menu
zoek

Nieuws Maastricht

Geen resultaat zoekactie stoffelijk overschot Tanja Groen

woensdag 22 januari 2020, 18:15 uur

De zoekactie naar het stoffelijk overschot van de in 1993 verdwenen Tanja Groen is zonder resultaat gebleven.

Waar: Limburgse Gronsveld in Maastricht

De politie startte woensdagochtend met een zoekactie op een begraafplaats in de Maastrichtse wijk Heugem. Dit naar aanleiding van informatie die door het cold case team is ontvangen. Nadat deze nieuwe informatie verder onderzocht was, ontstond het vermoeden dat het stoffelijk overschot van Tanja Groen mogelijk begraven was in een graf op de begraafplaats van de Katholieke Kerk Heugem. De politie heeft het graf onderzocht, helaas zonder resultaat.

Afronding en herstel
De forensische werkzaamheden aan het graf zijn in de loop van woensdagavond afgerond. Het geopende graf is weer dicht gemaakt en de grafsteen wordt zo snel mogelijk opnieuw geplaatst. De begraafplaats, die afgesloten was, is ook weer toegankelijk voor bezoekers.

Betrokken afdelingen en diensten
Naast medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing en cold case team van de politie in Limburg waren ook archeologen van het Nederlands Forensisch Instituut bij de zoekactie betrokken. 

Hoe nu verder?
Het dossier van Tanja Groen zal nu opnieuw opgelegd, maar zeker niet gesloten, worden. Op het moment dat er een nieuwe informatie in deze vermissingszaak binnen komt, zal deze opgepakt en uitgerechercheerd worden. De politie en openbaar ministerie hechten grote waarde aan het alsnog oplossen van dergelijke cold cases. Iedere (serieuze) tip wordt uitgezocht. Met name om recht te doen aan de gevoelens van onzekerheid en onrechtvaardigheid bij nabestaanden.

Verdwijning Tanja Groen
Het is bijna 27 jaar geleden dat Tanja Groen verdween. De studente woonde op dinsdag 31 augustus 1993 een feestavond in de soos van een studentenvereniging aan de Herbenusstraat in Maastricht bij. Op deze dag heeft ze om ongeveer 19.50 uur nog contact met haar moeder in Schagen (Noord-Holland) gehad. Rond middernacht heeft ze het feest verlaten en is ze op de fiets naar haar kamer in Gronsveld gegaan. Vanaf dat moment ontbreekt ieder spoor van haar. Op zaterdag 4 september 1993 hebben de ouders aangifte van vermissing van hun dochter gedaan.

Vermist in Maastricht

» Politie.nl


Kaart nieuws Maastricht. Locatie nieuws: 50.85137 / 5.69097 Limburgse Gronsveld


woensdag 22 januari 2020, 14:22 uur
Voortgang onderzoek op begraafplaats verdwijningszaak Tanja Groen
Politie.nlDe zoekactie in het onderzoek naar de verdwijning van Tanja Groen op het kerkhof aan de Beente in de Maastrichtse wijk Heugem is nog altijd in volle gang.
In de afgelopen uren is onder andere met behulp van een graafmachine één van de graven op de begraafplaats vrijgemaakt. Medewerkers van de Forensische Opsporing en archeologen van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) hebben nu de welbekende ‘witte pakken’ aangetrokken, om nader onderzoek te verrichten in het graf. Het dragen van beschermende ‘witte pakken’ hoort bij het werkproces opgraven stoffelijke resten. Laag voor laag zal alles zorgvuldig worden onderzocht om eventuele sporen veilig te kunnen stellen, om zo de inhoud van het graf te onderzoeken. De verwachting is dat het forensisch onderzoek ter plaatse vandaag zal worden afgerond. Mochten daar sporen worden aangetroffen dan zal eerst de familie en in een latere fase ook media / publiek daarover worden geïnformeerd.

Onderzoek op begraafplaats
Woensdagochtend is de politie gestart met een onderzoek op een begraafplaats aan de Beente in Maastricht. Dit naar aanleiding van nieuwe informatie die in het najaar van 2019 is binnengekomen en onderzocht door rechercheurs. Er is veel aandacht van media en ook buurtbewoners hebben woensdag een kijkje genomen bij de onderzoeksactiviteiten die naar verwachting tot het einde van de dag in beslag nemen. Gedurende het onderzoek is de begraafplaats voor het publiek niet toegankelijk.

