menu
zoek

Nieuws Luyksgestel

Man opgepakt na aantreffen gewonde vrouw

zondag 12 april 2020, 16:00 uur

Een vrouw uit Bergeijk werd zaterdagavond 11 april gewond gevonden op een recreatiepark in Luyksgestel. Een dag later hield de politie een verdachte man uit die plaats aan. Er is nog veel onduidelijk. Daarom komen wij graag in contact met getuigen.

De meldkamer kreeg zaterdagavond rond 23.00 uur een melding van een ruzie bij een huisje op een recreatiepark in Luyksgestel. Hierbij zou iemand gewond zijn geraakt. De agenten troffen op het park een 51-jarige gewonde vrouw aan. Zij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek
Op de locatie deed de recherche uitvoerig onderzoek. Zo kwamen onder meer forensisch rechercheurs ter plaatse om te zoeken naar specifieke sporen. In de loop van het onderzoek kwamen we op het spoor van een 52-jarige man uit Luyksgestel. Hij werd zondag rond het middaguur in Bergeijk opgepakt. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Getuigen
Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Om daar een beter beeld van te krijgen spreken wij graag getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat ons kan helpen. Tips kun je online delen door het onderstaande tipformulier in te vullen of door te bellen naar 0900-8844. Blijf je liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Getuigenoproep in Luyksgestel

» Politie.nl
zondag 12 april 2020, 17:22 uur
Man opgepakt voor mishandeling vrouw op recreatiepark in Luyksgestel
Omroep BrabantDe politie heeft een verdachte opgepakt die zaterdagavond een 51-jarige vrouw zou hebben mishandeld op een recreatiepark in Luyksgestel. Het gaat om een 52-jarige man.
» Omroep Brabant
zondag 12 april 2020, 17:06 uur
Gewonde vrouw aangetroffen bij huisje op recreatiepark
Blik op NieuwsEen vrouw uit Bergeijk werd zaterdagavond 11 april gewond gevonden op een recreatiepark in Luyksgestel. Een dag later hield de politie een verdachte man uit die plaats aan. Er is nog veel onduidelijk.
» Blik op NieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Brabant
Foto: Politie.nl

Meer nieuws uit Luyksgestel

16 oktober 18:04Drie arrestaties na vondst drugslab in Brabantse woonwijk
12 april 17:22Man opgepakt voor mishandeling vrouw op recreatiepark in Luyksgestel
27 februari 22:33Snelste man op twee wielen is Harrie uit Luyksgestel
20 oktober 17:25Nederland wint medailleklassement: vijf keer goud, vier keer zilver, vier keer brons
RSS.