‘Kippenvel’ na hamburger van kweekvlees, Mosa Meat gaat er honderdduizenden per jaar maken
maandag 8 mei 2023, 11:30 uurKippenvel. Dat krijgt sterrenkok Hans van Wolde van de smaak en de bite van de kweekvleesburger van het Nederlandse voedingsbedrijf Mosa Meat. En van 't besef dat vanuit Maastricht de wereld kan worden veranderd. ,,Dit gaat echt de beste f... hamburger zijn die je ooit hebt geproefd", zegt de kok die meerdere Michelinsterren verzamelde.
» de Stentor
maandag 8 mei 2023, 11:30 uur
Nederlands bedrijf gaat honderdduizenden gekweekte hamburgers per jaar maken
Honderdduizenden hamburgers van kweekvlees per jaar zijn mogelijk nu het Nederlandse voedseltechnologiebedrijf Mosa Meat een nieuwe productielocatie in Maastricht heeft geopend. In Singapore hoopt het bedrijf binnenkort de eerste hamburgers te mogen verkopen.Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: BN DeStem