menu
zoek

Nieuws Margraten

Tien gewonden bij ernstige aanrijding tussen lijnbus en auto

zaterdag 23 november 2019, 15:58 uur

Bij een aanrijding zaterdagochtend zijn in totaal tien personen gewonde geraakt. Een lijnbus raakte een personenauto met vijf inzittenden in de flank. De politie onderzoekt de toedracht van het verkeersongeval.

Waar: Rijksweg in Margraten

Rond 11.05 uur kregen de hulpdiensten melding van een ernstige aanrijding tussen een lijnbus met auto op de Rijksweg N278 bij Margraten. De lijnbus heeft de auto in de flank geraakt. De twee volwassen die voorin de auto zaten raakte ernstig gewond bij de aanrijding. Zij zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Drie kinderen die op de achterbank van de auto zaten zijn ook voor medische controle overgebracht naar het ziekenhuis. In de lijnbus zaten veertien personen op het moment van de aanrijding. Vijf van hen zijn lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis. De overige busreizigers zijn opgevangen na het verkeersongeval.

Rijksweg afgesloten
De Rijksweg (N278) in Margraten was tot halverwege de middag afgesloten voor het verkeer. Eerst voor de hulpverlening waarbij onder andere een Nederlandse en een Duitse traumahelikopter met medische specialisten zijn n ingezet. Aansluitend in verband met het (technische) onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

Verkeer in Margraten

» Politie.nl


Kaart nieuws Margraten. Locatie nieuws: 50.82279 / 5.79226 Rijksweg
Rijksweg in Margraten


zaterdag 23 november 2019, 12:15 uur
Ernstige aanrijding tussen lijnbus en auto
Politie.nlRond 11.05 uur kregen de hulpdiensten melding van een ernstige aanrijding tussen een lijnbus met auto op de Rijksweg N278 bij Margraten. Zeven personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De weg is voorlopig afgesloten naar aanleiding van de aanrijding.
Rond 11.05 uur kregen de hulpdiensten melding van een ernstige aanrijding tussen een lijnbus met auto op de Rijksweg N278 bij Margraten. In de auto zaten vier personen, twee raakten ernstig gewond en zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. In de lijnbus zaten vermoedelijk vijftien personen, hiervan zijn vijf personen voor medische controle overgebracht naar het ziekenhuis. De hulp van een traumahelikopter met medische specialisten is ingeroepen. De Rijksweg (N278) is voorlopig afgesloten voor hulpverlening en aansluitend onderzoek naar de toedracht. Hou hier rekening mee en volg aanwijzigingen ter plaatse op. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900 - 88 44.

Getuigenoproep in Margraten
Verkeer in Margraten
» Politie.nl
zaterdag 23 november 2019, 16:12 uur
Tien mensen in het ziekenhuis na aanrijding auto en lijnbus in Margraten
NU.nlBij een aanrijding tussen een personenauto en een lijnbus in het Limburgse Margraten zijn zaterdagochtend tien mensen gewond geraakt. De slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis.
» NU.nl
zaterdag 23 november 2019, 13:09 uur
Zwaargewonden bij aanrijding tussen lijnbus en auto bij Margraten
NOSBij een ernstige aanrijding tussen een lijnbus en een auto op de N278 bij Margraten zijn tien mensen gewond geraakt. De lijnbus botste tegen de zijkant van een personenauto.
» NOS
zaterdag 23 november 2019, 12:53 uur
Tien gewonden door ongeval met lijnbus
de TelegraafDoor een aanrijding tussen een lijnbus en een auto zijn zaterdagochtend in Margraten (Limburg) tien mensen gewond geraakt. De bus raakte de personenauto, waarin twee volwassenen en drie kinderen zaten, in de flank. De twee volwassenen raakten zwaargewond en zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
» de Telegraaf
zaterdag 23 november 2019, 12:49 uur
Zeven mensen in het ziekenhuis na aanrijding auto en lijnbus in Margraten
NU.nlBij een aanrijding tussen een personenauto en een lijnbus in het Limburgse Margraten zijn zaterdagochtend zeven mensen gewond geraakt. De slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis.
» NU.nl
zaterdag 23 november 2019, 12:42 uur
Tien mensen gewond door ongeval met lijnbus in Margraten
Hart van NederlandDoor een aanrijding tussen een lijnbus en een auto zijn zaterdagochtend in het Limburgse Margraten tien mensen gewond geraakt. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht, aldus de politie.
» Hart van Nederland
zaterdag 23 november 2019, 12:30 uur
Zeven mensen in het ziekenhuis na aanrijding lijnbus in Margraten
NU.nlBij een aanrijding tussen een personenauto en een lijnbus in het Limburgse Margraten zijn zaterdagochtend zeven mensen gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.
» NU.nl
zaterdag 23 november 2019, 12:24 uur
Zeven gewonden bij ongeluk met lijnbus in Zuid-Limburg
BN DeStemDoor een aanrijding tussen een lijnbus en een auto zijn zaterdagochtend in Margraten (Limburg) zeven mensen gewond geraakt. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht, aldus de politie.
» BN DeStem
zaterdag 23 november 2019, 12:24 uur
Zeven gewonden bij ernstig ongeluk met lijnbus in Zuid-Limburg
Brabants DagbladDoor een aanrijding tussen een lijnbus en een auto zijn zaterdagochtend in Margraten (Limburg) zeven mensen gewond geraakt, van wie zeker twee ernstig. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht, aldus de politie.
» Brabants DagbladFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Margraten

17 september 16:49Concert Amerikaanse Begraafplaats Margraten afgelast
29 mei 18:30L1mburg Centraal: Rutte bezoekt Memorial Day in Margraten
19 februari 06:578.000ste foto gevonden van Amerikaanse soldaten Margraten
14 januari 09:53Gasleiding kapot getrokken tijdens werkzaamheden
24 mei 18:26Besloten Memorial Day in Margraten door coronacrisis
25 november 17:28Vader overleden na ongeval in Margraten
23 november 16:12Tien mensen in het ziekenhuis na aanrijding auto en lijnbus in Margraten
RSS.