menu
zoek

Nieuws Makkum

Voetganger ernstig gewond na aanrijding met auto die door reed

zaterdag 25 maart 2017, 09:10 uur

Een 33-jarige uit Wales afkomstige militair is in de nacht van vrijdag op zaterdag ernstig gewond geraakt. De man werd aangereden door een auto. De bestuurder reed vervolgens door.

Waar: Workumerdijk in Makkum

Samen met enkele collega’s liep de 33-jarige man uit Wales na een avondje stappen ter hoogte van de viszaak over de Workumerdijk. Ze kwamen uit de richting van het centrum en liepen in de richting van het Beach Resort. De man uit Wales werd vervolgens van achteren geschept door een auto die eveneens uit de richting van het centrum kwam. De bestuurder hiervan reed na de aanrijding met de voetganger door. Het slachtoffer moest met ernstig letsel overgebracht worden naar het UMCG in Groningen. Samen met de Koninklijke Marechaussee doet de politie nader onderzoek.   

Verkeer in Makkum

» Politie.nl


Kaart nieuws Makkum. Locatie nieuws: 53.05611 / 5.40321 Workumerdijk


zondag 26 maart 2017, 09:00 uur
Bestuurder die doorreed na ongeluk Makkum meldt zich
Leeuwarder CourantDe automobilist die in de nacht van vrijdag op zaterdag doorreed nadat hij in Makkum een voetganger had aangereden, heeft zich zaterdag in de loop van de dag gemeld bij de politie. De bestuurder is een 43-jarige inwoner van Makkum.
» Leeuwarder Courant
zaterdag 25 maart 2017, 16:40 uur
Doorrijder Makkum meldt zich
de TelegraafEen automobilist die in de nacht van vrijdag op zaterdag een 33-jarige militair uit Wales aanreed in Makkum, heeft zich zaterdag gemeld op het politiebureau. De man was er na de aanrijding vandoor gegaan en werd gezocht door de de politie.
» de Telegraaf
zaterdag 25 maart 2017, 11:12 uur
Britse militair zwaargewond na aanrijding, dader is spoorloos
Hart van NederlandEen 33-jarige militair uit Wales is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangereden in Makkum. De bestuurder van de auto is na de aanrijding doorgereden. Na een avond stappen was de militair samen met anderen onderweg naar zijn verblijf aan het IJsselmeer.
» Hart van Nederland
zaterdag 25 maart 2017, 11:05 uur
Britse militair aangereden, bestuurder zoek
Hart van NederlandEen 33-jarige militair uit Wales is in de nacht van vrijdag op zaterdag in Makkum (Friesland) aangereden en ernstig gewond in het ziekenhuis terechtgekomen. De automobilist die hem aanreed is doorgereden. De politie is naarstig naar de bestuurder op zoek en vraagt mensen die iets gezien hebben zich te melden. De militair is in ons […]
» Hart van Nederland
zaterdag 25 maart 2017, 10:24 uur
Britse militair aangereden
de TelegraafUPDATE - De automobilist die in de nacht van vrijdag op zaterdag doorreed nadat hij in Makkum (Friesland) een voetganger had aangereden, heeft zich zaterdag in de loop van de dag gemeld bij de politie. De bestuurder is een 43-jarige inwoner van Makkum, zo maakte de politie bekend.
» de Telegraaf
zaterdag 25 maart 2017, 09:04 uur
Britse militair (33) ernstig gewond na aanrijding in Makkum, bestuurder doorgereden
Leeuwarder CourantMAKKUM - Op de Workumerdyk in Makkum is in de nacht van vrijdag op zaterdag een Britse militair (33) ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een auto.
» Leeuwarder CourantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Makkum

26 juli 17:57Gevonden lichaam bij strand van Makkum van vermiste vrouw
26 juli 12:40Vermiste zwemster gevonden bij Makkum
13 november 23:10'Makkum' vindt Duitse onderzeeboot
26 maart 09:00Bestuurder die doorreed na ongeluk Makkum meldt zich
RSS.