menu
zoek

Nieuws Lutjebroek

Verwisselen autoband levert drugsvangst op

maandag 18 januari 2021, 11:43 uur

Politiemensen kregen in de nacht van zaterdag op zondag de melding dat iemand bezig was werkzaamheden te verrichten aan een auto in de P.J. Jongstraat. De werkzaamheden gingen gepaard met geluidsoverlast. Aangekomen bleek een man bezig te zijn met het wisselen van een autoband. De politiemensen raakten met de man in gesprek.

Waar: P.J. Jongstraat in Lutjebroek

Tijdens het gesprek zagen zij in de auto een zakje met hennep liggen. Dat was de reden om een nadere onderzoek in te stellen in de auto. Hierbij troffen zij ruim 430 tabletten en 50 gram wit poeder. Vermoedelijk gaat het hierbij om drugs, te weten XTC tabletten en amfetamine. Dit moet echter nog worden vastgesteld door medewerkers van het NFI. De man, een 38-jarige inwoner van Oosterblokker, is aangehouden. De spullen zijn inbeslaggenomen. Dit geldt ook voor zijn auto, die is afgesleept om verder onderzoek aan te verrichten. In de woning van de man werd later ook een onderzoek verricht. Hierbij is een kilo hennep aangetroffen welke ook in beslag is genomen.

Drugs in Lutjebroek

» Politie.nl


Kaart nieuws Lutjebroek. Locatie nieuws: P.J. Jongstraat


maandag 18 januari 2021, 12:43 uur
Verwisselen autoband levert xtc, amfetamine en wiet op
CrimesiteDe politie kreeg zaterdagnacht een melding van geluidsoverlast toen een man bezig was werkzaamheden te verrichten aan een auto in de P.J. Jongstraat in Lutjebroek. Toen agenten ter plaatse kwamen, bleek een man bezig te zijn met het wisselen van een autoband.
» CrimesiteFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl

Meer nieuws uit Lutjebroek

18 januari 12:43Verwisselen autoband levert xtc, amfetamine en wiet op
11 maart 20:00Inbrekers varen 's nachts door Lutjebroek: twee mannen aangehouden
26 maart 15:32Er was niets mis met gymzaal waar hele klas ziek werd
12 maart 15:12Gymzaal in Noord-Hollands Lutjebroek gesloten na onwel worden kinderen
7 januari 12:26Beschonken automobilist (27) in elkaar geslagen na aanrijding met fietser
RSS.