Verdwijning Tanja Groen
Tanja Groen verdween bijna 27 jaar geleden. De studente woonde op dinsdag 31 augustus 1993 een feestavond bij in de soos van een studentenvereniging aan de Herbenusstraat in Maastricht. Op deze dag had Tanja om ongeveer 19.50 uur nog contact met haar moeder in Schagen (Noord-Holland). Rond middernacht vertrok ze vanaf het feest en is ze op de fiets naar haar kamer in Gronsveld, ten zuiden van Maastricht, gegaan. Vanaf dat moment ontbreekt ieder spoor van haar. Op zaterdag 4 september 1993 gaven de ouders van Tanja hun dochter als vermist op. Lees meer in het onderzoeksdossier over deze zaak.Vermist in Maastricht
» Politie.nl
woensdag 22 januari 2020, 08:09 uur
Onderzoek op begraafplaats in verdwijningszaak Tanja Groen
Politie.nlDe politie in Limburg is woensdagochtend een zoekactie op het kerkhof aan De Beente in de Maastrichtse wijk Heugem gestart. Deze zoekactie maakt onderdeel uit van het onderzoek naar de verdwijning van Tanja Groen in 1993. Op 4 september van dat jaar gaven de ouders, de destijds 18-jarige studente, als vermist op.
Het Openbaar Ministerie Limburg beschouwt de zaak als een cold case. Nu de politie nieuwe en interessante informatie heeft ontvangen, is het onderzoek opnieuw opgestart.

Nieuwe informatie In het najaar van 2019 ontving het cold case team van de politie in Limburg informatie over de plek waar het lichaam van Tanja Groen mogelijk begraven is. Het team onderzocht deze tip. De informatie leidde naar een graf op de begraafplaats van de Katholieke Kerk Heugem, gelegen aan De Beente in Maastricht. Over de concrete inhoud van de ontvangen informatie doet het cold case team verder geen mededelingen.

Onderzoek begraafplaats
Aan één van de graven op de begraafplaats verricht het onderzoeksteam woensdag forensisch onderzoek. Dit betekent dat het graf opengemaakt wordt. Forensische medewerkers bekijken het graf en onderzoeken wat zich in het graf bevindt. Het onderzoek aan het graf staat geheel los van de nabestaanden van de overleden man die in het graf begraven is. De overledene en/of zijn nabestaanden hebben niets met deze verdwijningszaak te maken en verlenen vrijwillig hun medewerking aan het onderzoek. Het onderzoek op de begraafplaats duurt de hele dag. Mochten in het graf stoffelijke resten, toebehorend aan een vrouw aangetroffen worden, dan zal hierop verder onderzoek bij het Nederlands Forensisch Instituut dienen plaats te vinden. Het zal enkele weken duren, eer het resultaat hiervan bekend is.Gedurende het onderzoek is de begraafplaats voor het publiek niet toegankelijk.

Verdwijning Tanja Groen
Tanja Groen verdween bijna 27 jaar geleden. De studente woonde op dinsdag 31 augustus 1993 een feestavond bij in de soos van een studentenvereniging aan de Herbenusstraat in Maastricht. Op deze dag had Tanja om ongeveer 19.50 uur nog contact met haar moeder in Schagen (Noord-Holland). Rond middernacht vertrok ze vanaf het feest en is ze op de fiets naar haar kamer in Gronsveld, ten zuiden van Maastricht, gegaan. Vanaf dat moment ontbreekt ieder spoor van haar. Op zaterdag 4 september 1993 gaven de ouders van Tanja hun dochter als vermist op. (Nb. klik op de afbeelding voor een uitvergroting) Meer over de vermissing van Tanja Groen en veel gestelde vragen en antwoorden over deze zaak zijn hier te vinden.

Cold case
Het onderzoek naar de verdwijning van Tanja Groen is een cold case. Een cold case is een onopgelost levensdelict (moord of doodslag) of een zeer ernstig delict waarop een minimale gevangenisstraf van 12 jaar staat. Ook al verdween Tanja Groen bijna 27 jaar geleden, deze zaak heeft altijd de aandacht van de politie gehouden. Politie en Openbaar Ministerie hechten grote waarde aan het oplossen van dergelijke cold cases. Iedere (serieuze) tip wordt uitgezocht. Met name om recht te doen aan de gevoelens van onzekerheid en onrechtvaardigheid bij de nabestaanden.

