menu
zoek

Nieuws Meerssen

Politie gaat uit van noodlottig ongeval

dinsdag 25 februari 2020, 10:23 uur

Na een ingesteld onderzoek gaat de politie uit van een noodlottig ongeval met een carnavalswagen op Op de Beukel. Bij dit ongeval kwam een 35-jarige man uit Bunde om het leven.

De carnavalswagen was op weg terug van de carnavalsoptocht in Meerssen. Na onderzoek blijkt dat de tractor in de berm terecht is gekomen en vervolgens is gekanteld. Naast de bestuurder waren er verder geen inzittenden in of op de wagen. Ook is uit het onderzoek gebleken dat de wind geen oorzaak is geweest van het ongeval. Uit piĆ«teit met de nabestaanden wordt er verder niet meer bericht over dit ongeval. Familieagenten houden intensief contact met de familie en nabestaanden van het slachtoffer.  

Verkeer in Meerssen

» Politie.nl


Kaart nieuws Meerssen. Locatie nieuws: 50.88888 / 5.75880


maandag 24 februari 2020, 20:41 uur
Dodelijk ongeval met carnavalswagen
Politie.nlRond 17.30 uur ontving de politie melding van een eenzijdig ongeval met een carnavalswagen op Op de Beukel. Politie, brandweer en ambulances zijn daarop ter plaatse gegaan. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten is de bestuurder van de wagen overleden aan zijn verwondingen.
Van de weg geraakt De carnavalswagen was op weg terug van de carnavalsoptocht in Meerssen. Door nog onbekende oorzaak is de tractor waar de carnavalswagen aan vast gekoppeld zat van de weg geraakt. Naast de bestuurder waren er verder geen inzittenden in of op de wagen. Onderzoek Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Daarvoor is de plaats van het ongeval enige tijd afgezet geweest. Getuigen en betrokkenen zijn opgevangen en worden voorzien van professionele zorg.

» Politie.nl
dinsdag 25 februari 2020, 11:54 uur
Optocht Ulestraten afgelast om fataal ongeval carnavalswagen
de TelegraafDe optocht die dinsdag door het Limburgse dorpje Ulestraten bij Maastricht Aachen Airport zou trekken, is afgelast. Dat is besloten vanwege het zware ongeval met een carnavalswagen, dat maandag een 35-jarige man uit Bunde (gemeente Meerssen) het leven kostte.
» de Telegraaf
dinsdag 25 februari 2020, 11:20 uur
Dode met carnavalswagen blijkt ongeval
Blik op NieuwsMaandagavond is in het Limburgse Meerssen een 35-jarige man uit Bunde om het leven gekomen bij een ongeval met een carnavalswagen. 'Het gaat om de bestuurder van de tractor', zo meldt de politie maandagavond.
» Blik op Nieuws
dinsdag 25 februari 2020, 11:17 uur
Politie gaat uit van noodlottig ongeval met carnavalswagen in Meerssen
NU.nlDe politie gaat ervan uit dat het dodelijke ongeval met een carnavalswagen in het Limburgse Meerssen noodlottig is, meldt de politie dinsdag. Het slachtoffer is een 35-jarige man uit Bunde.
» NU.nl
dinsdag 25 februari 2020, 09:29 uur
Optocht Ulestraten afgelast na dodelijk ongeluk met carnavalswagen in Meerssen
Hart van NederlandDe optocht die dinsdag door het dorpje Ulestraten bij Maastricht Aachen Airport zou trekken, is afgelast. Dat is besloten vanwege het ongeval met een carnavalswagen, dat maandag een 35-jarige man uit Bunde (gemeente Meerssen) het leven kostte.
» Hart van Nederland
maandag 24 februari 2020, 20:13 uur
Dode bij ongeval met carnavalswagen in Limburg
Blik op NieuwsMaandagavond is in het Limburgse Meerssen een persoon om het leven gekomen bij een ongeval met een carnavalswagen. 'Het gaat om de bestuurder van de tractor', zo meldt de politie maandagavond.
» Blik op Nieuws
maandag 24 februari 2020, 18:59 uur
Carnavalswagen valt van talud in Meerssen: een persoon overleden
BN DeStemIn Meerssen is maandagmiddag een persoon om het leven gekomen na een ernstig ongeluk met een carnavalswagen. Dat bevestigt de politie.
» BN DeStem
maandag 24 februari 2020, 18:59 uur
Dode na ongeval met carnavalswagen in Meerssen
Hart van NederlandBij een ongeval met een carnavalswagen in Meerssen is maandagavond een dode gevallen. Dat meldt de politie. Het ongeval vond maandag plaats rond 17.30 uur op Op de Beukel in de Limburgse plaats. Bij het ongeluk waren geen andere voertuigen betrokken.
» Hart van Nederland
maandag 24 februari 2020, 18:57 uur
Dodelijk slachtoffer bij ongeluk carnaval Meerssen
de TelegraafEen ongeval met een carnavalswagen in Meerssen heeft de bestuurder het leven gekost. Dat meldt de politie.
» de Telegraaf
maandag 24 februari 2020, 18:50 uur
Persoon overleden bij ongeval met carnavalswagen in Meerssen
NU.nlBij een ongeval met een carnavalswagen in het Limburgse Meerssen is maandag een persoon overleden, meldt de politie. De wagen en bijbehorende trekker raakten aan het einde van de middag van de weg.
» NU.nlFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Meerssen

25 februari 11:54Optocht Ulestraten afgelast om fataal ongeval carnavalswagen
24 juli 22:11Drenkeling zwembad Meerssen overleden
11 mei 12:20Vliegtuigbom Meerssen gecontroleerd tot ontploffing gebracht
2 mei 10:46Dode door ongeval op A79
19 januari 11:39Docente gewond na aanrijding op parkeerplaats school Meerssen
RSS.