacht door de politie in de kraag gevat in Lutjebroek. De mannen waren vanaf een boot verschillende tuinen ingeslopen. De politie verdenkt ze van inbraak in schuren bij drie woningen aan de Lelielaan.
» RTV N-H
woensdag 11 maart 2020, 11:46 uur
Inbrekers te water in Lutjebroek
Blik op NieuwsWoensdagochtend rond 03:15 uur zijn twee mannen aangehouden in Lutjebroek die met behulp van een boot verschillende tuinen in waren geslopen. De 24-jarige man zonder bekend adres en de 29-jarige man uit Grootebroek worden verdacht van inbraak in de schuren van drie verschillende woningen aan de Lelielaan.
» Blik op NieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Lutjebroek

11 maart 20:00Inbrekers varen 's nachts door Lutjebroek: twee mannen aangehouden
26 maart 15:32Er was niets mis met gymzaal waar hele klas ziek werd
12 maart 15:12Gymzaal in Noord-Hollands Lutjebroek gesloten na onwel worden kinderen
7 januari 12:26Beschonken automobilist (27) in elkaar geslagen na aanrijding met fietser
25 februari 10:19Inbrekers aangehouden in nat pak
RSS.