Ouders Tanja geïnformeerd
De ouders van Tanja zijn door projectleider Cold Case team Limburg, Bob Willemsen, geïnformeerd over deze nieuwe ontwikkelingen in het onderzoek naar de verdwijning van Tanja. Namens de familie Groen treedt Peter R. de Vries als adviseur op.

» Politie.nl
donderdag 23 januari 2020, 19:31 uur
Cor's broer werd opgegraven in de zoektocht naar Tanja Groen
Hart van NederlandOp deze begraafplaats in Maastricht werd woensdag na een tip een graf opnieuw geopend in de zoektocht naar Tanja Groen. Zij is sinds 1993 vermist en het is een raadsel wat er met haar gebeurd is.
» Hart van Nederland
woensdag 22 januari 2020, 19:59 uur
Van uur tot uur: hoe mannen in witte pakken zochten naar Tanja Groen
NU.nlMannen in witte pakken die via een ladder een graf instappen en emmers die via een touw omhoog worden getild. Urenlang wordt woensdag rekening gehouden met een doorbraak in de coldcasezaak van de sinds 1993 vermiste Tanja Groen. Uiteindelijk levert onderzoek op een begraafplaats in Maastricht echter niks op.
» NU.nl
woensdag 22 januari 2020, 18:38 uur
Onderzoek begraafplaats in verdwijningszaak Tanja Groen levert niets op
Blik op NieuwsDe zoektocht op de begraafplaats aan de Beente in Maastricht naar de sinds 1993 vermiste 18-jarige Tanja Grone heeft niets opgeleverd. Dit heeft de politie woensdagavond bekend gemaakt.
» Blik op Nieuws
woensdag 22 januari 2020, 18:29 uur
Lichaam Tanja Groen niet gevonden in gedolven graf Maastricht
RTV N-HMAASTRICHT - De zoektocht op een Maastrichts kerkhof naar de stoffelijke resten van de Schagense Tanja Groen heeft niets opgeleverd. Op de begraafplaats in Heugem werd het graf van een man geopend, omdat er aanwijzingen waren dat Tanja's lichaam daar vlak voor zijn begrafenis in was gelegd.  
» RTV N-H
woensdag 22 januari 2020, 18:23 uur
Lichaam Tanja Groen niet gevonden in graf op kerkhof Maastricht
Hart van NederlandHet lichaam van de in 1993 verdwenen Tanja Groen (18) is niet gevonden in een graf op een kerkhof in Maastricht. Twee archeologen en forensisch specialisten van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) onderzochten het graf sinds woensdagochtend naar aanleiding van een tip, maar helaas dus zonder resultaat.
» Hart van Nederland
woensdag 22 januari 2020, 18:22 uur
Zoektocht naar resten Tanja Groen levert niets op, familie terneergeslagen
NOSDe zoekactie naar stoffelijke resten van de sinds 1993 vermiste studente Tanja Groen op een kerkhof in Maastricht heeft niets opgeleverd.
» NOS
woensdag 22 januari 2020, 18:20 uur
Zoektocht op kerkhof naar verdwenen Tanja Groen blijft zonder resultaat
PZCBij een zoekoperatie op een begraafplaats in Maastricht naar mogelijke resten van de sinds 1993 vermiste Tanja Groen is vandaag niets gevonden. De 18-jarige Tanja verdween 27 jaar geleden na een fietstocht en is vermoedelijk het slachtoffer geworden van een misdrijf.
» PZC
woensdag 22 januari 2020, 15:18 uur
Onderzoek begraafplaats in verdwijningszaak Tanja Groen voortgezet in 'witte pakken'
Blik op NieuwsMedewerkers van de Forensische Opsporing en archeologen van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) hebben rond 14.30 uur de welbekende ‘witte pakken’ aangetrokken, om nader onderzoek te verrichten in het graf op de begraafplaats aan de Beente in Maastricht in het onderzoek naar de sinds 1993 vermiste 18-jarige Tanja Groen. Dit heeft de politie woensdagmiddag laten weten.
» Blik op Nieuws
woensdag 22 januari 2020, 15:02 uur
‘Familie Tanja Groen zit in enorme spanning’
de TelegraafDe politie is woensdag een grote zoekactie gestart naar het lichaam van Tanja Groen, die sinds 1993 vermist is. Een graf op een kerkhof in Maastricht werd geopend na een serieuze tip. De familie van Groen hoopt eindelijk antwoorden te krijgen.
» de Telegraaf
woensdag 22 januari 2020, 14:05 uur
Verdwenen studente Tanja (18) 'werd gezien' in Parijs en Ardennen: een reconstructie
Brabants DagbladIn 1993 verdween de 18-jarige Tanja Groen, ’s nachts onderweg op haar fiets van Maastricht naar haar studentenkamer in Gronsveld. Nu, ruim een kwart eeuw later, ontbreekt nog altijd elk spoor. Hoe verliep de periode rond de vermissing ook alweer? Dagblad De Limburger maakte een uitgebreide reconstructie.
» Brabants Dagblad
woensdag 22 januari 2020, 14:05 uur
Vermiste studente Tanja (18) 'werd gezien' in Parijs en Ardennen: een reconstructie
de GelderlanderIn 1993 verdween de 18-jarige Tanja Groen toen ze ’s nachts onderweg was op haar fiets van Maastricht naar haar studentenkamer in Gronsveld. Nu, ruim een kwart eeuw later, ontbreekt nog altijd elk spoor. Hoe was die periode rond de vermissing ook alweer? Dagblad De Limburger maakte een uitgebreide reconstructie.
» de Gelderlander
woensdag 22 januari 2020, 12:11 uur
OM: Lichaam van Tanja Groen in 1993 mogelijk in vers gedolven graf gelegd
NU.nlHet Openbaar Ministerie denkt dat de sinds 1993 vermiste Tanja Groen na haar dood mogelijk in een vers gedolven graf op een begraafplaats in Maastricht is gelegd. De dag na haar verdwijning, op 1 september 1993, vond op datzelfde kerkhof de begrafenis plaats van een man die verder niets met de zaak te maken heeft.
» NU.nl
woensdag 22 januari 2020, 11:48 uur
Lichaam Tanja Groen mogelijk in vers gedolven graf gelegd
Hart van NederlandHet graf op een kerkhof in Maastricht, waarin de politie woensdag zoekt naar mogelijke stoffelijke resten van Tanja Groen, was op het moment van haar verdwijnen op 31 augustus 1993 vers gedolven. Op 1 september werd het graf gebruikt bij de begrafenis van een overledene. Dat zei de woordvoerder van het Openbaar Ministerie woensdag.
» Hart van Nederland
woensdag 22 januari 2020, 11:32 uur
Ouders Tanja Groen krijgen binnen enkele weken duidelijkheid
de TelegraafDe ouders van de sinds 1993 vermiste Tanja Groen krijgen binnen enkele weken duidelijkheid. Politiewoordvoerder Yolanda Dols laat tijdens een persconferentie weten dat de resultaten van het onderzoek op de begraafplaats in Maastricht naar het NFI worden gebracht waarna er binnen enkele weken uitsluitsel komt.
» de Telegraaf
woensdag 22 januari 2020, 11:17 uur
OM: 'Lichaam van Tanja Groen is mogelijk in vers gedolven graf gelegd'
RTV N-HMAASTRICHT - Tanja Groen uit Schagen is op de avond van haar verdwijning in 1993 mogelijk vermoord en in een al gedolven graf gelegd. Dat zegt Gertjan Bos van het Openbaar Ministerie in Limburg. 
» RTV N-H
woensdag 22 januari 2020, 10:56 uur
Dit is wat we weten over de plotselinge verdwijning van Tanja Groen
NU.nlNa jaren stilte in de zaak rond de vermissing van Tanja Groen is de politie woensdag begonnen met een zoekactie op een kerkhof in Maastricht. Wat weten we over haar plotselinge verdwijning in 1993?
» NU.nl
woensdag 22 januari 2020, 10:45 uur
’Ik hoop zo dat het Tanja is’
de TelegraafDe mogelijke opgraving van het lichaam van de 18-jarige Tanja Groen uit Schagen houdt de gemoederen in Maastricht bezig. Buurtbewoners hopen met heel hun hart dat Groen, die in 1993 verdween nadat ze van een ontgroeningsfeestje in Maastricht terugfietste naar haar kamer in Gronsveld, gevonden zal worden. „Dan krijgen haar ouders na 26 jaar eindelijk rust.”
» de Telegraaf
woensdag 22 januari 2020, 10:36 uur
Dit is wat we weten over de zaak Tanja Groen
RTV N-HSCHAGEN - De Limburgse politie zoekt sinds vanochtend op een begraafplaats in Maastricht naar de al sinds 1993 vermiste Tanja Groen uit Schagen. Een 'zeer serieuze tip' gaat nu mogelijk leiden tot een doorbraak. Maar wie was Tanja Groen eigenlijk en wat weten we over haar zaak? NH Nieuws heeft de feiten op een rijtje gezet.
» RTV N-H
woensdag 22 januari 2020, 10:06 uur
Na 27 jaar mogelijke doorbraak vermissing Tanja Groen
MetroDe politie opent woensdag een graf op het kerkhof aan De Beente in Maastricht na een nieuwe tip in de coldcasezaak Tanja Groen.
» Metro
woensdag 22 januari 2020, 09:52 uur
Beelden: politie zoekt naar vermiste Tanja Groen
de TelegraafDe politie is woensdag een zoektocht begonnen naar de sinds 1993 vermiste Tanja Groen. Op een kerkhof in Maastricht wordt na een serieuze tip gegraven in een graf.
» de Telegraaf
woensdag 22 januari 2020, 09:23 uur
Ouders Tanja Groen: 'Wij hopen dat we eindelijk, eindelijk antwoord krijgen op onze vragen'
Hart van NederlandDe politie opent woensdag een graf op een begraafplaats aan De Beente in de Maastrichtse wijk Heugem na een nieuwe tip in de coldcase-zaak Tanja Groen. De 18-jarige eerstejaarsstudente verdween in 1993 toen ze na een studentenfeestje in Maastricht terugfietste naar haar kamer in het Limburgse dorp Gronsveld.
» Hart van Nederland
woensdag 22 januari 2020, 08:59 uur
Onderzoek op begraafplaats Maastricht in verband met verdwijningszaak Tanja Groen
Hart van NederlandDe politie in Limburg is woensdagochtend een zoekactie gestart op een begraafplaats in Maastricht. Deze zoekactie maakt onderdeel uit van het onderzoek naar de verdwijning van Tanja Groen in 1993. Op 4 september van dat jaar gaven de ouders de destijds 18-jarige studente als vermist op.
» Hart van Nederland
woensdag 22 januari 2020, 08:56 uur
Politie zoekt lang vermiste Tanja Groen in graf op Maastrichts kerkhof
NOSForensisch onderzoekers zijn in een graf op een begraafplaats in Maastricht op zoek naar de stoffelijke resten van Tanja Groen, die sinds 1993 wordt vermist. Op 4 september van dat jaar gaven haar ouders de 18-jarige studente op als vermist.
» NOS
woensdag 22 januari 2020, 08:34 uur
Zoekactie op kerkhof Maastricht: mogelijke doorbraak in verdwijningszaak Tanja Groen
NU.nlDe politie is woensdag om 8.00 uur een zoekactie op een kerkhof aan De Beente in Maastricht gestart in verband met de verdwijning van de sinds 1993 vermiste Tanja Groen. Het Openbaar Ministerie beschouwt de zaak als een coldcasezaak, een onopgelost levensdelict.
» NU.nl
woensdag 22 januari 2020, 08:34 uur
Mogelijk doorbraak in zoektocht naar Tanja Groen: politie opent graf in Maastricht
RTV N-HSCHAGEN - De Limburgse politie is vanochtend op een begraafplaats een zoekactie gestart naar de al jaren vermiste Tanja Groen uit Schagen. De toen 18-jarige Tanja verdween in 1993 na een ontgroeningsfeestje in Maastricht.
» RTV N-H
woensdag 22 januari 2020, 08:21 uur
'Studente Tanja Groen (18) in 1993 in leeg graf gelegd', grote operatie op begraafplaats Maastricht
de StentorDe politie opent vandaag een graf op het kerkhof aan De Beente in Maastricht in de coldcasezaak Tanja Groen. De 18-jarige eerstejaarsstudente verdween in de nacht van 31 augustus 1993 toen ze na een studentenfeestje in Maastricht terugfietste naar haar kamer in het Limburgse Gronsveld. De vermissing van Tanja Groen is een van de bekendste onopgeloste coldcasemisdrijven uit de jaren 90.
» de Stentor
woensdag 22 januari 2020, 08:21 uur
'Studente Tanja Groen (18) in 1993 in leeg graf gelegd', grote operatie op begraafplaats Maastricht
PZCDe politie opent vandaag een graf op het kerkhof aan De Beente in Maastricht in de coldcasezaak Tanja Groen. De 18-jarige eerstejaarsstudente verdween in de nacht van 31 augustus 1993 toen ze na een studentenfeestje in Maastricht terugfietste naar haar kamer in het Limburgse Gronsveld. De vermissing van Tanja Groen is een van de bekendste onopgeloste coldcasemisdrijven uit de jaren 90.
» PZC
woensdag 22 januari 2020, 08:21 uur
'Studente Tanja Groen (18) in 1993 in leeg graf gelegd', grote operatie op begraafplaats Maastricht
de GelderlanderDe politie opent vandaag een graf op het kerkhof aan De Beente in Maastricht in de coldcasezaak Tanja Groen. De 18-jarige eerstejaarsstudente verdween in 1993 in de nacht van 31 augustus toen ze na een studentenfeestje in Maastricht terugfietste naar haar kamer in het Limburgse dorp Gronsveld. De vermissing van Tanja Groen is een van de bekendste onopgeloste coldcase-misdrijven uit de jaren negentig.
» de Gelderlander
woensdag 22 januari 2020, 08:21 uur
'Studente Tanja Groen (18) in 1993 in leeg graf gelegd', grote operatie op begraafplaats Maastricht
BN DeStemDe politie opent vandaag een graf op het kerkhof aan De Beente in Maastricht in de coldcasezaak Tanja Groen. De 18-jarige eerstejaarsstudente verdween in de nacht van 31 augustus 1993 toen ze na een studentenfeestje in Maastricht terugfietste naar haar kamer in het Limburgse Gronsveld. De vermissing van Tanja Groen is een van de bekendste onopgeloste coldcasemisdrijven uit de jaren 90.
» BN DeStem
woensdag 22 januari 2020, 08:18 uur
Verdween Tanja Groen in vers gedolven graf?
de TelegraafEr is een doorbraak in het verdwijningsmysterie rond de 18-jarige Tanja Groen uit Schagen die in 1993 in Maastricht verdween. De politie doet sinds woensdagochtend na een zeer serieuze tip onderzoek bij een graf op een kerkhof aan De Beente in de Maastrichtse wijk Heugem, waar haar lichaam begraven zou zijn.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: Metro
Foto: RTV N-H
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: RTV N-H
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Maastricht

19 mei 11:38Teckel Woody verscheurd door twee agressieve honden
6 mei 16:30Jos B. blijft na urenlang beraad vastzitten in zaak-Nicky Verstappen
6 mei 11:37Zaak Nicky Verstappen nu vanaf eind september gepland
28 april 12:36Omstreden VMBO Maastricht toont verbetering, maar blijft onder toezicht
28 april 11:49Zo ging het er aan toe in Huis ten Bosch: een uniek kijkje achter de paleismuren
27 april 15:35Jarige koning 'digitaal' toch in Maastricht
27 april 10:25Toespraak koning vanuit Huis ten Bosch
12 april 20:41Regionale warmterecords in Brabant en Limburg
27 maart 12:04Acht weken celstraf voor 'coronaspuger' Maastricht
25 maart 10:43Belg aangehouden voor diefstal met geweld
16 maart 16:29Viering Koningsdag gaat niet door vanwege coronavirus
16 maart 10:57Advocaat: Thijs H. misleidde behandelaars niet moedwillig
11 maart 16:50TEFAF sluit zijn deuren, kunsthandelaren in de rats
10 maart 21:01Auto en woning beschoten in Maastricht
5 maart 00:12100 kilo cocaïne op vliegveld Maastricht
2 maart 11:20Politie krijgt 60 tips binnen na zoekactie naar Tanja Groen
18 februari 09:56Koning Willem-Alexander wandelt op zijn verjaardag door centrum van Maastricht
17 februari 19:37Minister was tegen betalen losgeld na cyberaanval universiteit: ‘Geen geld naar criminelen’
17 februari 19:20Zes mensen opgepakt na aanrijden politieagent in Maastricht
16 februari 20:26Agent geslagen in Maastricht
RSS.